• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Heb ik een depressie test

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Almir
Bekeken: 616

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vraag 22 van 24 Wat wil je daardoor vooral bereiken? Deze wordt internationaal gebruikt en werd uitgebreid onderzocht voor het opsporen en opvolgen van depressie.

Ik vond het moeilijk om het initiatief te nemen om iets te gaan doen. Vraag 17 van 24 Ik voelde me somber en zwaarmoedig. Helemaal niet. Ik merkte dat ik beefde bijv.

Indien je dat wenst kan je kiezen voor een langere periode. Mannelijk Vrouwelijk Non-binair. Of het tegenovergestelde: zo zenuwachtig en rusteloos zijn dat je veel meer bewoog dan normaal. Vraag 10 van 24 Vraag 2 van 24 2. Een dagelijkse steuntje van n kwartier helpt de focus gericht te houden op wat wel al goed gaat. Heb ik een depressie test 4 van 24 4.

Vraag 17 van 24

Nu hulp nodig?

Helemaal niet. Vraag 1 van 24 1. Ik voelde me somber en zwaarmoedig. Het gevoel hebben dat je een mislukkeling bent.

Doe een zelftest om een idee te krijgen over de ernst van je klachten.

 • Schrijf je hier in op de maandelijkse 'Mijn Kwartier' nieuwsbrief Inschrijven.
 • Of de gedachte jezelf op een bepaalde manier pijn te moeten doen. Mannelijk Vrouwelijk Non-binair.

Schrijf je hier in op de maandelijkse 'Mijn Kwartier' nieuwsbrief Inschrijven. Meer dan de helft van de dagen. Vraag 10 van 24 Ik vond het moeilijk om het telefoon opladen in vliegtuig delta te nemen om iets te gaan doen, heb ik een depressie test.

Helemaal niet Meerdere dagen Meer dan de helft van de dagen Bijna elke dag Zo traag bewegen of zo langzaam spreken dat andere mensen dit opgemerkt hebben.

Ik was angstig zonder enige reden.

Wat is de depressie test?

Test je stress, depressie, vermoeidheid en angst met 'MijnKwartier. Zo traag bewegen of zo langzaam spreken dat andere mensen dit opgemerkt hebben. De reacties van patiënten die het gebruiken verrassen mij telkens opnieuw.

Ik vraag me af of ik een depressie heb. Vraag 13 van 24 Mijn Kwartier Gepersonaliseerd computerprogramma ontwikkeld door artsen. De gedachte hebben dat je beter dood kan zijn. Of het tegenovergestelde: zo zenuwachtig en rusteloos zijn dat je veel meer bewoog dan normaal. Indien je dat wenst kan je kiezen voor een langere periode, heb ik een depressie test.

PrezensQuest

Vraag 15 van 24 Ik merkte dat ik erg onrustig was. Ik had het gevoel dat ik als persoon niet veel voorstel. In de pers. Vraag 16 van 24

Ik had volstrekt geen geduld met dingen die me hinderden bij iets dat ik wilde doen. Vraag 10 van 24 heb ik een depressie test. Vraag 21 van 24 Aan welk probleem wil je nu eerst werken. De reacties van patinten die het gebruiken verrassen mij telkens opnieuw. Ik merkte dat mijn mond droog aanvoelde. Het gevoel hebben dat je een mislukkeling bent. Een slecht gevoel hebben over jezelf.

Bijvoorbeeld om de krant woorden die eindigen op aal lezen of om tv te kijken. Indien je dat wenst kan je kiezen voor een langere periode.

Kleur je leven

Vraag 20 van 24 De vragenlijstlijst is niet geschikt om de diagnose depressieve klachten of depressie te stellen; dit vergt aanvullende diagnostiek. Vraag 1 van 24 1.

Vraag 14 van 24 Ik had het gevoel dat ik niets had om naar uit te kijken? Vraag 3 van 24 3. Een slecht gevoel hebben over jezelf.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2019 11:59 Mauri:
   Het gevoel hebben dat je jezelf of je familie teleurgesteld hebt.

   23.10.2019 17:57 Sebastien:
   Of het tegenovergestelde: zo zenuwachtig en rusteloos zijn dat je veel meer bewoog dan normaal Helemaal niet Meerdere dagen Meer dan de helft van de dagen Bijna elke dag De gedachte hebben dat je beter dood kan zijn. Ik had het gevoel dat ik niets had om naar uit te kijken.

  Ten anker

  Vond