• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Instagram video maken met muziek

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Jean-Luc
Bekeken: 713

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je een Android-gebruiker bent en wilt muziek toevoegen aan Instagram Story, is Inshot Editor perfect voor jou. Als Instagram niet op de Thuis-feed opent, tik dan op het pictogram in de vorm van een huis links onderin het scherm.

Een van de beste functies die Instagram aanbiedt om mensen met elkaar te verbinden is de Instagram Story die gelanceerd werd in augustus Hiermee voeg je je foto toe aan je Instagram story, waar je volgers het voor de volgende 24 uur kunnen bekijken. Deze optie staat in de rechter bovenhoek van het scherm. Soms hoor je op de achtergrond je vrienden een intense discussie voeren, speelt er op de radio net een enorm fout hitje, of zeurt je partner precies op het moment van filmen aan je hoofd over de afwas.

Als je voor je upload een bijschrift wilt gebruiken, tik je aan de bovenkant van het scherm op het tekstveld 'Schrijf een bijschrift..

Scroll naar beneden en tik op Instagram.

Vergeet in de app niet de portretmodus in te stellen als je een video instagram video maken met muziek maken voor Instagram TV. Selecteer een starttijd. Een pop-out menu verschijnt aan de rechterkant van het scherm.

Zo voeg je muziek en geluidseffecten toe aan je Instagram video. Wanneer klaar, kan je de video met muziek posten in je Instagram Story. De apps is te downloaden voor iOS.

Selecteer de foto die je wilt gebruiken. Benieuwd welke apps we nog meer aanraden?

Bekijk Video

Hierdoor opent een lijst van veel gebruikte muziek. Je kunt het aantal seconden dat wordt gebruikt verminderen door op 15 SECS te tikken en dan te scrollen om een andere optie te kiezen. Ja Nee. Lisanne Beijen LinkedIn Tech 10 feb Hiermee open je een iTunes venster. Local celebrity in Limburg maar ziet graag veel van de wereld.

 • Tech 29 aug Hoe groot is de kans dat de Bitcoin dit jaar een record neerzet? Tik de Library tab.
 • Wat denk je van onze aanbevolen oplossingen?

Ook interessant? Kies je video, instagram video maken met muziek, et voila, maar ook geluidseffecten die je filmpje extra spectaculair of dramatisch maken. Tik Next. Je kunt tekst toevoegen aan een video, en kiezen uit ongeveer ieder audiobestand dat je maar kunt bedenken als achtergrondgeluid voor je video, als je ze nodig hebt doen ze het niet Ik zal mezelf niet snel voorbij rennen.

Daarmee bedoelen we niet alleen liedjes, blog etc.

IPhone-schermafbeeldingen

Als je je in de onbeschikbare lijst bevindt, kan je de volgende oplossingen bekijken. Instagram gaat lekker, vooral de Stories. Om dat te vieren hebben ze een nieuwe functie aan Stories toegevoegd, namelijk dat je muziek kunt toevoegen aan je Story posts.

Voor wat hoort wat, toch? Zo voeg je muziek en geluidseffecten toe aan je Instagram video. Natuurlijk heb ik de app zelf ook getest en het eindresultaat is best leuk geworden! Om dat te vieren hebben ze een nieuwe functie aan Stories toegevoegd, namelijk dat je muziek kunt toevoegen aan je Story posts. Je kunt zowel de iPhone en de Android versie van Instagram gebruiken om een foto te uploaden naar je Instagram Story, instagram video maken met muziek.

Welke app gebruik ik voor mijn eigen video’s?

Gepost door: Koen Glazer Op naar Videobewerker. Dit staat helemaal rechtsboven in het scherm. Hoe voeg je muziek toe aan Instagram Story.

Ook interessant, instagram video maken met muziek. Als je een bestaande foto uit je Camera Roll wilt kiezen, tik dan op het vierkantje 'Foto's' in de linker onderhoek van het scherm en tik op de foto die je wilt gebruiken. Perfect Video Perfect Video is een app voor videobewerking voor de android gebruikers die geen iPhone of Mac tot hun beschikking hebben.

De apps is te downloaden voor iOS. Selecteer een muzieksegment om te gebruiken. Verplaats de artiesten-tag! Deze finishing touch zal er voor zorgen dat je video niet te missen is op Insta.

WANT Navigation

Deze optie staat in het pop-up menu. Zo kun je wat er op het scherm gebeurt laten matchen met de muziek. Ik ga zeker veel gebruikmaken van deze nieuwe functie.

Facebook Instagram Twitter YouTube. Dit staat helemaal rechtsboven in het scherm. Er zijn niet genoeg kattenGIFjes Deze staat onderaan het scherm.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 02:46 Pieterke:
   Een pop-up menu verschijnt. Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

  Ten anker

  Vond