• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rotterdam centrum winkels lijnbaan openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Brando
Bekeken: 678

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Naast het winkelcentrum vind je woonboulevard CapelleXL. Markt op de Binnenrotte Meerdere dagen per week vind je de grootste markt van Rotterdam op de Binnenrotte. Je kunt bijvoorbeeld de trein , bus , metro of tram nemen naar het Centraal station en vanaf daar lopen.

Je kunt de Lijnbaan op verschillende manieren bereiken. Boodschappen laten bezorgen door de nachtwinkels is ook vaak mogelijk. Kijk op onze pagina over  parkeren in Rotterdam voor meer informatie. Donna Guy Lijnbaan is de place-to-be voor Paris Hilton lookalikes met dure merken zoals Moncler. Jaarlijks bezoeken dan ook ruim 10 miljoen mensen het winkelcentrum.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium is doordeweeks altijd tot 21 uur geopend.

Sommige winkels hanteren afwijkende openingstijden? Of bezoek op een regenachtige dag het overdekte winkelcentrum Zuidplein  of het Alexandrum. Hiermee is het n van de grootse overdekte winkelcentra rotterdam centrum winkels lijnbaan openingstijden Nederland.

Vanaf het plein kan je naar de Korte Lijnbaan, ook een straat met vele winkels? West-Kruiskade De multi-culturele winkelstraat gelegen in het cosmopolitische Chinatown van Rottterdam.

 • Op de Lijnbaan vind je ook Aspact Lijnbaan met modieuze sneakers en alles van Kenzo. De Markthal is niet de enige overdekte markt in Rotterdam.
 • Shop till you drop op de Lijnbaan! Op vrijdagavond en op zaterdag is relatief rustig op de Lijnbaan!

Veel supermarkten in Rotterdam zijn tot 20 uur open. Koopgoot Bij de Lijnbaan ligt ook die andere bekende winkelstraat, de Koopgoot. Markt op de Binnenrotte Meerdere dagen per week vind je de grootste markt van Rotterdam op de Binnenrotte. Ten slotte vind je er het Forum Rotterdam, een nieuw winkelcentrum. Volg ons op Facebook. Stadhuisplein Halverwege de Lijnbaan vind je het Stadhuisplein.

Ondanks de bekende naam, bus en auto. Een bekend plein met diverse restaurants en terrassen, rotterdam centrum winkels lijnbaan openingstijden. Hoogstraat en Forum Rotterdam Ook de Hoogstraat is een leuke winkelstraat. In de directe omgeving liggen verschillende soorten openbaar vervoer waardoor het winkelcentrum zeer goed bereikbaar is. Tegenwoordig is de Lijnbaan in Rotterdam nog steeds autovrij en kun je hier nog steeds uitstekend winkelen, is het plein niet bijzonder sfeervol.

Dit kun je doen met Pinksteren 2019 in Rotterdam

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. Op de Lijnbaan vind je ook Aspact Lijnbaan met modieuze sneakers en alles van Kenzo. Een winkelstraat met horeca en diverse kunstgalerijen. Aan één van de uiteinden van de Hoogstraat, vind je de bekende Markthal.

Donna Guy Lijnbaan is de place-to-be voor Paris Hilton lookalikes met dure merken zoals Moncler. Het bekende winkelcentrum is eenvoudig te bereiken met de metro. Volg ons op Facebook. MediaMarkt Rotterdam Alexandrium is doordeweeks altijd tot 21 uur geopend.

De meest bekende winkelstraat van Rotterdam!

Overdekte markten

Nog niet uitgewinkeld? Markten Rotterdam Op zoek naar koopjes? De openingstijden per winkel kunnen afwijken van de algemene openingstijden van Alexandrium Shopping Center. Of bezoek op een regenachtige dag het overdekte winkelcentrum Zuidplein  of het Alexandrum!

De London City Club Rotterdam Korte Lijnbaan 5 heeft een leuke collectie van zowel sportieve polo's als klassieke college wear. In Rotterdam kan je 7 dagen per week shoppen. Bussen uit de gehele regio stoppen er. Op vrijdagavond en op zaterdag is relatief rustig op de Lijnbaan. De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. Probeer eens zo'n driehoekig broodje bij Bakkerij Bart Lijnbaan rotterdam centrum winkels lijnbaan openingstijden.

Naast deze grote markt, bied de stad ook meerdere andere markten verdeelde over de week, rotterdam centrum winkels lijnbaan openingstijden.

Twee Rotterdam­se agenten bestraft na ‘ontoelaat­baar gedrag’ bij huiszoe­king

Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Aan één van de uiteinden van de Hoogstraat, vind je de bekende Markthal. Laat je verrassen door het moderne en frisse Rotterdam. Vanaf het plein kan je naar de Korte Lijnbaan, ook een straat met vele winkels.

Maar niet alleen in het centrum vind je leuke winkels. Meent Slenter gezellig over deze trendy winkelstraat en stap bij leuke zaken binnen. Daarnaast zijn er nog diverse wijkmarkten en ook een biologische markt en de Oogstmarkt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 23:07 Saïd:
   De straat ligt vlakbij het centraal station en bied je luxe winkels van merken zoals Oger en Hugo Boss. Rotterdam heeft drie grote markten: Binnenrotte, Afrikaanderplein en Visserijplein.

   27.10.2019 12:13 Asif:
   De meest bekende winkelstraat van Rotterdam. Je vind hier de volgende winkelstraten: Central Plaza Tegenover de hoofdingang van het Centraal station vind je een klein winkelcentrum, het Central Plaza.

  Ten anker

  Vond