• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fiat grande punto sport opinie

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Nyncke
Bekeken: 64

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Over het geheel genomen zit ik, vanaf aanschaf tot nu over Hiervoor punto gewoon een toppertje nooit geen problemen mee gehad.

U kunt er ook voor kiezen om uw Fiat Punto occasion met diesel motor te kopen via Bynco. Netjes, maar dan moet je wel op je snelheid letten. Heb je bij Dualogic geen last van. In mijn ogen niet. Dit dus als reden dat ik best nog wel een keer een Fiat zou aanschaffen, maar dan denk ik geen nieuwe GP Evo want de foto's konden mij tot zo ver niet bekoren, helaas Verder hebben nog een Fiat Seicento Sporting knalgeel ook hier hebben wij nu Maar goed ik blijf bij mijn standpunt.

Meer informatie. Wat een hoop kosten ik dr aan gehad heb wil je gewoon niet weten. Het onderzoek geeft geen getallen over kiometers. We leven nu wel in en FIAT heeft van zijn fouten geleerd. En wellicht kunnen de jongens van autoweek helpen.

ERVARINGEN

Je kunt ook met de hand schakelen, nou ja, een duwtje met de pinknagel is voldoende. Zover als ik kan zien zijn bijvoorbeeld Novitec veren voor een 1. Het blijft gewoon een gegeven dat het bon-ton is om op Fiat te kakken en dat daarvoor elk argument dat zich aandient, goed is voor een dikke vette titel.

En raad eens, ik rijd een Jap. Overigens stopte de motor er één keer mee op de snelweg.

 • Overigens ook opvallend hoe hoog de score overall is.
 • Wat zit die Honda nl. Voor mij is Fiat in combinatie met zijn dealers en garagisten een goede keuze voor iemand met weinig middelen.

DonSei om fiat grande punto sport opinie. En raad eens, goede steun overal. Je zit wat hoger en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Stoelen zijn werkelijk fantastisch, ik rijd een Jap? Ook is er weer de keuze uit een aantal benzine en diesel motoren.

Ik blijf erbij dat dit statistiekje een vaag vertekend beeld geeft. FIAT is tever doorgeschoten kwaliteit nu te goed en de prijs aanschaf is te hoog.

Autoreview

Het onderzoek geeft geen getallen over kiometers. Na 2,5jaar rijplezier zonder serieuse mankementen heb ik de auto, na een goede wax beurt bij mn ex-werkgever op het terrein achtergelaten. PS Hoe kan je nou tevreden zijn als je in een Skoda rijdt. Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.

Dat wil toch iets zeggen. Michel om Dat sommigen van comfortabel spreken is me niet geheel duidelijk. Daarmee heb je fiat grande punto sport opinie hoe dan ook geen objectief onderzoek, Mairsil geeft al een aantal redenen….

Het zitvlak heeft de juiste hoek afhankelijk van de lengte van je onder been. Als je daar elke dag in moet stappen dan zoek je toch de eerste de beste boom op.

Fiat Punto diesel

Wat bedoel je daar nu mee dan? Een business uitvoering is nu eenmaal betaalbaarder ennuh, de Leon rijdt erg lekker met vele standaard opties oa Xenon, carcit en navi.

Vind die onderzoeken dus ook niet zo betrouwbaar. Update zie onderaan Zo ligt tegenwoordig een van de meest zuinige benzine motoren in de derde generatie van de Fiat Punto en naast diesel is er sindsdien ook een motor op basis van aardgas verkrijgbaar.

Fiat grande punto sport opinie Dat de logica bij jou ontbreekt dat begrijp ik. Met een Subaru zul je nooit veel problemen hebben. De Fiat Punto is doorgaans een sterke wagen, de kwaliteit spat er van af. Zouden ze Massa en Raikonen ook gentervieuwd hebben. Fiat is challenged in terms of quality. Rijdt super geloof mij nou maar, maar individuele exemplaren kunnen altijd problemen hebben opgelopen.

Geef een reactie:

Super kwaliteit en super rij eigenschappen. De volgende auto zal overigens naar verwachting een Lancia Delta of een Honda Civic worden.

Meer vermogen leverde de 1.

Ik zou toch wel het advies van Novitec aanhouden. Re: Veren sportpakket door NHke vr okt 28, Wacht maar tot het gesneeuwd heeft Ik heb al 1 bodemplaat in frieten vann gereden door de sneeuw dat in het midden van de weg blijft liggen Mijn tjet is niet verlaagd, Schikken en Send fiat grande punto sport opinie Back.

Maare toch nog mvg …….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 22:29 Jimme:
   Laatst bijgewerkt door Ernst op vr okt 28, , in totaal 1 keer bewerkt.

   17.10.2019 07:32 Ya:
   De allereerste Fiat Punto verscheen in als opvolger van de succesvolle Fiat Uno. DonSei om

  Ten anker

  Vond