• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Witte achtergrond verwijderen paint.net

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2019
Auteur: Lahoucine
Bekeken: 292

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Trending Vandaag Deze week. Er is een rare fout in Windows 10 waar de map Systeembeheer plotseling leeg is en alle snelkoppelingen blijkbaar zijn verwijderd. Selecteer vervolgens de achtergrondafbeeldingslaag en druk op de Del-toets.

Achtergrond van een foto of afbeelding verwijderen met Paint. Gelukkig is er een hack die je kunt gebruiken om afbeeldingen met een transparante achtergrond te hebben. Kies de kleur. De extensie. Het is altijd mogelijk dat er wat foutjes op de afbeelding te zien zijn die je liever niet hebt. Als jij je aanmeldt voor Yoors krijgt Ingrid Tips en meer Yoors Points en jij krijgt er zelf ook Als je dit niet doet, zal de achtergrond van de oorspronkelijke afbeelding over de nieuwe achtergrond geplakt worden.

Niet op alle afbeeldingen kan transparantie worden toegepast. Als je dit niet doet, witte achtergrond verwijderen paint.net, zal de achtergrond van de oorspronkelijke afbeelding over de nieuwe achtergrond geplakt worden.

Groep -- Selecteer kanaal Nieuwe foto uploaden. Daarom is het belangrijk om de afbeelding vr het uploaden en plaatsen zoveel mogelijk te optimaliseren. Probeer het hier opnieuw.

  • Deutsch: Bildhintergrund in MS Paint ändern. Retoucheren Het is altijd mogelijk dat er wat foutjes op de afbeelding te zien zijn die je liever niet hebt.
  • Voeg link toe ×.

De afbeelding die u zojuist hebt geopend, bevindt zich boven aan de stapel. Opmerking: als de achtergrondkleur zich ook in andere delen van de afbeelding bevindt, wordt deze ook verwijderd. Overzicht creatieve blogs van Ingrid Tips en meer.

Ook kun je het beeld groter of kleiner maken door in- of uit te zoomen, om exact te kunnen zien of er nog pixels dienen te worden weggehaald 8. Volg Yoors Zoek binnen Yoors. Je kunt de gum gebruiken om overbodige driehoeken en andere delen weg te halen.

Klik, houd de muisknop ingedrukt en sleep om de omtrek van het voorwerp op de voorgrond te tekenen.

Middels de ronde pijl naar links kun je een stap terug, zoals de Feather- tool. Verkort adres van deze post witte achtergrond verwijderen paint.net de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Selecteer in het kleurenpalet de lichtgroene kleur, witte achtergrond verwijderen paint.net. Achtergronden verwijderen uit afbeeldingen is een geweldige manier om foto's te combineren? U kunt de tracing echter gladstrijken met extra opties, mits je nog niet had opgeslagen, met behulp van uw eerste schets als een ruwe gids!

Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het penseel

Om deze methode te laten werken moeten de instellingen voor het plakken op transparant ingesteld zijn. Lees Verder. Trending Vandaag Deze week.

Klik met de linkermuisknop en houd de muisknop ingedrukt om hem met de cursor over de achtergrondafbeelding te slepen! Wanneer u de afbeelding echter opslaat, is het witte gedeelte van de afbeelding niet transparant. NET klikken! Vervolgens zal het voorgrondobject de achtergrond overlappen zoals hieronder? Hoe voeg je tekst toe, camping reusterman looweg barchem van de tekst en fontkeuze, witte achtergrond verwijderen paint.net, en bijkomende informatie over ons privacy en cookiebeleid kan u vinden via de link onderaan deze pagina.

Weet jij het antwoord?

Geen popups, advertenties of reclame mail. Let op: Dit wordt elk uur ververst! Ook kun je het beeld groter of kleiner maken door in- of uit te zoomen, om exact te kunnen zien of er nog pixels dienen te worden weggehaald.

Ingrid Tips en meer.

Zorg ervoor dat je de nieuwe achtergrond voor het voorwerp geopend hebt in een witte achtergrond verwijderen paint.net Paintvenster.

Verwijder grote stukken van de achtergrond. Meestal wordt deze extensie gebruikt voor clipart? De voorgrond bevat nog steeds de rand die u hebt getraceerd. Het kleurenpalet kiezen en de afbeelding omtrekken. Via Youtube kwam ik een serie lessen tegen over Paint. Snelcursus Paint.

Over dit artikel

Sleep het voorwerp naar de juiste plek en klik ergens op de werkbalk. Kopieer en plak deze selectie naar een ander deel van de afbeelding. Hoe Werkt Yoors.

De afbeelding verplaatsen.

Als een horizon niet recht is kan je de afbeelding wat draaien. Meer Paint. Klik dan op het tweede icoon van onderen in het menu dat verschijnt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0