• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Evaline
Bekeken: 248

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor minder validen en vergunninghouders is er een speciale parkeervoorziening bij lokaal steunpunt Noetselerberg uitzichtspunt. Spring naar inhoud. Type reiziger.

Een begrip in Nederland Natuurmuseum Holterberg is één van de oudste en bekendste natuurmusea van het land. Duits 1. In Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is ook een sterrenwacht gevestigd.

Bedank ElmaD Zij vonden het een hele mooie beleving en willen graag nog een keer.

Is deze attractie te bereiken met het openbaar vervoer. Beoordeeld op 10 oktober Leuk en leerzaam. Ook worden er in het buitencentrum allerlei activiteiten georganiseerd en is er de mogelijkheid om bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden vergaderen. Gezellig en gastvrij, volgende informatie beschikbaar over de Sallandse Heuvelrug.

Schrijf een beoordeling.

 • Corne Joziasse Boswachter. Laurens Jansen Boswachter.
 • Download hier de  Banquetingmap  van Restaurant Buitengewoon Lekker. De omgeving is ook mooi.

Post navigation

Type reiziger. Vaak wordt een bezoek aan dit  Speel-Leer- en Doe-bos gecombineerd met het Natuurmuseum, dan wordt het een hele natuur-middag of ochtend. In Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is ook een sterrenwacht gevestigd. Openbaar vervoer: via NS-station Nijverdal met Syntus. Gezellig en gastvrij, volgende informatie beschikbaar over de Sallandse Heuvelrug.

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

 • Bekijk hier alle  activiteiten.
 • Beoordeeld op 12 mei via mobiele applicatie Aangenaam. Picknickmand of knapzakje Ga je wandelen op de Sallandse Heuvelrug of een andere activiteit ondernemen?

Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi. Bij het nieuwe diorama zijn de komende tijd regelmatig presentaties over het dier! Ja Nee Weet ik niet zeker! Een absolute aanrader. Vriendelijk personeel.

U bent hier

Maar ook verrassende souvenirs en cadeaus als natuurboeken en unieke streekproducten. Salland Dwaal over de verlaten paden en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug, langs grillige eiken en stokoude jeneverbessen. Toon op kaart.

Is deze attractie te bereiken met het openbaar vervoer. Is deze plek of activiteit geschikt voor alle leeftijden. Een begrip in Nederland Natuurmuseum Holterberg is n van de oudste en bekendste natuurmusea van het land, bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden. De wolf is bezig met een opmars in Europa en eind vorig jaar doorkruiste het roofdier de Holterberg. Beoordeeld op 11 december Zakelijke afspraak.

Onze bezoekers over Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal

Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Picknickmand of knapzakje Ga je wandelen op de Sallandse Heuvelrug of een andere activiteit ondernemen? Hier staat spelen voorop.

Aangenaam bij lekker terras weer Wel qua prijs lichtjes aan de hoge kant Pluspunt is wel de speelgelegenheid voor kinderen, bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden. Hier in het bos vind je voor de kleinere kinderen een kabouter- en speel pad. Datum van activiteit: bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden Maar aan het basisidee: ontdekken n spelen in echte natuur is niets veranderd!

Vriendelijk personeel. Dieren van dichtbij Het museum geeft je een verrassende kijk op de Europese dierenwereld? Zou je een vriend aanbevelen om hier een audiotour te volgen.

Sallandse Heuvelrug

Beoordelingen filteren. Engels 4. Nieuw diorama in Natuurmuseum Holterberg: The return of the Wolf Een dreigende wolf,  vluchtende reebok en opvliegende  korhaan  vormen het nieuwe tafereel.

Je kunt hier informatie krijgen over de Sallandse Heuvelrug. Het bos, is flink gerenoveerd en vernieuwd, bezoekerscentrum sallandse heuvelrug openingstijden, we need to know going in that even the most enjoyable paths will have their ups and downs.

In de periode van 16 maart tot 1 november is de Toeristenweg geopend van uur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 08:46 Yarno:
   Je kan hier terecht voor ontspanning en informatie over de natuur.

   19.10.2019 16:40 Annieke:
   Expositie Han Bouwmeester Een nieuwe expositie met wondermooi werk van natuurfotograaf Han Bouwmeester.

  Ten anker

  Vond