• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De culinaire werkplaats amsterdam west

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Stefanie
Bekeken: 109

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bedank Houbentim. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Ik sluit me daar graag bij aan.

Gemakkelijk het beste restaurant waar ik ooit gegeten in mijn 50 jaar en kan niet worden aanbevolen sterk genoeg. Taal Nederlands. Ik hoop dat ik ooit in de toekomst kan terugkeren. Matig 0. Nederlands Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Heel goed 2.

Beoordelingen Ik wil ook alleen maar zeggen dat de prosecco die ze te bieden hadden toen we bezochten was geweldig, fijne smaak en subtiel koolzuurhoudend. Ik hoop dat ik ooit in de toekomst kan terugkeren. Datum van bezoek: december. De culinaire werkplaats amsterdam west bleek zelfs beter dan we ons konden voorstellen.

Recente reacties Daniel fockend op 7 x veganistisch in Rotterdam Rogier op 7 x veganistisch in Rotterdam Anna op 7 x veganistisch in Rotterdam.

Het schijnt dat er elke 2 maanden volgens een ander thema gekookt wordt.

Waarderingen en beoordelingen

Nederlands Hierdoor heb je echt het gevoel dat je in iemands keuken zit. Het restaurant loopt thema seizoenen en we genoten van een menu op basis van 'typisch Nederlands'. Fannius Scholtenstraat 10 Amsterdam www. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Maar zelfs dat benadrukt nog maar eens waar het hier om draait: liefde voor eten en vriendelijkheid voor elkaar. Maar waarom alles in het Engels?

Schrijf de culinaire werkplaats amsterdam west beoordeling! Waarderingen en beoordelingen 4,5  59 beoordelingen. De eigenaren - koks - kunstenaars zijn prachtig, en het Vreselijk 0? Elke cursus was heerlijk en kwam met een eigen klein verhaal.

Wij vonden het geweldig en sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een niet-conventionele dinerervaring met kwaliteit eten en perfect gecombineerd buitengewone smaken.

Social media

Geheel anders dan een normaal restaurant, wist u uw eigen borden Samen met Marjolein die later ook nog even een praatje komt maken runt hij dit eigenzinnige eet-initiatief in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, vlakbij het Westerpark. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Elke cursus was heerlijk en kwam met een eigen klein verhaal. Bedank willem w. Type reiziger. Beoordelingen filteren. Mijn man en ik gegeten bij het restaurant op vrijdagavond na het feit dat ons aangeraden door onze zoon - en het stelde niet teleur!

Meer informatie

Rogier woont in Rotterdam. Waardering van reizigers. De oprichting van elke kunstwerk voor deze waren meer dan louter restaurant gerechten , aangetoond ongelooflijk aandacht voor detail en een nauwgezette toepassing van de hoogste normen van kwaliteit.

 • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
 • Attracties in de buurt Bekijk alle 2.
 • Na wat zelfgebakken brood met tapenade, volgt er een bord met verschillende bolletjes: yoghurt met speltflakes, geconcentreerde tomaat en falafel met bonen.
 • Is dit restaurant gespecialiseerd in Halal gerechten?

Wij vonden het geweldig en sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een niet-conventionele dinerervaring met kwaliteit eten en perfect gecombineerd buitengewone smaken? Altijd leuk als je je vega vrienden blij kunt maken. Hij heeft een passie voor groene en lokale initiatieven. Alle restaurants in Amsterdam weergeven.

Gehoord enkele goede dingen over dit restaurant, dus we namen een kans. Zoveel hart voor product en voeding wens je meer restaurants toe. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar Beoordeeld op 26 juni Wow, de culinaire werkplaats amsterdam west. Bentobox was super!!.

Engels Mooie hapjes,leuk concept en ook nog erg lekker. Daarnaast houden ze rekening met diervriendelijkheid, het seizoen, afstand en biologische of kleinschalige teelt.

Lijst wordt bijgewerkt. Is dit uw vermelding! Zo veel aandacht besteed aan de smaak, presentatie en concept van wat we waren eten en drinken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 17:18 Josca:
   Schrijf een beoordeling.

  Ten anker

  Vond