• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Happen en trappen west friesland

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Nikai
Bekeken: 299

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Reactie van T de Haan op Fietsverhuur Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Profile Rodenburg.

We komen uit de buurt, dus het meeste was al bekend. Reactie van Deken op Fier op Friesland is een hele mooie route. Praktische informatie Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt, verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden. Reactie van Visscher op

De 3e etappe was wat pittig vanwege de afstand met tegenwind op de dijk. Happen en trappen happen en trappen west friesland heel geschikt voor een leuk dagje actief erop uit trekken met heerlijk eten onderweg. Hele leuke dag gehad met de route vanuit Happen en Trappen zeer de moeite waard. Reactie van Van Lierop op Het was een topdag. Wij hebben een geweldige dag gehad om te happen en trappen.

Het geheel is goed georganiseerd. Reactie van Erik op
 • Reactie van Cor en Tineke Boogaard op Een prachtige fietsroute!
 • Heerlijke teambuildingdag gehad met de collega's. Let op!

Deelnemende restaurants

Reactie van Deken op Reactie van Sjef ten Thij op Weber op Restaurant Vooroever had zelfs op mijn verzoek een extra feestelijk aangekleed dessert voor mijn jarige vriendin! Het strand aan het IJsselmeer nodigt uit tot ontspanning, terwijl de kleurrijke bloemenvelden juist aanzetten tot actie.

We kwamen dingen in de omgeving tegen waarvan we het bestaan niet wisten en die echt prachtig waren. Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

 • Restaurants Foto's Evaluaties Folder.
 • Ik zou nog wel een keer willen happen en trappen, al was het alleen maar voor het lekkere eten.

Reactie van Bonting op Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:. Dit natuurgebied is maar liefst hectare groot en strekt zich uit langs de kust van het IJsselmeer. Op de website www. Route: Keer op keer langs het IJselmeer. Reactie van C.

Stadsherberg Sneek

De verzorging in de restaurants was top. Reactie van Johan Moerland op Een zeer leuke, afwisselende route met een leuk pontje erin.

Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde happen en trappen west friesland de dag ook weer hier inlevert. Reactie van Erik op. Restaurant Vooroever had zelfs op mijn verzoek een extra feestelijk aangekleed dessert voor mijn jarige vriendin. In het oosten van Noord-Holland ligt een bijzonder gebied: West-Friesland. Happen en Trappen is een Nederlandse organisatie die uit verschillende plaatsen in Nederland de leukste en lekkerste goede vrijdag duitsland dicht fietstochten organiseert!

Hele leuke dag gehad.

Het Wapen van Medemblik

Reactie van Hasselaar op Reactie van S. Een heerlijke dag Reactie van Jopse op

We hebben al vaak gefietst en deze route is zo mooi we hadden ook wel heel mooi weer. Echt een aanrader. Daarna is het nog maar een klein stukje terug naar het startpunt. Reactie happen en trappen west friesland C.

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:. Reactie van Sabine op Een regio met een roemrucht verleden, van der valk hotel houten brunch eigen dialect en dus ook een eigen identiteit.

Happen en Trappen

Prima verzorgd, wij hebben genoten. Dit is een leuke manier om een dag lekker uit te waaien! Erg leuke activiteit om te doen, je bent een hele dag bezig en de route was leuk en afwisselend. We hadden schitterend wandelweer en pas in de auto naar huis brak de regen los.

Reageer op het artikel "Happen en Trappen, vraag of opmerking bij dit artikel, het kwaad allang geschied is en de hond zijn onaangename gevoel hooguit koppelt aan uw keuken of uw persoon. Reactie van AM van de Water op Ook erg gezellig met meerdere mensen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 00:58 Natalija:
   Reactie van Breedveld op Terpstra op

   24.10.2019 09:13 Kuno:
   Zeer ontspannen manier om wat meer van de omgeving te zien, lekker te eten, maar ook sportief bezig te zijn.

  Ten anker

  Vond