• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rotte eieren geur in huis

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Katelijn
Bekeken: 882

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat daar geen eenduidig antwoord op is, legt hij uit. Ook duidt rioollucht in huis vaak op een verstopte afvoer.

H2S is een gas wat zeer vluchtig is en niet met elke monstername zak kan worden bemonsterd. Het is verstandig om eerst te laten onderzoeken of de geur in uw huis daadwerkelijk gevaarlijk is. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Inmiddels is dit opgelost door Akzo Nobel. Ze bekijken en onderzoeken de situatie door middel van diverse technieken en na dit onderzoek krijg je, als ze iets vinden, een duidelijk advies om het geurprobleem te verhelpen.

Keutels vallen al snel op, maar de urine wordt vaak over het hoofd gezien en na verloop van tijd kan hierdoor een sterke muffe zure lucht ontstaan. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

Door de verstopping kan de afvoer niet ontluchten, dit gaat vaak via een pijp op uw dak. Ook het gebruik van een veer of een hogedrukreiniger kan bij een stinkend doucheputje uitkomst bieden. De stank is begonnen rotte eieren geur in huis het beginnen van de herfst. Ga niet zelf op onderzoek uit en ga niet de kruipruimte in dit is namelijk levensgevaarlijk. Afvoeren moeten kunnen ontluchten, of blijft de geur van afvoerwater hangen.

Erger nog is het als er altijd sprake is een vieze lucht, je spreekt dan van een permanente stankoverlast.
 • Gezondheidsklachten door rotte eieren geur   Zwafelwaterstof prikkelt de zenuwuiteinden waardoor u klachten krijgt als misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en tranende ogen.
 • Gezondheidsklachten door rotte eieren geur   Zwafelwaterstof prikkelt de zenuwuiteinden waardoor u klachten krijgt als misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en tranende ogen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Methaan zorgt voor soortgelijke lichamelijke klachten, maar is minder schadelijk dan waterstofsulfide. Dit kunnen wij voor u doen door middel van een geuronderzoek. Even voor de beeldvorming: wij wonen in een rijtjeshuis met 1 bovenverdieping. Groet Sam. Interpolis raad mij aan om anders maar een andere verzekeringsmaatschappij te Mogelijk ligt het probleem niet in uw woning, maar aan de riolering.

Ook kan de stof ontstaan door problemen in het riool.

Het water tegenwoordig in Nederland komt of weken niet f valt met bakken uit de hemel. Vieze geuren in wooncomplex  Gratis offerte aanvragen Of neem contact met ons op, rotte eieren geur in huis. Niet alle gemeente rioleringen van diverse jaargangen zijn hierop ingesteld?

Door middel van geuronderzoek detectie apparatuur sporen wij de bron op en geven advies hoe het probleem opgelost moet worden? Dit is een kleurloos gas dat levensgevaarlijk is.

Laatst gewijzigd door snepke op 26 dec , 1 keer totaal gewijzigd. In welke richting? Als u water door de afvoer spoelt en de ruimte laat luchten is het probleem snel verholpen. Op deze website staan cookies voor het verbeteren van de gebruikservaring.

Ga niet zonder meer af op de berichten van onbekenden. Wilt u de geur van rotte eieren verwijderen, maar weet u niet hoe. Verstopt riool. Het speelt een rol in onze bloeddruk en helpt bij ontstekingsprocessen.

Klachten zijn geen allergische reactie

Dit zorgt voor stank en waterschade. En dat ruikt u dan dus. Ga niet zelf op onderzoek uit en ga niet de kruipruimte in dit is namelijk levensgevaarlijk!

Ongelezen bericht door Scanatan » 26 dec Maak afvoerputjes daarom regelmatig schoon.

 • Het is dan vaak meteen duidelijk waar allerlei nare geuren vandaan komen.
 • Inmiddels is dit opgelost door Akzo Nobel.
 • Zeep- of etensresten of ander vuil dat aankoekt veroorzaken vaak verstoppingen.
 • Zet lange tijd deuren en ramen open en bij echt goede stank is het altijd verstandig om tijdelijk elders te slapen.

Re: Onverklaarbare stank in huis Ongelezen bericht door snepke 27 dec Wonen jullie dichtbij water. Ook zijn ze slecht voor uw gezondheid en het milieu! De sloot ruikt rotte eieren geur in huis en de ene keer is het erger dan de andere keer.

Strooming kan u daarbij helpen. Zodra u niet meer in contact bent met het giftige gas nemen de klachten direct af. Hierdoor laten zeepresten en haren die vast zitten geplakt los.

Het is dan verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dom en gevaarlijk Helaas zijn er veel voorbeelden waarbij autoriteiten een gebied afzetten met bijvoorbeeld afzetlint.

Populair in Huishouden & Energie

Problemen met ontluchtingspijp. Die trekt vervolgens door naar boven, maar naar 1 slaapkamer. In welke richting?

Het hoeft niet eens een gesloopt gebouw te zijn wat op deze grond heeft gestaan. Laatst bijgewerkt op: 7 augustus Want deze zijn immers gebaseerd op een arbeidssituatie. De WBV zal hiervoor wel hun contacten hebben!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.10.2019 02:19 Lijsje:
   Expert adembescherming Jan Willem de Winter krijgt dan ook regelmatig de vraag hoe gevaarlijk dit gas voor mensen is.

  Ten anker

  Vond