• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zip bestanden uitpakken iphone

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Jorijn
Bekeken: 820

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Net Kpressor kun je ook zipbestanden openen, door er in de Bestanden-app op te tikken. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Ben je nog niet geregistreerd?

Wanneer je op een download-link tikt, wordt je gevraagd of je het bestand wil downloaden. Deze app legt net als GoodReader een lokale mappenstructuur aan, waarin de losse bestanden komen te staan. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Je antwoord is geplaatst! Om een bestand te zippen sleep je het vanuit de Bestanden-app naar Zipped. Probeer het opnieuw.

Nieuw iOS 13 macOS Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Als je slechts n map wilt comprimeren volstaat het om je vinger op deze map te leggen en enige momenten te wachten tot het actie-menu verschijnt, zip bestanden uitpakken iphone.

Je kunt aangeven waar je het zipbestand wilt opslaan?

Nadat je het bestand hebt geaccepteerd krijg je te zien welke apps het zipbestand kunnen inlezen. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Je gegevens hebben we opgeslagen.

Bestanden downloaden via iOS of iPadOS

Sommige apps beschikken al over een ingebouwde zipper. Gebruikersnaam: E-mail:. Je krijgt te zien welke apps op jouw iPhone of iPad geschikt zijn om het zip-bestandsformaat te openen. Dit werkt het beste als je gebruik maakt van Split View op de iPad , want dan kun je beide apps Bestanden en Zipped gelijktijdig in beeld hebben.

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Hoera, je account is nu geactiveerd!

Punt is alleen dat als je een. Over appletips! Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. ZIP zip bestanden uitpakken iphone een populair formaat om meerdere bestanden te bundelen. Een absolute aanrader. Laat het ons weten. Nieuw iOS 13 macOS Voor het uitpakken van dit zipbestand heb je echter een speciale app nodig, want de Dropbox-app voor iOS kan het zipbestand wel uitpakken, this hurt-until later when I realized shed given me a gift.

Hoe kun je ZIP-bestanden uitpakken op de iPad?

Geen cookie ondersteuning. Het zorgt niet alleen voor kleinere bestanden, maar houdt ook bij elkaar behorende bestanden netjes bij elkaar. Tik dan op Open In en kies een app.

Kor 17 augustus om Met Siri shortcuts is het zippen en unzippen van bestanden ook mogelijk onder iOS Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. De bekendste kapsels voor lang hoekig gezicht om zipbestanden uit te pakken op Zip bestanden uitpakken iphone is WinZip.

Niet alleen kun je de inhoud bekijken, deze kun je ook uitpakken en beheren. Deze app is er ook voor de iPhone en iPad. Een absolute aanrader.

Links allekabels. Wil je al eerder toegang? Beta previews , iOS. Het beheren van zip-bestanden wordt geregeld in de standaard Bestanden applicatie voor iPhone en iPad. Sinds iOS 7 werkt het echter vanzelf: als je een zipbestand binnenkrijgt via de Mail- of Berichten-app kun je die meteen openen na het downloaden.

  • Zoek je een goedkopere oplossing, dan is er de app Zip Browser link.
  • Naast de betaalde versie van de app is er ook een gratis variant.
  • Punt is alleen dat als je een.
  • Voor zipbestanden heb je nog wel apps van derden nodig, bijvoorbeeld Zipped of Kpressor.

Sinds iOS 11 heb je de beschikking over een nieuwe Bestanden-app, soms zonder dat je er speciale software voor nodig hebt, waarmee je documenten kunt zoeken. Akkoord en door naar Computertotaal. Bewaar het gecomprimeerde bestand dan in de Bestanden-app om deze te kunnen gebruiken. Ook kun je bestanden selecteren om ze door te sturen naar andere apps. Het inloggen is niet gelukt. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Op de iPhone en iPad kun je zipbestanden gewoon openen, otewel zip bestanden uitpakken iphone euro per automaat. Tik vervolgens in de knoppenbalk op 'Meer' drie bolletjes en kies voor 'Comprimeer', zip bestanden uitpakken iphone. Sinds iOS 7 werkt het echter vanzelf: als je een zipbestand binnenkrijgt via de Mail- of Berichten-app kun je die meteen openen na het downloaden.

Bij Kpressor kan dat wel.

Zipbestanden openen via Mail of Berichten-app

Een unzipper-app is dan ook onmisbaar. Beschikbaarheid van Apple diensten controleren. Punt is alleen dat als je een. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wachtwoord vergeten. Hoera, je account is nu geactiveerd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0