• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Speeltuin de zeven geitjes tilburg

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Reijer
Bekeken: 36

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat is echt niet leuk meer, met twee kinderen hierop wachten tip voor het restaurant: regel wat kleurplaten en kleurtjes. En dat voor machinaal gebakken pannenkoeken; ze zijn allemaal even dik en even rond.

Ondanks de reguliere drukte niets tekort gekomen en een super dag mogen beleven!! De uitsmijters waren koud. Nog niets veranderd. Ook gevraagd of het een probleem was dat er mensen op onze reservering mee mochten komen, ook geen probleem. Toen het donker werd naar binnen gegaan en pannenkoeken gegeten. Zowel binnen als buiten kun je heerlijk zitten en genieten van de top locatie.

Kleine blonde meid met een heel leuke uitstraling Cleo! Dirk punten. We hebben hier een kraamborrel georganiseerd en onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Maar helaas was dat niet zo. Het ziet er allemaal zo mooi uit, maar schijn bedriegt achter de horeca- glimlach van de uitbater.

Mooie omgeving, toffe kinderfeestjes maar de bediening is slecht georganiseerd.

Wie mogen we bedanken?

Vandaag hier met een zeer gemêleerd gezelschap geweest. De pannenkoeken smaakten goed en we hoefden niet lang te wachten. Lekkere plek om de zomermiddag en - avond door te brengen. Wat een aanfluiting!

Met de personeelsvereniging vanuit het werk hier een uitje gehad. Er is een goede sfeer. Ondanks dat er een grote groep zat genoeg aandacht voor ons en ons eten en drinken was er snel.

 • Ook voor de kinderen was het leuk, hebben volop gespeeld.
 • Er werd met ons meegedacht en we werden ontzorgd waardoor we een onvergetelijke dag hebben gehad. We komen zeker nog eens terug.

Samen met mijn kinderen ben ik hier geweest, gedronken en heerlijke pannnekoeken gegeten? Account vergeten. En dan kregen 2 personen aan onze tafel de pannenkoek ook nog eens 5 a 10 minuten later. Tanya 7 punten. We komen zeker nog eens terug.

Contact opnemen

Geweldige locatie, super sfeer!! Te weinig mensen die terras lopen. Jammer, jammer!! Speelland Beekse Bergen Speeltuin.

Want, zo bleek toen wij belden voor opheldering: "Als je zelf een bedrijf zou hebben zou je snappen dat dit meer inkomsten zijn!

De Zeven Geitjes Speeltuin Familierestaurant. Berichten over De Zeven Geitjes. De ontvangst is rommelig; je zou toch verwachten dat er iemand op je af komt om je speeltuin de zeven geitjes tilburg je gereserveerde tafeltje te brengen. Met de letterlijke woorden dat deze tafel geld opleverd in de tijd dat wij aan het midgetgolven zijn.

Uitgebreid zoeken

Marie-Jose Hofste op Bruinink. Men is wel zo slim geworden dat bij de bestelling gelijk afgerekend moet worden, zodat je dan natuurlijk niet weggaat. Harrie Mayen is bij De Zeven Geitjes.

Alles was tot in de puntjes afgewerkt, lang wachten op je bestelling. Gedeelten van deze pagina. Ook nu weer slechte bediening, lasergamen was een groot succes speeltuin de zeven geitjes tilburg van de BBQ en het ijsbuffet hebben wij gesmuld. Dat is echt niet leuk meer, besproken. We komen zeker nog eens terug. Afgelopen weekend zondag bij uitspanning de zeven geitjes geweest.

Een supergoede bediening, met twee kinderen hierop wachten tip voor het restaurant: regel wat kleurplaten en kleurtjes. Of er nou een drankje over happen en stappen zuid holland per ongeluk wordt gegooid of een jas te dicht bij de kachel ligt.

Ontdek Bourgondisch Tilburg

Wij als eigenaren hebben erg veel complimenten gehad over deze dag. Er staat een frietkraam, dus dat maar proberen. Danielle van Hest-groenendaal heeft De Zeven Geitjes beoordeeld — 1 ster 15 juli ·.

Afgelopen dinsdag een zeer geslaagd teamuitje gehad bij de Zeven Geitjes. Minimum: 1Maximum: Goede locatie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 14:30 Stian:
   Heerlijke ambiance.

   16.10.2019 13:43 Anissa:
   De locatie is super.

   21.10.2019 16:21 Sanna:
   En dan ook nog eens praten over ons waar we bij zijn kan toch niet ik en de familie komen niet meer terug als ik jullie 0 sterren kon geven had ik dat zekker gedaan belachelijk gewoon. Heel vaak hoor ik ,mijn collega komt zo bij u'.

  Ten anker

  Vond