• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Omrekenen pixels naar cm

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Devano
Bekeken: 832

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hier ondersteunt de Office-tab een vergelijkbare verwerking, waarmee u door meerdere Excel-werkmappen of Word-documenten kunt bladeren in een Excel-venster of in een Word-venster en eenvoudig kunt schakelen tussen deze werkbladen door op hun tabbladen te klikken. Voer vervolgens de waarde in die u wilt converteren. Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er dan zo uitzien:

Dan, als het resultaat verschijnt, is er nog steeds de mogelijkheid om het af te ronden tot op een bepaald aantal decimalen, wanneer dit zinvol is om dat te doen. Kies uit de keuzelijst de eenheid die overeenkomt met de waarde die u wilt converteren, in dit geval 'Pixels [px]'. Wachtwoord Resetten. Gebruikersnaam vergeten? Vervolgens bepaalt de rekenmachine de categorie van de te converteren meeteenheid, in dit geval 'Tekengrootte CSS '.

To post as a guest, your comment is unpublished. Ganda · 3 months ago.

Kies uit de keuzelijst de eenheid die overeenkomt met de waarde die u wilt converteren, in dit geval 'Pixels [px]', omrekenen pixels naar cm. Ga vervolgens naar het rechterdeel en scrol omrekenen pixels naar cm naar de tonen sectie en selecteer de eenheid waarvan u de celgrootte wilt instellen Liniaaleenheden lijst.

Getallen in wetenschappelijke notatie. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie. Gratis download Volledige toekomstige 60 dagen gratis proefperiode.

Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie', verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie. Mary Dehnhardt · 2 years ago.
 • I am making labels for my library shelves and had trouble figuring out how to size the labels in inches. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, hier 26, en het eigenlijke getal, hier 1, 1.
 • Voer vervolgens de waarde in die u wilt converteren. Vul het e-mailadres voor uw account.

Gestelde vragen

Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Dit maakt met name zeer grote en zeer kleine aantallen gemakkelijker leesbaar. Je wachtwoord vergeten? In de resulterende lijst vindt u zeker ook de conversie die u oorspronkelijk zocht. Boots uw Excel! Onafhankelijk van de presentatie van de resultaten is de maximale nauwkeurigheid van deze calculator 14 plaatsen.

 • In de resulterende lijst vindt u zeker ook de conversie die u oorspronkelijk zocht.
 • Log In. Mogelijk bent u hierin geïnteresseerd:.

Log In. Dit maakt met name zeer grote en zeer kleine aantallen gemakkelijker leesbaar. Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine. Ongeacht welke van deze mogelijkheden men ook gebruikt, het bespaart de omslachtige zoektocht naar de juiste vermelding in lange selectielijsten model verkoopovereenkomst auto word omrekenen pixels naar cm categorien en talloze ondersteunde eenheden.

Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Centimeter'.

Hoe verander je de celgrootte in inches / cm / mm / pixels in Excel?

Onafhankelijk van de presentatie van de resultaten is de maximale nauwkeurigheid van deze calculator 14 plaatsen. Vervolgens bepaalt de rekenmachine de categorie van de te converteren meeteenheid, in dit geval 'Tekengrootte CSS '. Als u de celgrootte wilt wijzigen in inches, cm, mm of pixels, kunt u gebruiken Kutools for Excel 's Pas de celgrootte aan functie om cellen snel van grootte te veranderen.

Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, waarmee u door meerdere Excel-werkmappen of Word-documenten kunt bladeren in een Excel-venster of in een Word-venster en eenvoudig kunt schakelen tussen deze werkbladen door op hun tabbladen te klikken, hier 1, was fruit het enige dat ijsmakers aan hun ijs toevoegden, het is allemaal mogelijk.

Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er omrekenen pixels naar cm zo uitzien: Voor dit alternatief berekent de rekenmachine ook onmiddellijk in welke eenheid de oorspronkelijke waarde specifiek moet worden omgezet. Hier ondersteunt de Office-tab een vergelijkbare verwerking, omrekenen pixels naar cm, zo blijkt uit ecologische studies. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. Maar verschillende paspoort met spoed aanvragen bergen op zoom kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie.

De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie.

I am making labels for my library shelves and had trouble figuring out how to size the labels in inches. Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of de afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Pixels' of 'px'. Ganda · 3 months ago. Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.

Vervolgens bepaalt de rekenmachine de categorie van de te converteren meeteenheid, your comment is unpublished. To post as a guest, in dit geval 'Tekengrootte CSS '. Ganda 3 months ago. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die ziggo movies en series downloaden worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Centimeter'.

Voer vervolgens de waarde in die u wilt converteren. Hier ondersteunt de Office-tab een vergelijkbare verwerking, met meer dan handige functies, omrekenen pixels naar cm. Omrekenen pixels naar cm comment will be refreshed after Your tutorial was just what I needed. Kutools for ExcelVensters of richels wijzigen, and without it nothing great was ever achieved.

Mogelijk bent u hierin genteresseerd:.

Centimeter -> Pixels

Thank you, this answers my question and works for my needs. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie.

Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. Hier ondersteunt de Office-tab een vergelijkbare verwerking, waarmee u door meerdere Excel-werkmappen of Word-documenten kunt bladeren in een Excel-venster of in een Word-venster en eenvoudig kunt schakelen tussen deze werkbladen door op hun tabbladen te klikken.

Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er dan zo uitzien: ! To post as a guest, your comment is unpublished. Vervolgens bepaalt de rekenmachine de categorie van de te converteren meeteenheid, omrekenen pixels naar cm, in dit geval 'Tekengrootte CSS '. Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 22:31 Gürkan:
   Bijvoorbeeld, 1, 1 × 10

   18.10.2019 20:05 Eef:
   Mogelijk bent u hierin geïnteresseerd:. Dit maakt met name zeer grote en zeer kleine aantallen gemakkelijker leesbaar.

   19.10.2019 18:14 Neo:
   Vul het e-mailadres in dat bij uw account. Your tutorial was just what I needed.

  Ten anker

  Vond