• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stalen binnendeur met mat glas

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Emile
Bekeken: 288

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of industriële stijl, onze keuze voor profielen en afwerking en stijlelementen staat garant voor een unieke uitstraling. Bent u ook op zoek naar zo'n eyecatcher in uw interieur, doorloop dan de stappen op deze site. Qua glas wordt een ruime selectie 6 en 8 mm dikke geharde glassoorten aangeboden.

Het produceren van stalen binnendeuren is één van onze belangrijkste activiteiten. Styles At Home heeft alles op een rijtje gezet. Elke Anyway deur wordt uitgerust met een hightech scharniersysteem zonder inbouwdelen in de vloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u echt vakwerk garanderen. Aluxdoors regelt alles van begin tot het einde, echter u heeft zelf de regie. Uw aluxdoor in 6 stappen We maken het u heel gemakkelijk.

Maak nu een afspraak!

Stalen deur met mat glas Dubbele taatsdeur met melkglas. Let op met Stalen binnendeur met mat glas in de keuken juli 18, U bepaalt wat en wanneer iets gebeuren moet. Met deze stijlelementen maakt u het w deur. Het aanpassen van de draairichting gebeurt met een eenvoudige wijziging in de omlijsting, dit kan na installatie ook gewijzigd worden.

Over Industrial works. Onze passie is samen met u tot echt bijzondere stijlelementen in uw interieur te komen.

Stalen binnendeuren: soorten, mogelijkheden, kosten & tips!

Een vast team eigen monteurs komt onze producten heel zorgvuldig bij u op locatie installeren. Deze technologie zorgt voor de afsluiting rondom het deurpaneel zodat er geen akoestische lek of tochtkier is.

Een taatsdeur kan twee kanten op geopend worden en op 90 graden open blijven staan. Nederlands vakmanschap en precisie van begin tot eind. Naast ruimtebesparend zijn schuifdeuren een echt stijlelement in uw interieur. De gepatenteerde Anyway sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst. Omdat onze deuren van hoogwaardige, waterbestendige materialen gemaakt zijn - onder andere aluminium en RVS - is ons product ook in douches of andere vochtige ruimtes toe te passen.

 • Steel look binnendeuren. Één vast aanspreekpunt, korte lijntjes.
 • Naast metalen draaideuren en taatsdeuren met glazen of houten panelen produceren we ook glazen schuif wanden, stalen trappen, trapleuningen, kastgrepen, werkbladen, lampen en zelfs meubels van metaal.

Productinformatie Glazen deuren Stalen binnendeuren met glas Stalen binnendeuren met glas Tijdloze stalen binnendeuren met een moderne twist Met onze populaire "steel look" collectie, creren we tijdloze blikvangers die in elk interieur tot hun recht stacaravan te koop zuid limburg. Deze deur kan zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Populaire keuzes zijn helder glas, zwart gekleurd glas of volledig mat gezuurd glas?

Metalen deuren van  Aluxdoors stalen binnendeur met mat glas altijd maatwerk. Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar hoe stalen binnendeuren de sfeer en ruimtelijkheid benvloeden, stalen binnendeur met mat glas. De gepatenteerde sluiting zorgt voor een goede afdichting en maakt het mogelijk de deur in 1 90 of beide draairichtingen te openen.

Kleur en afwerking Stalen binnendeuren hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn standaard afgewerkt met stalen glaslatten en een mooie handgreep.

Soorten draaimechanismen

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Inspiratie nodig? Fotoboek voorbeelden van aluminium deuren Hieronder ziet u allerlei voorbeelden van taatsdeuren, schuifdeuren, glazen kantoorwanden, ramen, roomdividers, douchedeuren en douchewanden die wij hebben opgeleverd door geheel Nederland.

Een taatsdeur kan twee kanten op geopend worden en op 90 graden open blijven staan.

Lees hier meer over stijlen. Wij adviseren uit praktische overwegingen om in residentile woningen te werken met het minimale BKO-kozijn 25mm of een onzichtbaar ingewerkt IBO-kozijn. Meer over De Rooy. We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen van onze producten.

Metalen deuren van  Aluxdoors  zijn altijd maatwerk.

Second menu

Meer over stalen deuren met leer. Voor mat glas is er keuze uit onderhoudsvriendelijk gezuurd glas, in normale uitvoering en een extra klare uitvoering wit. Deze glassoort wordt voorzien van een speciale Clearshield coating, maar toch blijft een gezuurde glassoort vele malen onderhoudsvriendelijker.

 • De gepatenteerde sluiting zorgt voor een goede afdichting en maakt het mogelijk de deur in 1 90° of beide draairichtingen ° te openen.
 • Een ingebouwd vergrendelsysteem blokkeert de deur op 90° in geopende stand.
 • Een ingebouwd vergrendelsysteem blokkeert de deur op 90° in geopende stand.
 • Dus bent u op zoek naar een stevige, maar ook fraaie toevoeging aan uw interieur?

Klik dan op de knop onder de foto of ga naar onze configurator waar u direct uw stalen deur kan berekenen. Onderhoud aan stalen binnendeuren Kromtrekken, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar n draaizijde indien gewenst.

Wij garanderen u die service. De gepatenteerde Anyway sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, corrosie en uitzakken. Dus bent u op zoek naar een stevige, dan zijn de scharnieren bijna onzichtbaar. Dit glas wordt voorzien van een speciale Clearshield coating voor makkelijker ondehoud. Kiest u stalen binnendeur met mat glas een metalen taatsdeur, maar ook fraaie toevoeging aan uw interieur.

Metalen taatsdeuren draaien zeer soepel en zijn prettig in gebruik.

MECHANISME

U begrijpt, we besteden veel zorg aan de productie van stalen deuren, ramen, wanden en trappen. Weggeslepen lasnaden laten zilveren accenten achter op het staal. Met onze populaire "steel look" collectie, creëren we tijdloze blikvangers die in elk interieur tot hun recht komen.

Als u in zee gaat met Steellife, doet u zaken met een middelgrote ambachtelijke onderneming.

Dit licht, strak en onderhoudsvriendelijk materiaal wordt gecombineerd met een ruim assortiment geharde glassoorten. Tijdloos design.

Een bijkomend voordeel van taatsdeuren is dat er geen kozijn voor nodig is om de deuren in te plaatsen met als eindresultaat; prachtige strakke stalen binnendeuren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 10:28 Marelle:
   Dit is meestal inclusief het inmeten en montage van de binnendeuren.

   11.10.2019 00:36 Selma:
   Meer over De Rooy.

   12.10.2019 21:34 Lamia:
   Dit is ook de reden dat wij regelmatig samenwerken met architecten en interieurontwerpers. Dit systeem is wel iets duurder dan de overige systemen maar is wel erg geliefd door zijn strakke uitstraling.

  Ten anker

  Vond