• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Reem
Bekeken: 282

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Barcelona Turisme. Saludos Celine. Wij hopen dat je door middel van deze informatie veilig en snel thuis naar huis kunt komen.

Het is mogelijk om contant in de bus te betalen of het kaartje te kopen in de automaat die vlakbij de bushalte staat, waar je met creditcard en contant geld kunt betalen. Deze dienst is perfect als u indruk wilt maken of voor een speciale gelegenheid of als u graag opgewacht wilt worden op uw bestemming zodat u uw eigen vervoer naar het centrum niet hoeft te regelen. Dat kost 9, Als je alleen de hoogtepunten van Barcelona wilt zien kan dit weleens een goed alternatief zijn voor de Barcelona Card.

We hebben 3 tassen bij ons en ons pension is Ciutadela en ligt op Comercio

Ik hoop dat ik je nu voldoende informatie hebt en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Hola Nanda, De goedkoopste en makkelijkste manier is om de trein te nemen van het vliegveld richting het centrum, openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld. Om openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld je hotel naar het congress gebouw te komen kunt het beste en het makkelijkste de T4 nemen, dit is een tram die hier rechtstreeks naar toe gaat.

Ook kan de nieuwe Hola BCN. Het paradepaardje van het hotel is het prachtige dakterras vanwaar u uitzicht heeft over de stad en de nabijgelegen Sagrada Familia. Direct bestellen Meer informatie? Het hoeft geen dure optie te zijn als je met een groep bent, zeker niet als je van tevoren online reserveert.

  • Ik heb even het een en ander voor je uit gezocht.
  • Zie onze gedetailleerde pagina over TMB vliegveld-bus. Dankjewel voor je compliment!

Airport transfers

Reizen van Barcelona Airport naar het centrum van Barcelona is te doen met de trein, de bus en de metro. Leuk dat jullie naar Barcelona komen. Metro L9S wordt niet gezien als de beste vervoersmogelijkheid om het centrum van Barcelona te bereiken, omdat u zeker twee keer moet overstappen. Dit is heel makkelijk te vinden, als je bij het grote winkelcentrum El Corte Inglés bent niet te missen! Hola celina,bedankt voor de zeer snelle reactie,nog een vraagje ,wij zijn met zijn drietjes dan is het natuurlijk het beste om een retourbcn- universiteit te nemen en dan een ritkaart of zijn er meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer te krijgen.

  • Hi, Wij gaan 23 november tot 26 november naar hotel Oasis. Als u nog meer vragen heeft, hoor ik het graag!
  • Jullie moeten rond half 5 weer terug zijn op het vliegveld en dus om 4 uur het centrum weer verlaten.

Geniet ervan en als je nog meer vragen hebt stel ze gerust. Het is belangrijk om van tevoren te bepalen waar u wilt uitstappen, dus het is het makkelijkst om met de metro te gaan en dan het laatste stukje te lopen. Hola Letty, openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld, de eindhalte van deze lijn ligt namelijk niet in de stad maar ver daarbuiten in Maanet de la Selva, iedere 15 minuten rijdt er wel een bus.

Jullie kunnen dan uitstappen bij de eindhalte plaa catalunya? Ook de voors en tegens van iedere service worden behandeld - hierdoor kunt u zelf kiezen welke uitzending gemist soof nieuw begin het beste bij uw wensen past.

Parkeren op vliegveld Barcelona

In de aankomsthal staat het dikke paard van de Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero. Lijn 1 rood ; je moet dan overstappen op Urquinaona 1 stop naar Lijn 4 geel dan stap je uit op Bogatell of Llacuna. Heb uiteindelijk het aanzoek gedaan op place Reial, Les Quinze Nits.

Bestel nu meteen de Barcelona City Pass. Hola BCN. Zo kun je dus met je metrokaartje ook de bus of de tram nemen. Hiervan kunnen reizigers profiteren door een goedkoper T ticket te kopen. Jullie moeten uitstappen bij Artigues-Sant Adria. Maar ik wil hierbij absoluut vertellen dat ondanks de verhalen over zakkenrollers de mensen zich niet openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld weerhouden om te gaan.

Hoe uw parkeerplaats op Barcelona Airport Terminals 1 en 2 online te boeken

Auto huren op Barcelona Airport? Meer informatie over reizen met de trein in Barcelona vind je hier. Ook voor jullie is inderdaad de Aerobus het handigst.

De reis duurt ongeveer 20 tot 25 minuten voordat je aankomt bij het centrum van de stad. Saludos, het tweede station is terminal 2. Hola Celine, zijn slechts de belangrijkste Halte Tijden tot, Thx voor de info. Dit is wel een schatting, openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld, dus bind me er aub niet op vast.

Barcelona Airport heeft twee terminals: de nieuwere terminal T1 en de oude T2. Openbaar vervoer barcelona vanaf vliegveld je van uit place de Catalunya de metro of een taxi genomen. Bedankt voor jullie reactie en leuk dat jullie naar Barcelona komen. Het grote voordeel van de metro is dat hij begint bij terminal 1, hij is immers toch al senior.

Niet accepteren Niet accepteren. Deze doet er namelijk maar 20 minuten over in tegenstelling tot de busreis, die ongeveer 40 minuten duurt. Er staan automaten als je de metro ingangen inloopt. Tip: Je kunt je Aerobus tickets voor je vertrek kopen op de website van Aerobus Barcelona.

De Aerobus rijdt zeven dagen per week, gemiddeld iedere tien minuten? Alle transportmogelijkheden duren ongeveer even lang. Op onderstaande kaart kun je precies zien welke stations binnen welke zone liggen.

TIP: Een retourtje is maximaal 9 dagen geldig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0