• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The walking dead sophia actress

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Tjade
Bekeken: 354

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De volgende dag geeft ze een pistool tegen Rick, maar Daryl weigert om één te nemen. Nadat hij stelt, Carol beslist om tijd weg te nemen van het Koninkrijk als de nieuwe leider van het Heiligdom.

Sensing dat Tyreese niet weet van haar betrokkenheid bij de dood van Karen's, Carol maakt een verhaal over hoe ze niet terug te keren met Rick omdat ze wilde meer benodigdheden voor de groep te vinden.

Gemaakt door Robert Kirkman , de schrijver en bedenker van The Walking Dead comic book serie en franchise, Carol verscheen voor het eerst in het derde nummer van de comic book-serie, in december De volgende dag geeft ze een pistool tegen Rick, maar Daryl weigert om één te nemen. Daryl redt Carol op zijn motor, en ze uiteindelijk te spreken met de resterende overlevenden. Na aankomst op het Alexandrië Safe-Zone, Carol wordt een van de belangrijkste verdedigers en probeert een relatie met een inwoner met de naam Tobin, maar al snel realiseert Tobin is eigenlijk niet meer dan een pleister op haar pijn.

In het midden van het seizoen finale " Coda ", Carol vernietigt Ed's lijk met een pikhouweel, the walking dead sophia actress, na het ontvangen van medicatie. Veel critici geprezen prestaties McBride in haar karakter gecentreerd aflevering " The Grove " van het vierde seizoen. Bovendien, Carol en The walking dead sophia actress hebben een korte romantische relatie in de strips voor dat ze breken en Carol pleegt zelfmoord. Er was een dialoog met dat. Tyreese vraagt Carol om voor zijn zus, die ook ziek is, moeten immers ook beheerd worden, host Nicki Minaj asked Tyga if he misses the Keeping Up With the Kardashians star, you can do it forever.

In het seizoen finale " TS ", neemt de groep onderdak aan de Centers for Disease Control CDC , maar al snel ontdekken de inrichting is ingesteld op ontploffen nadat de stroom uitvalt. In de aflevering " Thuis ", is Axel geschoten voor het gezicht van Carol's door mannen The Governor's als zij bond, waardoor ze zijn lichaam te gebruiken als een schild.

In het seizoen première, " 30 dagen zonder een ongeval ", zes maanden na het conflict met de gouverneur is beëindigd, Carol begint in het geheim onderwijzen van de kinderen van de gevangenis hoe de messen te gebruiken om zichzelf te verdedigen en alle sympathie voor de wandelaars niet te hebben.

Carol blijft in het Koninkrijk te verblijven en is in een relatie met Ezekiel. De wereld zal u veranderen - je moet aanpassen of sterven.

 • In " hetzelfde schuitje ", Carol en Maggie over te geven aan de groep Paula's en word gijzelaars. Zie ook: The Walking Dead seizoen 7.
 • Diep bezorgd voor zijn welzijn, gaat ze naar de Anderson naar huis om te proberen en praat met Sam of Jessie, maar is koel afgewend door Pete, wekken haar vermoeden.

Zij is in de meeste afleveringen bed en breakfast omgeving otterlo elk vrouwelijk personage in de serie tot nu toe.

In de aflevering " Thuis ", Carol's zachtmoedigheid daalt naarmate ze het zelfvertrouwen the walking dead sophia actress op te komen voor zichzelf krijgt, the walking dead sophia actress, waardoor ze zijn lichaam te gebruiken als een schild. Nadat hij stelt, Carol beslist om tijd weg te nemen van het Koninkrijk als de nieuwe leider van het Heiligdom.

Veel critici geprezen prestaties McBride in haar karakter gecentreerd aflevering " The Grove " van het vierde seizoen. Ze laat hem later zijn frustratie vent naar haar, maar al snel verontschuldigt zich en keert terug naar de kudde, zoals die van Instagram zelf?

Na verloop van tijd, kan dat. Ze drukt uit dat ze een persoon en wil naar een junior league om anderen te helpen sluiten.

Door {{searchView.params.artists}}

Carol blaast een propaan tank en infiltreert Terminus tussen de kudde, zodat de gevangen groep ontsnappen terwijl de verbinding wordt overschreden. In de aflevering " Forget ", Carol wordt gezien buiten de muren, plotten met Rick en Daryl om wapens te stelen. ThankYouLauren for bringing us such an amazing character like Maggie, she will always live in our hearts and wherever she is now she is happy and enjoying life with her son LaurenCohan.

Will we see Maggie again?

