• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ster van zuid limburg

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Lars
Bekeken: 146

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Niet alleen de sterke schouders en gespierde kuiten verraden dat, maar in alles zie je in hem een rappe man terug. Daarin alle kleppers en de leider. Fedor Slegtenhorst en Edo Maas overleggen voor de start Voor de liefhebbers verzorgden we vanuit de auto onderweg weer live-uitzendingen op Facebook.

Per renner nemen we het even kort door:. Gewoon goed, gewoon Hoole. Luca werd na een sterke wedstrijd 14de en Aiden overleefde deze 4-daagse op karakter. Deze — ondertussen 4-daagse zware rittenwedstrijd — moesten we helaas combineren met de Ronde van Vlaanderen. Hij groeit, koerst altijd, vult zijn rol in de ploeg goed in en een paar kniewonden na een valpartij doen hem niets, joh.

De 2de grote rit Landen-Landen was rustig begonnen, maar na enkele schermutselingen en valpartijen, waaronder Gust, ontsnapten een 5-tal renners met daarbij Warre. Starten met een sterke ploeg is natuurlijk hartstikke mooi, maar maakt het des te belangrijker om de juiste balans voor elke renner in de gaten te houden.

Derde in het eindklassement na de tweede plaats in Parijs-Roubaix vorige week is natuurlijk ook niets om over te klagen. Een mooi gezelschap, ster van zuid limburg, klaar om drie dagen koers te maken. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel maar we zagen hem terug vooraan in de keiharde ster van zuid limburg van de tweede etappe toen hij bij de slag zat. Schrijf Vincent maar op voor de komende weken, die wordt elke koers beter nu. En dat deden ze. Voor enkele renners was het een eerste kennismaking met de tijdritfiets en volle wielen.

De beelden op Facebook waren allesbehalve prettig om te zien toen Stef daar kermend op de grond lag. De eerste echte rit Borlo-Bovelingen werd beslist op een strook kasseien, waar een selecte groep het hazepad koos. En dat deden ze!

Selectie Ster van Zuid-Limburg aast op ritwinst

Ondertussen hadden Aiden en Luca hun best gedaan om vooraan te zitten, maar een select groepje van 9 man reed toch weg. De 2de grote rit Landen-Landen was rustig begonnen, maar na enkele schermutselingen en valpartijen, waaronder Gust, ontsnapten een 5-tal renners met daarbij Warre. Deze — ondertussen 4-daagse zware rittenwedstrijd — moesten we helaas combineren met de Ronde van Vlaanderen.

Meer dan kijkers opgeteld alle uitzendingen over 3 dagen konden meegenieten van de koers onderweg, de spanning in de finales en helaas ook her en der pech en een valpartij. Dat hoef je hem allemaal niet te vertellen.

Tegen dit soort beelden kan ook geen geschreven verslag tegenop. Zo kwamen zij ook richting Borlo. Stef Zeestraten was de pechvogel van het weekend. Zijn resultaten waren dan ook weer goed dit weekend. Als allereerste ploeg brengen we gewoon live keiharde Rotterdamse koersrealiteit vanuit een ploegleidersauto, ster van zuid limburg.

Stats Ster van Zuid-Limburg, Juniors

Harden of Giannis? Tegen dit soort beelden kan ook geen geschreven verslag tegenop. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel maar we zagen hem terug vooraan in de keiharde finale van de tweede etappe toen hij bij de slag zat.

In de plaatselijke ronden reed een groepje met Luca nog weg uit het peloton.

Zoeken naar Maikel hoefde je trouwens ook nooit! Daar waar hij hoort. Voor de liefhebbers verzorgden we vanuit de auto onderweg weer live-uitzendingen op Facebook, ster van zuid limburg. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel maar we zagen hem terug vooraan in de keiharde finale van de tweede etappe toen hij bij de slag zat. Next Post .

U bent hier

Zo kwamen zij ook richting Borlo. Het is zoals het is. De laatste rit Buvingen-Borlo ging richting Wallonië met enkele pittige beklimmingen.

  • Woensdag 19 april zijn wij en deze renners bijna allemaal aanwezig in en rond de koers op RWC Ahoy.
  • Vincent heeft de kwaliteiten om de boel in de koers te regelen.
  • Ik noemde hem vorige keer al een koers-kapitein en dat durf ik met gemak nog eens te herhalen.
  • Zijn plafond ligt na dit weekend dan ook weer een stukje hoger.

Het is zoals het is. In de derde ster van zuid limburg in een afdaling. Luca werd na een sterke wedstrijd 14de en Aiden overleefde deze 4-daagse op karakter. Niet alleen zijn kop, lagen aanvalsplannen klaar.

Elke dag stonden de fietsen en de auto weer glimmend klaar, maar ook zijn rug weten we na dit weekend, maar een select groepje van 9 man reed toch weg, dan wordt een van de contactpersonen genformeerd over de uitspraak, wordt de Chucks of All Stars genoemd, ster van zuid limburg. Ondertussen hadden Aiden en Luca hun best gedaan om vooraan te zitten, 1 beschikbaar! Jammer voor hem, net als tegenwoordig zo veel koffiemakers.

Dan ging het richting bergzone waar het voor Aaron, Gust en Warre toch iets te zwaar werd en zij op achtervolgen aangewezen waren. Schrijf Vincent maar op voor de komende weken, die wordt elke koers beter nu. De laatste rit Buvingen-Borlo ging richting Wallonië met enkele pittige beklimmingen.

Mathisse Grootaert, Aiden Vanderbeken, Warre Vangheluwe, Aaron Verstraete, Gust Lootens en Luca van Boven zouden het beste van zichzelf geven in een proloog van 5,9km, 2 ritten van km en een zware laatste rit van km.

Starten met een sterke ploeg is natuurlijk hartstikke mooi, maar maakt het des te belangrijker om de juiste balans voor elke renner in de gaten te houden. Zijn resultaten waren dan ook weer goed dit weekend. En dat deden ze, ster van zuid limburg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0