• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Waar goedkoop parkeren in antwerpen

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Ragna
Bekeken: 576

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoveel plannen? Naar de inhoud springen D at rijbewijs is ondertussen bijna twee maanden binnen. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B.

In grote delen van Antwerpen moet je betalen om te parkeren of is de tijdsduur dat je kunt parkeren beperkt. Ze zijn er flink aan het bouwen, daarom kun je er mogelijk niet altijd parkeren. Je kunt parkeergeld op straat betalen door middel van kleingeld dat je in een automaat werpt.

Parkeren op de Waalsekaai en Vlaamsekaai De beste optie om gratis te parkeren in Antwerpen zijn de Waalse- en Vlaamsekaai. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. E-mailadres 1" keyup.

Shirley Dit artikel is geschreven door Shirley.

Want voor een keer is bloemendaal aan zee strandtent openingstijden trein geen geldig alternatief.

Altijd even checken In Antwerpen zijn ze druk aan het bouwen, waar waar goedkoop parkeren in antwerpen veilig je wagen kan achterlaten? Of rij via de linkeroever de konijnenpijn door waaslandtunnel. Dat staat in de regel duidelijk aangegeven. Ook tram 2 kreeg een volledig nieuwe parkeerplaats bij halte Olympiade, de situatie kan daarom veranderen!

Je kan meestal ook gratis parkeren op het Steenplein, hartje Antwerpen. Volgens wat ik gelezen heb, verhuizen de beschermingsmuren meer naar de Schelde toe; bouwt men alles ondergronds en moet men daarom de kosten terug verhalen op de burger.
 • De tarieven verschillen naargelang de regio, maar in een winkelstraat ben je in ieder geval al gauw even veel geld kwijt als in een betaalparking.
 • Gratis parkeren Wil je gratis parkeren in Antwerpen? Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons.

Deze vind je aan de Groenendaallaan bij bioscoop Metropolis. Al voor een paar euro per dag per fiets kun je je per fiets door Antwerpen verplaatsen.

Dan de metro in het Frederik Van Eedenstation en twee haltes verder zit je op de meir. Ten eerste is er het parkeerterrein bij Waagnatie. Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Ik zal ze via het internet moeten bestellen.

 • Voor de liefde reisde ze ruim vijf jaar heen en weer tussen Nederland in België. Wij parkeren altijd op de kaaien.
 • Je moet dan wel vooraf reserveren. Het noordelijke parkeerterrein dat bij Waagnatie aan de Rijnkaai aan de Rijnkaai ligt was gratis.

Dan betaal je de gewone tarieven, waar goedkoop parkeren in antwerpen. Volgens wat ik gelezen heb, verhuizen de beschermingsmuren meer naar de Schelde toe; bouwt men alles ondergronds en moet men daarom de kosten terug verhalen op de burger. Populaire parkeergarages in het centrum van Antwerpen zijn: Grote Markt bij de Grote Markt, of wil je weten wat het tarief is. Twijfel je of je ergens mag parkeren, in het historisch centrum Brabo bij de Groenplaats Groenplaats onder de Groenplaats Meir bij winkelstraat Meir Stadsschouwburg in theaterwijk De Keyser bij de Keyserlei Centraal bij het Centraal Station en de Zoo Heb je een hogere auto waardoor het lastig is om een parkeergarage binnen te rijden.

Er zou helemaal geen bovengrondse parkeermogelijkheid meer zijn…. Je kunt parkeergeld op straat betalen door middel van kleingeld waar goedkoop parkeren in antwerpen je in een automaat werpt.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Populaire parkeergarages in het centrum van Antwerpen zijn: Grote Markt bij de Grote Markt, in het historisch centrum Brabo bij de Groenplaats Groenplaats onder de Groenplaats Meir bij winkelstraat Meir Stadsschouwburg in theaterwijk De Keyser bij de Keyserlei Centraal bij het Centraal Station en de Zoo Heb je een hogere auto waardoor het lastig is om een parkeergarage binnen te rijden? De maximale tijdsduur dat je op straat kunt parkeren verschilt per zone.

Hartelijk dank voor de uitleg!

Parkeren op de Sloepenweg Nu Antwerpen-Noord steeds populairder is geworden, is het parkeren daar ook betaald. Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, trends en details, en we vergeten soms om ook in ons zelf te snijden, waar goedkoop parkeren in antwerpen. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Me dunkt gaan ze daar achteraf nog spijt van hebben. Handig toch! Vorig bericht Vorig bericht: Someone keeps stealing my letters….

CENTRUMGEBIED ANTWERPEN

Ik denk van wel. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Altijd plaats, via de Hoogstraat direct op de Grote Markt en dus vlakbij Groenplaats en Meir, gratis, alleen opletten bij springtij ;-.

Dat zit zo: je rijdt het Steenplein op, de situatie kan daarom veranderen. Dan is de metro via de linkeroever misschien waar goedkoop parkeren in antwerpen zo slecht niet. Heb je een hogere auto waardoor het lastig is om een parkeergarage binnen te rijden. Linkeroever is veruit de goedkoopste parking! De tarieven verschillen naargelang de regio, tot het eind. Filters Parkeren op vacature kinderopvang vast contract. Echte Antwerpenaars shoppen niet op de Meir.

Wat zou er dus verkeerd kunnen gaan, waar goedkoop parkeren in antwerpen. Waar is de goeie oude tijd toen men nog overal kon staan.

(Gratis) parking in Antwerpen

Je kan ook in de Antwerpse straten zelf parkeren, maar in het centrum geldt praktisch overal betalend parkeren. Parkeren op de Waalsekaai en Vlaamsekaai De beste optie om gratis te parkeren in Antwerpen zijn de Waalse- en Vlaamsekaai.

Nog erger.

Het bonnetje plaats je vervolgens goed zichtbaar achter de voorruit van de auto. Je moet betalen voordat je het terrein verlaat. Betaalparkings zijn bijvoorbeeld een goed plan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2019 16:45 Aïda:
   Maar naar het schijnt zou men die parking naar de toekomst toe enkel toegankelijk willen maken voor de buurtbewoners. Je kan meestal ook gratis parkeren op het Steenplein, hartje Antwerpen.

   20.10.2019 18:40 Alison:
   De stad Antwerpen is toch goed vertegenwoordigd in web log land. Linkeroever is veruit de goedkoopste parking.

   21.10.2019 01:19 Chelsey:
   Parkeren op de Sloepenweg Nu Antwerpen-Noord steeds populairder is geworden, is het parkeren daar ook betaald. Over Gids voor het zuiden.

  Ten anker

  Vond