• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foto overzetten van iphone naar pc via itunes

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Jinke
Bekeken: 289

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Artikel schrijven. Of herkent de PC maar 1 IPhone?

Eerder lukte me dit altijd wel. Koppel je iPhone aan je pc met behulp van de usb-kabel. Op datum selecteren bij eigenschappen is ook geen optie, er is geen datum van het 'maken' van de foto voorhanden.

Volg ons op:. Klik op Synchroniseer foto's. De foto's die u op uw iPhone gemaakt hebt, zijn via iCloud op de volgende manier op uw pc te bekijken: Start Windows Verkenner.

Hopelijk kunt u mij helpen want dit is vrij vervelend. Ik snap niet waarom niet alle foto's in beeld komen. En kies in de rechterkolom van menu Start de optie 'Computer'. Dat kan natuurlijk ook. Ben je nog niet geregistreerd.

Dit gaat erg gemakkelijk.
 • Probeer het op een later tijdstip nogmaals.
 • Koppel je iPhone aan je pc met behulp van de usb-kabel.

Foto's importeren met de Foto's app

Importeren naar uw Mac. En ook uw pc moet met internet zijn verbonden, om zo iCloud te kunnen benaderen en de foto's op uw pc beschikbaar te kunnen maken.

Klik op de optie iCloud-foto's. Het handige van iCloud Drive is dat het standaard aanwezig is op je iPhone. Als u een pc hebt, downloadt u iCloud voor Windows.

 • Communitie manager. Om te zorgen dat Computertotaal.
 • Importeren naar uw Mac U kunt foto's van uw iPhone, iPad of iPod touch importeren naar uw Mac met behulp van de Foto's-app, zonder iCloud-foto's te gebruiken. Als dit niet gebeurt, kun je de map van je iPhone openen door naar Mijn Computer te navigeren en de map iPhone te openen.

Methode 3? Deze app is ook ideaal als je zo nu en dan gebruik maakt van een Windows PC of laptop en je geen gebruik wilt maken van OneDrive. Als u in plaats daarvan 'iCloud-foto's is ingeschakeld' ziet, staan alle foto's en video's al op alle apparaten die iCloud-foto's gebruiken. Bij Windows 10 klik je op Doorgaan.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven.

Foto’s kopiëren van iPhone naar Windows PC

Importeren naar uw Mac. De iPhone heeft namelijk een beveiligingsoptie, waardoor iemand die jouw scherm niet kan ontgrendelen ook niet toegang heeft tot je foto's als diegene de iPhone aan de computer koppelt. Dit doe je in het dialoogvenster dat nu opent, daarna klik je op OK. Kijk dan op onze blog , om te zien hoe je dit probleem moet oplossen!

U kunt deze video's toevoegen aan iTunes om ze in de juiste stand af te spelen. Klik op de knop 'Opties' naast 'Foto's' en selecteer 'iCloud-foto's'. Op datum selecteren bij eigenschappen is ook geen optie, iPad of iPod touch importeert naar de computer. Lees hier hoe u  foto's en video's vanaf een iPhone, er is geen datum van het 'maken' van de foto voorhanden. Het verschijnt in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster.

ICloud-foto's inschakelen

Dit gaat in de basis prima via methode 1 zoals hierboven beschreven. Dit kan veel tijd gaan kosten, wat je natuurlijk veel liever uitbesteedt aan een app. Gebruik een scanner en Image Capture om foto's te importeren die zijn gemaakt met een videocamera.

Er zijn diverse manieren om foto's en video's over te zetten van uw computer naar uw iPhone, iPad of iPod touch:. Tik op je Apple ID. Als je veel gebruik maakt van Dropbox kan dat de moeite zijn. Het grote voordeel aan Google Drive  is dat je 15GB aan gratis opslagruimte ontvangt bij het aanmelden.

Ben er heel de dag mee bezig geweest en ben 20 gig verder. Configureer iCloud  op al uw apparaten. Meer informatie iCloud-foto's uploadt geen foto's en video's die u vanuit iTunes toevoegt aan uw apparaat.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

En om foto's te kunnen kopiëren via iCloud, moet de iPhone tevens eerst de mogelijkheid hebben gehad om draadloos verbinding te maken met internet, om zo de foto's in iCloud beschikbaar te maken. De maximale tekenlimiet is Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Dit staat bovenaan de sectie 'Apps die iCloud gebruiken'. Als dat niet het geval is moet je controleren of je de nieuwste stuurprogramma's hebt genstalleerd [1] en of AutoPlay is geactiveerd in jouw Windows-versie. Als u een selectie foto's wilt importeren, klikt u op de gewenste foto's en vervolgens op 'Importeer selectie'.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.10.2019 03:51 Naz:
   Synchroniseren van enkele albums stoppen Open iTunes op de computer en sluit uw iPhone, iPad of iPod touch aan.

   22.10.2019 19:31 Jerre:
   Als het venster 'Importeer' niet automatisch wordt weergegeven, klikt u op het tabblad 'Importeer' boven in de app Foto's of klikt u op de apparaatnaam in de navigatiekolom van Foto's.

  Ten anker

  Vond