• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stickers op tegels badkamer

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Mascha
Bekeken: 386

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geometrische Wanddecoratie. Ze zijn geschikt om tegen een gladde deur aan te plakken, tegen een kast of tegen de muur. Gelukkig is er in die tijd op het gebied van kleefkracht en printen een hele vooruitgang geboekt.

Deze zogenaamde plaktegels zijn waterproof. Foto behang. Tegelstickers Stone in Sand. Muurteksten 1. Toilet WC sticker.

Hierdoor kunnen wij u de nodige stickers op tegels badkamer bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Bovendien kunnen ze na verloop van tijd eenvoudig verwijderd worden. Muursticker Wellness Oase 2-kleurig.

Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring. Ornamenten ! Geometrische Wanddecoratie.

En mooie impossante interieurstickers waarbij het lijkt dat je de afbeelding op tegels hebt geplakt. Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de stickers en wil je je tegelwand van alle plakstickers ontdoen?

Tegelstickers online bestellen bij Stickermaster

Versier uw privé badkamer met inspirerende en ontspannende stickers. Gepersonaliseerde muurstickers Laat uw foto of ontwerp zich omvormen tot een muursticker! Onze catalogus biedt een oneindige opties voor moderne en vintage badkamer versiering. U kiest simpelweg de gewenste maat en wij maken deze tegelstickers dan precies in de door u gekozen maat. Tegelstickers Mozaïek Geen personen Je moet je hierbij voorstellen dat het eigenlijk om één grote sticker gaat waarbij de afbeelding je doet denken dat het om een afbeelding op allemaal losse tegels gaat.

 • Stickers 5.
 • Zijn de tegels saai, oud of lelijk geworden maar vind u het opnieuw betegelen te veel werk?

Stickers per locatie. Fruit 1. Zijn de tegels saai, oud of lelijk geworden maar vind u het opnieuw betegelen te veel werk. Muursticker Riet. De Gummiberen zijn knuffelig en rond in kleuren van vrolijk bont.

Tegelstickers Hete Peper.

Muurstickers voor de Badkamer

Tegelstickers Delft blauw tegeltjes. Vorige    1  2 3   Volgende. Tegelstickers Gedroogde Kruiden. Versier uw privé badkamer met inspirerende en ontspannende stickers.

Muursticker Soapbox. Geen personen Hoe plakt u onze tegelstickers! Woonkamer 9. Geometrische Wanddecoratie. Tegeldecor: Vogels. Horizontaal 5.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Tegelstickers zijn leuk! Heeft u nog vragen over een beveiligingssticker? Muurstickers in aanbieding. Kinderkamer 5. Daag uzelf uit en wordt wakker met een stralende glimlach en een nieuwe gedecoreerde badkamer!

 • Muurstickers Krabben 2.
 • Sorteer op: 15?
 • Kinderkamer 5.
 • Tegelstickers Mozaïek

De stickers blijven goed op de tegels plakken De tegelstickers die wij verkopen hebben een hoge kleefkracht waardoor ze goed op je wandtegels blijven plakken. Geometrische vormen 8. Tegelstickers Bohemian? Terug naar school? Muursticker Beauty Farm. Eetkamer 4? Onze stickers op tegels badkamer biedt een oneindige opties voor moderne en vintage badkamer versiering.

Tegelstickers

Maar de kleefkracht was minimaal waardoor randjes al gauw los gingen zitten en de sticker vervolgens beschadigd raakte. Oppervlakte Tegels.

Schattige Walvissen Muursticker set. Sticker randen

U bevindt zich op Tenstickers Badkamer stickers perfect voor in uw badkamer, stickers op tegels badkamer. Marine 1. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw favoriete ontwerp uitkiezen waar u wel een paar jaar naar zou willen kijken in de badkamer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 23:37 Karla:
   Echter dient u daarvoor eerst een mailtje naar ons te sturen een telefoontje mag natuurlijk ook zodat we kunnen kijken of het gekozen motief wel past op de gewenste andere maten zodat u niet voor een nare verrassing achteraf zit.

   21.10.2019 22:11 Çağri:
   Aziatische Spa Badkamerstickers.

   19.10.2019 03:04 Felix:
   Sticker rand

  Ten anker

  Vond