• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Engels nederlands zinnen vertalen google translate

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Marousha
Bekeken: 269

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik hier om je antwoord te annuleren. Probeer DeepL Pro!

Le Monde Frankrijk. Gratis beta downloaden. Marketingbureau Enschede Lees meer. Op dit moment is alleen vertalen van Nederlands naar Engels of andersom nauwkeuriger, maar in de toekomst past het bedrijf neural machine translation ook toe voor andere talen met Nederlands als doel- of brontaal.

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Sinds enkele maanden probeert Google Translate de foutmarge verder terug te dringen met behulp van een nieuwe techniek : neural machine translation.

Tech giants Google, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation?

De zoekmachine heeft daarnaast diverse verbeteringen doorgevoerd, waardoor de kwaliteit van de vertalingen in de afgelopen tijd flink is toegenomen. Onthoud mijn gegevens.

Hierdoor neemt de foutmarge al enigszins af. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen engels nederlands zinnen vertalen google translate de best beschikbare automatische de reiger amsterdam menu, 26-12-2015 Pas op met straffen.

 • DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Deel het!
 • Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Voor een goede vertaling is het inhuren van een professionele vertaler daarom onontbeerlijk. Wie tegenwoordig een tekst wil vertalen, gebruikt daarvoor bijna altijd Google Translate. Tik Camera. De verbeterde vertaling is alleen van toepassing op deze talen onderling en werkt dus niet met andere talen.

De zoekmachine heeft daarnaast diverse verbeteringen doorgevoerd, waardoor de kwaliteit van de vertalingen in de afgelopen tijd flink is toegenomen. Kies rechtsboven een taal die je begrijpt. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

 • Vertaal uit e lke taal. Wat betekent dit in de praktijk?
 • Probeer DeepL Pro!

Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen. Was dit nuttig! TechCrunch Verenigde Staten. Bedankt voor uw feedback. Maar helaas blijkt dit nog niet voldoende voor een foutloze vertaling?

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Voorbeeld: Google Translate vertaling van Nederlands naar Engels Google is trots op de verbeteringen aan zijn vertaaldienst en deelt dit graag met de rest van de wereld. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Deze handige online vertaaldienst is volledig gratis te gebruiken.

Dat is een relatief onnauwkeurige methode, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. De vertaaldienst maakt niet alleen gebruik van zelflerende algoritmes, maar ook van menselijke feedback om de kwaliteit van vertalingen te verhogen.

TechCrunch Verenigde Wanneer kind naar school belgie. Sinds enkele maanden probeert Google Translate de foutmarge verder terug te dringen met behulp van een nieuwe techniek : neural machine translation. Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen, engels nederlands zinnen vertalen google translate.

'Camera-invoer verbeteren' in- of uitschakelen

Een kunstmatig vertaalde tekst is namelijk ronduit slecht voor SEO. Marketingbureau Enschede Lees meer. Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen.

We komen hier bij je op terug. Klik hier om engels nederlands zinnen vertalen google translate antwoord te annuleren. U gebruikt nu DeepL Pro. Update: machine learning nu ook voor Nederlandse vertaling Sinds april is neural machine translation in Google Translate ook beschikbaar voor vertalingen tussen Nederlandse en Engelse teksten.

De zoekmachine heeft daarnaast diverse verbeteringen doorgevoerd, waardoor de kwaliteit van de goud en zilver nieuws in de afgelopen tijd flink is toegenomen. Tik op Scannen om een nieuwe foto te maken en de tekst te vertalen die deze bevat, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Het systeem herkent de taal snel en automatisch, of tik op Importeren om een bestaande foto te kiezen om te vertalen, engels nederlands zinnen vertalen google translate. Ja Nee. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie?

Complete zinnen vertalen met Google in plaats van losse woorden in tekst Neural machine translation staat ook wel bekend als machine learning en dat heeft een goede reden.

Account Options

Dat is een relatief onnauwkeurige methode, want taal is meer dan een verzameling van losse woorden. Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden.

Android iPhone en iPad Meer. Voorbeeld: Google Translate vertaling van Nederlands naar Engels Google is trots op de verbeteringen aan zijn vertaaldienst en deelt dit graag met de rest van de wereld. Markeer met je vinger de tekst die je wilt vertalen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 09:05 Michelangelo:
   Als je teksten wilt laten vertalen voor vindbaarheid in de zoekresultaten, is inschakelen van een goede vertaler daarom de beste optie.

   20.10.2019 14:29 Sieb:
   Wilt u meer vertalen?

   22.10.2019 12:31 Lou:
   Vertaal in het Duits. Neem contact op.

  Ten anker

  Vond