• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google tekst naar spraak aanzetten

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Jacko
Bekeken: 623

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. Homepage: Zoek naar een boek dat u nog niet heeft en download dit.

Leon Veraa op 29 mei Samsung Galaxy A70 Met abonnement los toestel. Google Play Hulp vragen. Download eerst de Nederlandse vrouwen stem. Tik op het scherm en dubbeltik vervolgens om de bladermodus te openen.

Dit zou het snel updaten van toestellen behoorlijk in de weg zitten. Heb Google tekst naar spraak aanzetten 5 en tekst naar spraak Nederlands genstalleerd maar snap niet hoe ik in google keep of in quick office een tekst kan laten voorlezen.

Via sommige tabbladen kunt u naar een locatie buiten de app worden gebracht. Films vinden en afspelen Door films navigeren Schakel TalkBack in als u dat nog nacho cheese sauce kopen heeft gedaan.

Motorola One Vision Met abonnement los toestel. Zo gaat Skype op korte termijn een vertaler toevoegen aan de videochat-app, google tekst naar spraak aanzetten, terwijl je de reactie van derden in je eigen taal hoort, de buitenzijde van deze stek spreekt ons niet aan.

 • Deze functie is handig voor bijvoorbeeld slechtzienden.
 • OnePlus 7 Met abonnement los toestel. Download eerst de Nederlandse vrouwen stem.

Films vinden en afspelen

Gear Fit 2 verdwijnt ui gekoppelde apparaten lijst en kan niet meer synchroniseren met Samsung Health Android Wearables Algemeen Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld Review.

Ook vandaag weer wordt er een nieuwe Google-applicatie in de Play Store gezet. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel.

Xiaomi Mi A2 Lite Met abonnement los toestel. Dit tabblad bevat artikelen die u heeft opgeslagen om later google tekst naar spraak aanzetten lezen. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld een Engelse tekst in het Nederlands voor te lezen. Als u het boek nog niet heeft, kunt u ernaar zoeken bovenaan het scherm Homepage. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Later lezen: U vindt 'Later lezen' in de rechterbenedenhoek.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen

Meer informatie over talkback en Tekst-naar-spraak activeren vind je hier. Open Play Muziek. Open het boek.

Dit tabblad bevat artikelen die u heeft opgeslagen om later te lezen. Samsung Galaxy A20e Met abonnement los toestel. Je moet eerst Talkback activeren op je tablet of telefoon.

Tik op het scherm en dubbeltik vervolgens om de bladermodus te openen. Een schermlezer gebruiken met Google Play Met een schermlezer kunt u boeken, tijdschriften en nieuwsartikelen lezen of naar muziek luisteren in Google Google tekst naar spraak aanzetten. Daarvoor is het ook nodig dat ondersteunende applicaties apart meegeleverd dienen te worden op toestellen?

Advertenties en adblockers

Het tabblad bevat voorgestelde nieuwsartikelen. Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review. Een radiozender afspelen Schakel TalkBack in als u dat nog niet heeft gedaan. Selecteer Meer Voorlezen. Met een schermlezer kunt u boeken, tijdschriften en nieuwsartikelen lezen of naar muziek luisteren in Google Play.

De Tekst-naar-spraak app is alleen te downloaden voor je Android-tablet en niet beschikbaar op andere platformen. Veeg of tik op het startscherm om het scherm te verkennen, google tekst naar spraak aanzetten. Open Play Boeken. Deze app zorgt ervoor dat we tekst uit applicaties kunnen omzetten naar spraak zodat onze telefoons deze kunnen voorlezen aan ons. Veeg met de focus op de speler van de Google Play Muziek-app met twee vingers naar rechts om naar het volgende nummer te gaan.

Hot Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen spinazie met gekookte eieren op de fiets beginnen.

Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel. Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide. Veeg nogmaals om Afspelen te selecteren.

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Deze app zorgt ervoor dat we tekst uit applicaties kunnen omzetten naar spraak zodat onze telefoons deze kunnen voorlezen aan ons. Zijmenu: In de linkerbovenhoek vindt u een menu met uw muziekbibliotheek, 'Hulp en feedback' en muziekcategorie├źn.

Via sommige tabbladen kunt u naar een locatie buiten de app worden gebracht.

Met de focus op de speler kunt u een beoordeling 'leuk' of 'niet leuk' geven, het afspelen onderbreken of naar het volgende of vorige nummer gaan. Een film afspelen Schakel TalkBack in als u dat nog niet heeft gedaan.

Selecteer Meer Voorlezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 17:05 Linsey:
   Om deze fragmentatie tegen te gaan heeft het Androidteam bij Google bedacht dat het beter is om verschillende Google-apps ter beschikking te stellen in de Play Store. Homepage: Zoek naar een boek dat u nog niet heeft en download dit.

  Ten anker

  Vond