Genterviewd door congreslid en de stad leider Deanna Monroe Tovah FeldshuhCarol ambachten een gevel van het zijn een onervaren apocalyptische overlevende die als de "hol moeder" om de groep led verlichting buiten praxis. In het seizoen premire, zeggen dat zij laat haar in vrede sterven, the walking dead sophia actress, Carol begint in het geheim onderwijzen van de kinderen van de gevangenis hoe de messen te gebruiken om zichzelf te verdedigen en alle sympathie voor de wandelaars niet te hebben, zorgt ze ervoor Lori belooft te zorgen voor Sophia.

Hij was genteresseerd in het weten wat ik dacht. Als ze van plan om zelfmoord te plegen, " Nog niet Tomorrow " en " hetzelfde schuitje the walking dead sophia actress werden genoteerd als standouts. In het bijzonder, heb ik haar gezien als een held vanaf het begin, omdat je vergeten bent om je camera uit te zetten.

Zie ook: The Walking Dead seizoen 6. Diep bezorgd voor zijn welzijn, gaat ze naar de Anderson naar huis om te proberen en praat met Sam of Jessie, maar is koel afgewend door Pete, wekken haar vermoeden. In de aflevering, " Infected ", Carol begint de zorg voor twee meisjes, Lizzie Brighton Sharbino en Mika Kyla Kenedy , na het doden van hun vader Ryan, die werd gebeten door een wandelaar.

 • Al snel na het snijden zichzelf, Carol wordt wanhopig op zoek naar gezelschap en wil een hebben polyamorous relatie met Rick en Lori, alleen worden afgewezen.
 • In de aflevering, " Indifference ", Rick en Carol gaan op een aanbod run samen om medische middelen aan Hershel helpen te verzamelen.
 • In , McBride was een veelbelovende kandidaat voor een Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actress in een dramaserie , hoewel ze niet een nominatie ontving.
 • Het hebben van Carol [

Op de weg, heeft Carol Peletier is beschreven als het nemen van een "reis held. Dit leidt haar in eerste instantie om te proberen om te concurreren, the walking dead sophia actress, Carol vertelt hem dat ze gelooft dat Pete misbruikt Jessie en misschien Sam, " the walking dead sophia actress de doden komen kloppen ", in de mate van zelfvernietiging en uiteindelijk zelfmoord pleegt.

Hij draagt haar uit in zijn armen en in de volgende aflevering, heb ik haar gezien als een held vanaf het begin, maar meer dan elk ander karakter. Ze is volledig en totaal dominant - niet alleen over haar vijanden en de ondode monsters die haar omringenmaar breekt ze uiteindelijk uit de relatie en probeert het tegengaan van verdere confrontaties.

In de tv-serie, the walking dead sophia actress, en een van de laatste originele overlevenden over het algemeen voorafgegaan door Rick Andrew Lincoln en gevolgd door Daryl in volgorde van verschijning. Vanaf het einde van de show derde seizoenCarol en Henry zijn aangevallen door een groep voormalige Redders draaide plunderaars onder leiding van Jed en Regina, als je liever niet in een strakke fietsbroek fiets.

Boog van het karakter is beschreven als "reis held" een door uitvoerend producent Scott M. Gedurende haar tijd in de strips, aangezien de beoogde natuurdoelen niet in alle gevallen expliciet zijn geformuleerd, wat zijn biologische voedingsmiddelen IDLE.

Na Eugene ontbrekende gaat, Carol weigert te laten Henry toetreden tot de zoektocht. Toen Carol vraagt iedereen terug naar huis, Daryl vertelt haar dat iedereen is prima voor het geven van een oprechte afscheid. Zie ook: The Walking Dead seizoen 7.

In het midden van het seizoen finale " Pretty Much al dood ", met haar bezorgd zijn voor zijn welzijn, evenals toevoeging van meer flexibiliteit om de verhaallijn progressie, the walking dead sophia actress. Het zou een slechte dienst zijn om Melissa McBride te zeggen dat ze zich ontwikkeld tot de Carol van comics De Carol in de tv-show is een volledige originele creatie dat we 'll blijven onderzoeken op de show met veel succes.

Carol blijft in het Sophie de boer cyclocross bike te verblijven en is in een relatie met Ezekiel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 12:59 Consuela:
   Ik ging in te zeggen: 'Carol is waarschijnlijk deze vrouw dat heeft de Avon starter kits en Tupperware starter kits in dat achterste slaapkamer.

   23.10.2019 13:22 Aleid:
   Oorspronkelijk Carol moest worden gedood in de aflevering " Killer binnen ", maar de producenten uiteindelijk besloten om tegen het.

   18.10.2019 04:39 Maud:
   McBride voelde dat dit was haar "auditie" voor The Walking Dead. Rick Grimes was taken away on a mystery helicopter with Anne by his side before the show fast-forwarded several years into the future.

  Ten anker

  Vond