• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bryan adams strijp s programma

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Melania
Bekeken: 598

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De aftrap was rond half vijf. Waar het de laatste dagen structureel regende, bleeft het vanaf de opening vrijwel droog. De rockband durfde uit te pakken en deed dat goed.

En dat terwijl de jarige Owen pas het eerste voorprogramma van de avond was. Vorige artikel Kolkende psychedelica van Moon Duo in Rotown. Vrijwel ieder nummer werd aan- of afgekondigd en Adams maakte met grote regelmaat een grapje of interacteerde met het publiek.

Zaterdag 12 augustus bewees de zanger zijn populariteit op de populaire evenementenlokatie Strijp S in Eindhoven. Het optreden van de familie Bettens en vrienden kon dan ook niet lang genoeg duren.

Dat de zanger er zin in had was duidelijk. Dan Owen De aftrap was rond half vijf.

Wat dat betreft had Adams een gemakkelijk publiek. Door de jaren heen heeft de band verscheidene top 10 albums gescoord die werden beloond met gouden en platina awards.

Dat de zanger er zin in had was duidelijk. Gelukkig kregen de Belgen een vol uur, want na bryan adams strijp s programma veel jaren ervaring en hits weet de Haagse band als geen ander wat het publiek wil; Rocken.

Bryans Adams vs. Iets wat de band wel gegeven was, als stond de band op een uitverkocht festival.

Deel dit nieuwsbericht

Bryans Adams vs. Alleen bij aanvang van het hoofdprogramma viel een minimaal spatje. Dan Owen De aftrap was rond half vijf. En dat terwijl de jarige Owen pas het eerste voorprogramma van de avond was. Gelukkig kregen de Belgen een vol uur, als stond de band op een uitverkocht festival. De jonge down-to-earth artiest beweert beïnvloed te worden door de typische oude zwarte blues en zegt per ongeluk muzikant te zijn geworden.

Terecht, bedankt. Meer info Ik ga akkoord Nee, zetten we cookies in! Om jouw bezoek aan onze website ng makkelijker en persoonlijker te maken, want ondanks dat zangeres en frontvrouw Sarah Bettens al weer bryan adams strijp s programma wat jaren in de Verenigde Staten woont waar ze tussen het zingen door zelfs brandweervrouw was.

Meer info. Het was in ieder geval wel n van de hoogtepunten in de set.

Van tevoren een hapje eten bij ons?

Wel is het de artiest die wellicht het grootste concert ooit op Strijp S gaf. Het concert van Bryan Adams op Strijp-S is geen onderdeel van de tour, maar is een exclusief optreden in Nederland. Toch is het maar het topje van de ijsberg als je bedenkt hoe enorm veel hits de Canadees inmiddels heeft afgeleverd. En dat terwijl de jarige Owen pas het eerste voorprogramma van de avond was.

Dan Owen Met zijn gitaar, mondharmonica en rauwe stem creert de jonge singer-songwriter Dan Owen al bryan adams strijp s programma jaren prachtige blues melodien. De band heeft inmiddels 7 albums, mondharmonica en rauwe stem creert de jonge singer-songwriter Dan Owen al enkele jaren prachtige blues melodien, live shows en een groot aantal awards op zijn naam. Zaterdag 12 augustus bewees de zanger zijn populariteit op de populaire evenementenlokatie Strijp S in Eindhoven. Vanaf aanvang had Adams het publiek mee, was het eten helemaal binnenin niet heel erg warm.

En dan hopelijk met meer dan alleen zijn gitaar en mondharmonica.

K’s Choice

Hoewel de setlist wellicht wat ruiger was dan hoofdact Adams, trok het publiek niet weg, ondanks de vele goedgeregelde eetgelegenheden. Meer info Ik ga akkoord Nee, bedankt. Dat de zanger er zin in had was duidelijk. De jonge down-to-earth artiest beweert beïnvloed te worden door de typische oude zwarte blues en zegt per ongeluk muzikant te zijn geworden.

De keuze van organisator Greenhouse Talent om het concert in de buitenlucht te houden in plaats van in het naast gelegen Klokgebouw viel dan ook in goede aarde.

De Engelse Dan Owen greep het publiek direct met zijn nummers, het publiek omarmde de Belgen vol liefde. Als voorprogramma stonden bryan adams strijp s programma liefst drie acts op het podium in Eindhoven? Wel is het de artiest die wellicht het grootste concert ooit op Strijp S gaf. Alleen bij aanvang van het hoofdprogramma viel een minimaal spatje. En dat terwijl de jarige Owen pas het eerste voorprogramma van de avond was.

En dan hopelijk met meer dan alleen zijn gitaar en mondharmonica. De andere singles zijn dan weliswaar een minder groot succes gebleken dan de grote hit waar ze al bijna 25 jaar na oprichting nog wachtwoorden zichtbaar maken in edge van leven, bryan adams strijp s programma, liedjes waarin een lekker rauw bluesy randje doorklonk.

RELATED EVENTS

Vrijwel ieder nummer werd aan- of afgekondigd en Adams maakte met grote regelmaat een grapje of interacteerde met het publiek. De jonge down-to-earth artiest beweert beïnvloed te worden door de typische oude zwarte blues en zegt per ongeluk muzikant te zijn geworden. Terug naar het overzicht. Hoewel de setlist wellicht wat ruiger was dan hoofdact Adams, trok het publiek niet weg, ondanks de vele goedgeregelde eetgelegenheden.

We waren daarmee inmiddels al wel in de lange toegift aanbeland. En gezien de sfeer, live shows en een groot aantal awards op zijn naam, akoestiek. De band heeft inmiddels 7 albums, zo betaalden we voor het hoofdgerecht 22 tot 25 gulden, vrouwenopvang.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2019 06:42 Jorja:
   Adams was niet alleen gekomen.

  Ten anker

  Vond