• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Appartement kleine berg eindhoven te koop

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2019
Auteur: Tjisse
Bekeken: 929

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geen voorkeur. De slaapkamer is aan de galerij gelegen en is voorzien van vloerbedekking.

Ontvang nieuwe advertenties per email kleine berg eindhoven. Beschikbaar enkel voor één persoon. Het appartement is onderdeel van het project Stadspoort, waarbinnen 18 bijzondere loft appartementen zijn gerealiseerd om het monumentale gebouw - dat vanaf fungeerde als hét postkantoor en later als de telefooncentrale van het toenmalige Eindhoven — een nieuw leven te geven. Appartement kleine berg eindhoven. Te huur dit gemeubileerde appartement op de eerste verdieping met diepe tuin

En telegraafkantoor aan de keizersgracht-stadspoort in eindhoven dateert Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Nagenoeg alle denkbare voorzieningen en NS-station liggen op loopafstand. Nieuwbouw  0. Wonen in een bijzonder loft in hartje eindhovenluxe appartement volledig gemeubileerd Met eigen parkeerplaats en ruime berging.

 • Appartement 52 M2 Eindhoven. Hier bevindt zich tevens de meterkast 4 groepen, 1 hoofd- en 2 aardlekschakelaars.
 • Street just outside the mall, at the beginning of the city park, town hall, “ kleine

Binnenkort te koop: 14 nieuwbouwwoningen in hazenwinkel helmond in de wijk hazenwinkel in helmon. Ontvang nieuwe advertenties per email kleine berg eindhoven. Op een absolute a locatie midden in het centrum van eindhoven. Garage Hoogstraat Eindhoven. The apartment featuring 2 spacious bedrooms, spacious balcony

The apartment featuring 2 spacious bedrooms, spacious balcony Aan het laden Wonen in een bijzonder loft in hartje eindhovenluxe appartement volledig gemeubileerd Op een toplocatie ligt dit fraai en goed onderhouden 2-kamerappartement met een balkon op de zonzijde en een berging in het souterrain.

Dat is onder meer terug te zien ?

Luxurious 2-bedroom apartment on top location, at the very center of Eindhoven. Nieuw aangeboden door   Speurders. Royaal, vrijstaand, geheel instapklaar en luxe afgewerkt woonhuis met 2 badkamers, 4 royale slaapkam.

Appartement. Kamers 1. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. De kleine berg op meter afstand Contact Bedankt voor uw reactie. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van kleine berg eindhoven x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Met Fotos Gemeubileerd appartement op Badkamers 1.

Bovenwoning Te Huur In Eindhoven. Househunting offers for rent? Met Fotos Wonen in een bijzonder loft in hartje eindhoven luxe appartement volledig gemeubileerd. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben. Het is eventueel mogelijk om een vaatwasser onder de eetbar te plaatsen. Centrum, op een geweldige locatie met een balkon op het zonnige zuiden. Een gezellig appartement, Eindhoven - Te Huur - Appartement - 42 m - 1 kamer.

Gelegen in een van de leukste buurten van Eindhoven The apartment featuring 2 spacious bedrooms, spacious balcony At the very center of eindhoven.

Nieuw aangeboden door   Speurders. Bel of mail ons. Brochure Bedankt voor uw interesse.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.08.2019 12:24 Ikrame:
   Wonen in een bijzonder loft in hartje eindhovenluxe appartement volledig gemeubileerd Met eigen parkeerplaats en ruime berging.

  Ten anker

  Vond