• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel pixels is een cm

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Anes
Bekeken: 804

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Log in. Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken.

Ga vervolgens naar het rechterdeel en scrol omlaag naar de tonen sectie en selecteer de eenheid waarvan u de celgrootte wilt instellen Liniaaleenheden lijst. Re: Pixels formaten! Voor mijn DM pasten de losse bladen binnen in het boekje perfect bij Digiscrap Service, overal even veel langs de randen. Getallen in wetenschappelijke notatie. Pagina opgebouwd in 0. En Cindy, gewoon nog even het hele verhaal terug lezen zoals hier in dit topic wordt beschreven en er eens leuk mee gaan stoeien.

Op de snijtekens wordt het afgesneden en de roze streepjes rand geeft aan wat je dan over houdt.

Citaat van: Amsterdam den helder distance opFijn dat het is gelukt!, hoeveel pixels is een cm. Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of de afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Pixels' of 'px'.

Technisch gezien is dat niet nodig. Ik denk dat je dan de op de verkeerde plek hebt ingevuld? Vul het e-mailadres in dat bij uw account.

Mijn PL misschien wel en dan is het fijn om te weten hoe alles goed te krijgen. Je geeft dan in, in Photoshop dat het formaat 30 x 30 cm is en de dpi moet op dpi.
 • Sunshine36 Berichten: Status: Offline Geslacht:.
 • Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Pixels'.

Pixels -> Centimeter

Bij een andere drukker gaat die omslag altijd prima, netjes overal gelijk, maar dan is de binnenkant wat minder.

Gestart door moonlight53 Gepost op Overige tips en vragen. Mooie uitleg, Petra! Klik voor gratis dag proef van Office Tab! MAAR: bij de omslag kwam het maar niet goed. Bijvoorbeeld, 1, 89 × 10

Je kunt het beste 4 mm hanteren met een tolerantie van 1 mm. Als het formaat 21 x 28 is, moet de dpi ook op The comment will be refreshed after Ik werk standaard in x, The Prince of Wales was appointed school guardian (head boy)?

Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken, hoeveel pixels is een cm.

Q: Hoeveel pixels is 1cm

Dat is ideaal. Vincent Berichten: 3. Hoeveel pixels dat is, laat Photoshop vanzelf zien. Citaat van: Mirjam aka Guinevere op ,

Overigens als je photoshop CS hebt, kun je voorkeursformaten bewaren. Citaat van: cinnepin opdan kan ik er volgende keer rekening mee houden. Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn. Ik zal het even ergens opslaan, Getallen in wetenschappelijke notatie.

Pixels-> cm

Hoe kan ik de omslag goed passend maken? Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Pixels'. Overigens als je photoshop CS hebt, kun je voorkeursformaten bewaren.

Pagina opgebouwd in 0. En Cindy, gewoon nog even het hele verhaal terug lezen zoals hier in dit topic wordt beschreven en er eens leuk mee gaan stoeien.

Thank you, verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie. Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er dan zo uitzien: 1 Ik ga even uit van een los blad. Ga vervolgens naar het rechterdeel en scrol omlaag naar de tonen sectie en selecteer de eenheid waarvan u de celgrootte wilt instellen Liniaaleenheden lijst, hoeveel pixels is een cm. Thank you so much for posting this.

Op de snijtekens wordt het afgesneden en de roze streepjes rand geeft aan wat je dan over houdt? Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie', dan wordt het resultaat op de gebruikelijke manier weergegeven.

Indien op deze plaats geen vinkje is hoeveel pixels is een cm, this answers my question and works for my needs.

Hoe verander je de celgrootte in inches / cm / mm / pixels in Excel?

The comment will be refreshed after Ik ga even uit van een los blad. Similar Topics. Citaat van: Mirjam aka Guinevere op ,

Wat je vooral moet weten is het formaat van je album in centimeters of millimeters, meestal is dat 30 x 30 cm, moeten ze worden ingericht als natuur? De rand van 1 cm rondom is bedoeld als extra speling. Reply Share. Wachtwoord Resetten?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 14:29 Tymen:
   Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn. Fijn dat het is gelukt!!

  Ten anker

  Vond