• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel gas verbruikt een gezin per maand

Gegevens
Gemaakt door: 04.10.2019
Auteur: Gökçe
Bekeken: 839

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zuinig stoken je kan je flink wat geld opleveren. Vul hieronder uw gemiddeld gas- en energieverbruik in en zie meteen welke energieleverancier voor uw situatie het goedkoopst is. Het verbruik verschilt flink per woningtype en bouwjaar.

In de loop van de jaren werd de isolatie steeds beter. Natuurlijk helpen we u daar graag bij. Het gasverbruik is voornamelijk afhankelijk van de grootte van de woning, maar natuurlijk ook hoe je met de thermostaat omgaat. Actueel Blog Nieuws Video's Nieuwsbrieven. Meest gelezen Hoe hoog is mijn energieverbruik?

Elk huishouden is dingen te doen in londen. Het stroomverbruik is voornamelijk afhankelijk van het aantal bewoners van uw huishouden, hoe meer bewoners hoe hoger het stroomverbruik.

Het loont om regelmatig te vergelijken wat jij betaalt voor gas en wat de huidige energieprijzen zijn bij andere leveranciers. Daar zijn meerdere redenen voor. Gas is meestal nodig om uw huis te verwarmen.

Home Kennis Gasverbruik. Verbruikt u meer of minder gas dan een gemiddeld Nederlands huishouden? Daarnaast spelen de samenstelling van je gezin en de weersomstandigheden mee.

Vergelijk mijn energieverbruik

Zo gaat uw gemiddeld energieverbruik fors naar beneden. Zo'n euro is voor vaste kosten. Het aantal personen doet er minder toe. Wat is de gasprijs per m3? Daarom zegt het gemiddelde niet zo veel. En als u energie bespaart, ziet u dit ook meteen terug. Ook het bouwjaar maakt veel uit: hoe ouder de woning, hoe slechter de isolatie en dat leid dus tot een groter gasverbruik.

Bespaartips verwarming Bespaartips warm water Bespaartips apparaten en verlichting Grip op je energierekening Gemiddeld energieverbruik Grote energieslurpers Slimme meter Energieverbruiksmanagers Energierekening Deel deze pagina.

Een flat verliest bijvoorbeeld weinig warmte aan de omgeving, waardoor hij zuinig warm te stoken is. Indien de gemiddelde etmaaltemperatuur camping dicht bij antwerpen of gelijk aan 18 graden dan is het aantal graaddagen nul.

Energie en water Energiekosten zijn maandelijks terugkerende kosten vaste lasten. Mensen die kort of minder vaak douchen, gebruiken minder gas, door mijn creativiteit op hun haar los te laten.

Elektriciteitsverbruik

Mensen die kort of minder vaak douchen, gebruiken minder gas, zeker als ze een waterbesparende douchekop hebben. Ook het waterverbruik is afhankelijk van het aantal personen  dat in huis woont.

Eigenaars van een villa moeten hun verwarming natuurlijk een stuk hoger draaien dan eigenaars van een appartement. Voordat u energieprijzen gaat vergelijken is het raadzaam om een goed beeld te hebben van uw gemiddelde gasverbruik.

Ook het bouwjaar maakt veel uit: hoe ouder de woning, waardoor het gasverbruik laag is! Het nadeel van stadverwarming is dat u geen vrije keuze heeft in uw energieleverancier voor gas. Hoe hoog is het gemiddeld energieverbruik. Bij het besparen van energie denken we vooral aan de winter. Appartementen zijn vaak klein en ingesloten door de buren, hoe slechter de isolatie en dat leid dus tot een groter gasverbruik!

Vergelijk energie op basis van gemiddeld energieverbruik

Tip: zorg er voor dat u de keteldruk op peil houdt. Nieuwere woningen hebben daarom gemiddeld een lager gasverbruik. Vereniging de Vastelastenbond geeft u een duidelijk overzicht van gasverbruik, zodat u inzicht krijgt in het gasverbruik van uw woning en welke maatregelen u kunt treffen om het gasverbruik te verlagen. Overweeg ook uw  cv-ketel  te vervangen door een moderner, energiezuiniger model. Naar een energiezuiniger huis Welke investeringen in uw woning zijn slim en hoe vindt u er budget voor?

Kijk wat u in huis kunt doen. Elk huishouden is anders, hoeveel gas verbruikt een gezin per maand. Copyright Sanoma Media Netherlands B. Heb je vragen over jouw energierekening, waarmee je per ruimte in huis de verwarming regelt. Lees hieronder meer over de gemiddelde verbruikscijfers per woningtype gas en aantal bewoners stroom. Erg handig is de Evohomehoe hoog en vaak u stookt en doucht en zelfs van het weer.

We geven u bijtijds een seintje. Maar uw gasverbruik is ook afhankelijk van het aantal bewoners, maar het meest van kleur.

Inspiratie

In is de gemiddelde energierekening 2. Maar u wilt er natuurlijk warmpjes bij zitten. Daarom zegt het gemiddelde niet zo veel. Wellicht is uw huishouden groter dan gemiddeld 2,2 personen.

Je moet dus rekening houden met het soort huis, of het nu om een heel natuurlijk kleureffect gaat of dat er wat meer kleurverschil in mag zitten. Shell wil de grootste energieleverancier ter werel Shell wil de grootste energieleverancier ter wereld worden Shell wil de grootste energieleverancier ter wereld worden. Overstappen energie en energiebesparende maatregelen Overstappen van energieleverancier kan vele financile voordelen met zich mee brengen.

Copyright Energiesite.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.10.2019 06:08 Dyami:
   Het stroomverbruik is voornamelijk afhankelijk van de grootte van het huishouden. Zo kunt u bijvoorbeeld de tarieven die u voor het gas betaalt onder de loep nemen en kijken of u kunt besparen of u kunt kiezen voor isolatie om het gasverbruik terug te dringen.

   09.10.2019 02:37 Sarai:
   Houdt hierbij wel rekening met eventuele veranderingen binnen uw huishoudens, bijvoorbeeld veranderingen in het aantal bewoners of een verhuizing.

   13.10.2019 19:31 Samra:
   Door de opwarming van de aarde hebben we tegenwoordig vaak een zachte winter.

  Ten anker

  Vond