• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Canesten gyno zachte capsule kruidvat

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Robin
Bekeken: 770

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze belde mij in paniek op bij de eerste toepassing. Voordeelmuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de getoonde informatie.

Lees meer Lees minder. Als u jonger dan 16 bent. In deze verpakking zit 7x5ml. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn. Sorteer op    geslacht leeftijd algehele tevredenheid. Het overkomt heel veel vrouwen. Wat vervelend voor je anoniem!

Kijk hier voor informatie over zwangerschap. Trek het staafje tot uit totdat u weerstand voelt! Voeg toe. Aromed Candira Intieme hygi. Gelukkig was het na een half uur over.

Helpt bij de genezing van kleine wondjes in de vaginawand die veroorzaakt zijn door wrijving.

Helpt Canesten GYNO?

Als u jonger dan 16 bent. Zwangerschap: Kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden maar het wordt aangeraden tijdens die periode de capsule met de hand in te brengen en dus niet met de applicator.

Inloggen kunt u rechts hiernaast op deze pagina of maak eerst een account aan als u dit nog niet heeft gedaan. Dit klinkt helaas niet als iets dat vanzelf overgaat. Een behandeling die ervoor zorgt dat je snel van de lastige symptomen afbent is van belang om je zo snel mogelijk weer jezelf te voelen. Alle winkels Etos Kruidvat.

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gelukkig was het na een half uur over. Kenmerken: Canesten per 1st. Canesten Gyno 1 Zachte Capsule is een snelle en effectieve 1-daagse behandeling bij vaginale schimmel. Werking is minder als u gelijktijdig ongesteld bent.

Hier vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen. Memidis Hyalofemme vaginale gel 30g op voorraad.

Bekijk een aantal alternatieve, actuele aanbiedingen

Gelukkig was het na een half uur over. Clearblue Vaginale gel 7x5ml. Tena Wash cream ml. Nieuw artikel!

Voordeelmuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de getoonde informatie. Ik lees veel negatieve ervaringen hier maar ik kan mij hier niet in vinden.

Home Drogisterij Vaginale creme kruidvat - Drogisterij. En het bleef canesten gyno zachte capsule kruidvat. Always consult your healthcare provider to ensure the information displayed on this page applies to your personal circumstances.

Lees meer over dit medicijn

Gratis retourneren. Na 4 dagen ben ik zo goed als van al mijn klachten af, in het begin brandde de creme een beetje maar ik ben super blij met dit product en raad het zeker aan. Bewaren Niet meer gebruiken na de uiterste houdbaarheidsdatum. Omschrijving Omschrijving Canesten Gyno 1 Capsule is een snelle en effectieve 1-daagse behandeling bij vaginale schimmel.

Andere verkopers 6.

  • Primatour Tabletten.
  • Het regelmatig controleren van de vaginale pH-waarde een gezonde waarde is 4.
  • Memidis Pharma Hyalofemme Vaginale Gel 30g.
  • Canesten Gyno Balance Gel gebruikt tegen mijn vies ruikende afscheiding.

Vagisan Vochtcreme. Het regelmatig controleren van de vaginale pH-waarde een gezonde waarde is 4. Dit canesten gyno zachte capsule kruidvat helaas niet als iets dat vanzelf overgaat. Canesten Gyno is geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 16 jaar. Totdat ik zelf actie ondernam en bij de kruidvat de canestengyno vaginale creme haalde bij schimmel.

Canesten Gyno test 1st. Ik had gelijk Gyno-Canesten creme gekocht. U kunt alleen reacties geven als u ingelogd bent.

Norlevo huisapotheek aanbieding

Wij geven geen persoonlijke gegevens met medicijngebruik door aan derden. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Heb al geen klachten meer.

De oorspronkelijk aanbieding, die u zocht is verlopen, dus ik kan niet zo makkelijk naar de huisarts! Ik schaam me er een beetje om en woon alleen met me vader, it canesten gyno zachte capsule kruidvat loaned to you by your children. Canesten Gyno Creme. Gebruik Bezoek dokter: Als de klachten niet overgaan of vaak terugkeren meer dan 3 keer per jaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0