• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cursus haken voor beginners haarlem

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Zowie
Bekeken: 134

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Laat dan een berichtje achter op onze Facebookpagina:. Kom dan naar De Haakbrigade.

Elders op aanvraag. Daar kwam ik dan de volgende toer achter en moest ik weer wat uithalen ;- Op het laatst had ik nog een ander klein probleempje: mijn meegenomen garen  bleek net niet genoeg te zijn om het gordijntje helemaal mee af te haken.

Tip : Bungelbenen klaar? Badminton, dubbel patience, Rummikub, gezellig kletsen en heel veel wandelen - het waren heerlijke en dagelijks terugkerende vakantie rituelen. Maandag trekken we een winnaar.

Breda - Breiles Agnes van der Pol, lerares textiel geeft breilessen in Breda! Maar voor het Kerstdiner doet 'ie het ook erg goed. Omslagdoek haken. In verband met het geven van workshops op locatie zijn wij cursus haken voor beginners haarlem 1 september de dinsdag en de eerste vrijdag van de maand gesloten. Waar: Bloemendalwol.

Als dank en herinnering maakte Oukje nog een passend kadootje.

Alle toeren doorgestreept. En laten er nog drie andere ramen in zitten ;-. Oukje: Ik kan niet anders zeggen dat het een super vakantie is geweest! Breda - Breiles Agnes van der Pol, lerares textiel geeft breilessen in Breda. Waar: Puur Geluk.

Maar voor het Kerstdiner doet 'ie het ook erg goed. Heb jij ook wel eens een plantje gehaakt. Wol kopen doe je hier. Oss Bij "Puur Geluk" kun je terecht voor haakcursussen voor beginners en gevorderden en er is een haakcaf. Deze website gebruikt alleen analytische cookies geanonimiseerd en functionele cookies Akkoord Lees meer? Gezellig samenzijn, zodat de PDF-template opent, het water groen is, maar zijn er ook voorzichtige beleggers, cursus haken voor beginners haarlem.

Workshops en haaklessen Tapestry haken Haken met afval Blog Handig Leuke haakboeken Gratis haakdagboek Handwerkwinkels Handwerk dagboek Heel handig om al je haakwerk in te noteren!

Wat een fijne start van de zomervakantie! Driebruggen Creacafé GroeneHart.

Ontzettend trots op iedereen en zeer tevreden met dit mooie eindresultaat van onze Kerstactie. Haak met een contrasterend kleurtje of een lekker pluizig draadje in elke steek n vaste langs de gehele rand. Brei en Haaklessen. Koningskaart Countdown - Variatie nummer 1. Haak in elk volgend wat kost een bitcoin minen drie vasten, cursus haken voor beginners haarlem wanneer u een pacemaker of een onderhuids insulinepompje heeft.

De Haakbrigade. Koraal haken is, ondanks de schijnbaar ingewikkelde vorm, echt SUPER gemakkelijk en heel erg leuk om te doen! Misschien ligt het aan de naam: vingerhoedskruid. Tip: Geen restjes of garen in huis? Wacht niet te lang.

Bij Workshops Alkmaar kun je als beginner en gevorderde workshops volgen, of zelfs een cursus van drie keer wanneer je alles wilt leren.

Mooie kleurtjes? Voor dit koperen koffiebusje betaalde ik omgerekend een euro - een beter souvenir had ik niet kunnen bedenken. Haken voor Kerstmis, cursus haken voor beginners haarlem. Haal tenslotte nog n draad door de opening van de kraal het neusje en pluis ook deze uit. En verder Leuk als je hier ons een foto van wilt laten zien op onze Facebookpagina.

Handwerk cafés

In het centrum van Eindhoven in een groene en sfeervolle omgeving worden bij Haakworkshops de leukste en leerzaamste haakworkshops gegeven. Dus haakten we een Vaderlandslievend rood-wit-blauw randje om de Koningskaart. Tijd voor een creatief uitje! Dus toen Oukje langs de Blokker liep en daar een hele mand schattig gekleurde metalen mini gietertjes zag staan, was het idee snel geboren.

En verder Samen hard aan het werk Enige concentratie en telwerk is wel vereist.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 08:42 Jef:
   We organiseren ook af en toe een 'knit along'. Voor beginnende hakers misschien wel wat lastig, maar mocht je al wat ervaring hebben, dan is het echt niet al te moeilijk.

  Ten anker

  Vond