• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wijnfles openen zonder kurkentrekker

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Freya
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pak een houten spaan of lepel uit je keukenla met een lang, dun handvat. Enige nadeel is natuurlijk wel dat je zo de kurk in de fles hebt zitten. Probeer nu met een ferme klap de hals van de champagnefles te raken.

Druk de bladen in het midden van de kurk en knijp de bladen samen. Wrik voorzichtig heen en weer om het mes in de kurk te steken. Haal een goedkope kledinghanger van ijzerdraad en buig de haak recht. Moet je wel een beetje kracht zetten. Als de voorwerpen vies zijn is de kans groter dat er vuil in je wijn komt. Trek de kurk op deze manier langzaam omhoog.

Het is wellicht beter om handschoenen te dragen want je kunt je vingers pijn doen aan het ijzerdraad.

Je gebruikt het mes namelijk om de kurk eruit te draaien! Wanneer de kurk ongeveer een centimeter uit de fles geschoven is kun je deze gewoon met je vingers er verder uittrekken. Zorg ervoor dat baby groene ontlasting krampjes voorwerpen die met de kurk in aanraking komen schoon zijn. Een mes is een goed hulpmiddel om de kurk te verwijderen zonder resten in je wijn te krijgen! Verzendkosten - wijnfles openen zonder kurkentrekker.

Draai het ijzerdraad 90 graden zodat de U zich onder de kurk bevindt wanneer je de paperclip omhoog trekt. Cookies maken wikiHow beter. Ga door totdat de U zich lager dan de kurk bevindt en het rechte deel nog uit de fles steekt.

Mijn account

Als je het omhulsel er niet af kunt schuiven, trek dan aan het lipje als het omhulsel er eentje heeft. Je zou dit gewoon met je vingers moeten kunnen doen, maar je zou een schroevendraaier kunnen gebruiken als je hulp nodig hebt. Methode 8. Zet het mes in de zijkant van de kurk en draai de fles langzaam rond, terwijl je het mes rustig naar jezelf toe trekt. Let op: de fles niet schudden! Je gebruikt het mes namelijk om de kurk eruit te draaien.

Verwijder eerst de beschermende capsule van de hals van de fles. Al deze methoden kosten tijd en moeite, wijnfles openen zonder kurkentrekker.

Methode 1. Door te pompen gaat er lucht in en door de kurk. Je draait de schroef ver in de kurk, zijn je sleutels.

Hoofdnavigatie

Je ziet dit omdat je niet akkoord bent gegaan met onze advertising cookies. Je moet het draad tenminste 5 centimeter naar beneden duwen om dit voor elkaar te krijgen. Verwijder de schroef met een maiskolfhouder. Als je geen schoen hebt waar een wijnfles in past, dan zou je de fles in een handdoek kunnen wikkelen of een boek achter de fles kunnen houden terwijl je ermee slaat.

Draai de handvatten van de schaar rond en trek de schaar omhoog. Slaan tegen de muur Heb je echt geen tools wijnfles openen zonder kurkentrekker de hand. Je hebt nodig: een handdoek en een pol lepel.

Met een account kun je dit recept bewaren. Houd de schaar bij de handvatten en open flower black and white bladen volledig.

Alle afleveringen

Hierbij breek je de top van de fles met een sabel. Maak de onderkant echter niet te warm, want door de hitte kan de fles uit elkaar barsten. Houd de flessenhals en het andere uiteinde van het voorwerp vast om te voorkomen dat je ze weg laat glijden.

Hamer mooiste steden europa winter spijkers dicht bij elkaar in de kurk.

De klauw van een hamer het gedeelte waar je spijkers mee uit kunt trekken werkt ook goed als je geen tang hebt. Schroef de haak in de kurk, wijnfles openen zonder kurkentrekker. Trek de kurk eruit? Het kan ook zijn dat de kurk ver genoeg uit de fles komt zodat je deze met de hand eruit kunt trekken.

Trek de kurk op deze manier langzaam omhoog. Wrik de kurk met de spijkers erin uit de fles! Afhankelijk van hoe goed de wijn bewaard is, kan wijnfles openen zonder kurkentrekker kurk droog zijn en in de wijn uit elkaar vallen.

Vergelijkbare shows

Dit is de metalen draad waarmee op de kurk op zijn plaats wordt gehouden. Sla met een platte zool van je schoen op de onderkant van de fles en blijf dit herhalen totdat de kurk loskomt. Houd de flessenhals en het andere uiteinde van het voorwerp vast om te voorkomen dat je ze weg laat glijden. Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur.

Toegevoegd aan winkelmand. Gebruik de kledinghanger als kurkentrekker. Duw het ijzerdraad naast de kurk naar beneden totdat het kleine haakje zich onder de kurk bevindt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 15:44 Cilia:
   Hoe verwijder je een rode wijnvlek?

  Ten anker

  Vond