• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rest. de warrel westerbork

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Serife
Bekeken: 401

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Over de hoeveelheid maar te zwijgen. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

De aanbouw is ook erg mooi geworden! Paasbrunch gereserveerd. Eten was vers en de salades goed gekoeld. Onderweg met een rally was dit het lunchadres. Heel goed 8. Thom 20 punten. Echt een aanrader als je in de buurt bent.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Tja, vlees en vis. Ruime keuze in groente, we moesten de verschillende hapjes door midden snijden om het te kunnen delen, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie rest. de warrel westerbork locatie. De jonge ober weet zich als een goede gastheer met humor ons helemaal thuis te laten voelen? Zeer vriendelijk personeel!

Wendy Odding.

Contactgegevens

En de sfeer vinden we top we komen graag weer een keer eten. Dit kan toch echt niet. Over het algemeen goed eten en vriendelijke bediening. En voldoende keus voor iedereen. Ik verwacht eigelijk een 13 in dozijn restaurant, maar was bij aankomst aangenaam verrast, de locatie en aankleding zijn warm en geven meer het gevoel van een restaurant dat een all you can eat toko.

Zorg dat je je geld eerst maar steekt in een goede organisatie. Zeer mooi restaurant. Erg gezellig en perfect buffet. Hill punten. Vorig weekend heerlijk uit eten geweest bij de warrel.

Live cooking buffet

Mooie en gezellige ambiance. Dit restaurant is ECHT een aanrader. Super opgelost!

Vorige week bij de Warrel gegeten. Komen zeker nog eens weer. Zie foto na het spel kregen we de bittergarnituur geserveerd. Linda Beeckmans 7 punten. De Warrel op 6 april. De Warrel is verbouwd en dat heeft een groot effect, rest. de warrel westerbork.

Ze zijn aan het verbouwen. Heerlijk buffet, alles vers en meteen aangevuld. Maar met 4 ouderen is dit geen optie.

De reservering ging niet makkelijk, eerst niet reageren op mail toen gebeld, Kidman confesses, waardoor haar woede nog groter wordt. Wij hebben genoten. Ben je van plan om hier naar toe te rest. de warrel westerbork. Vanavond gegeten bij De Warrel. Erg sfeervol Buffetrestaurant met heel veel keuze. Lenkens 7 punten. Goede enthousiaste ontvangst.

De Diner Cadeau

Zorg dat je je geld eerst maar steekt in een goede organisatie. Paasbrunch gereserveerd. Maar aangekomen geen plek.

Goed verzorgd buffet, alles wordt goed schoon en netjes gehouden. Lekkere gerechten, warme items oa kroket en saucijzenbroodje. Tevens liggen de sociale vaardigheden van direktie en medewerkers op een hoog niveau. Goede enthousiaste ontvangst.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0