• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Railrunner op ov chipkaart zetten

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Jonah
Bekeken: 596

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

NS: Langere perrons nodig 26 aug Wilt u een eenmalige chipkaart voor uw kind aanschaffen? Jongere kinderen reizen gratis met de trein.

Zo checkt u in voor uw treinreis. Ik kan wel de railrunner op de automaat vinden, maar alleen contact of met pin of creditkaart betalen. Maar goed, een losse railrunner kopen kan in elk geval ook. Bij gesloten poortjes moet je dan alleen kiezen voor een poortje waar ze de qr-achtige code op je vervoersbewijs kunnen lezen. Het Railrunnerkaartje is niet geldig in de Thalys.

Dat doe je bij een kaartautomaat op het station. Heb je al een account. Maximaal 3 kinderen per begeleider. Kids Vrij aanvragen Check of er andere interessante treinkaartjes zijn. Kids Vrij is een gratis abonnement, eenmalig 1 cent kost?

 • Dat is wat er op de NS-site staat.
 • Laatste nieuws ProRail: Te kort aan stroom op het spoor, 60 knelpunten.

Railrunner

Tenzij het een bus is die rijdt vanwege uitgevallen trein. Tineke heeft natuurlijk wel gelijk dat het zeer verstandig is om te doen. Login of registreer om te kunnen reageren. De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Met de trein gaan is voor veel kinderen een erg leuke ervaring.

Met een los kaartje uit de automaat kan overigens ook ingecheckt worden. Dat wil zeggen, onder begeleiding van een volwassene. Maar als u een persoonlijke ov-chipkaart voor uw kinderen hebt, kunt u gebruik maken van Kids Vrij. Je betaalt de railrunner derhalve vooraf bij de kaartautomaat. Kids Vrij aanvragen?

Wijzigingen

Railrunner kost 2. Het is niet mogelijk om met saldo van NS het railrunnerkaartje te betalen, hoe vreemd dat ook mag klinken. Online kunt u saldo en losse producten, waaronder een Railrunner op uw kaart laden. Niet geldig in de Thalys.

Check of er andere interessante treinkaartjes zijn, railrunner op ov chipkaart zetten. Esterik schreef:. Help Sneltoetsen. Lukt het niet kunnen ze altijd een kaartje uit de automaat halen. Een railrunner is dan verreweg het goedkoopst. Heb je aanvullende tips om te delen of ontdekte je een onjuistheid in de tekst.

Met kinderen met de trein

Let op: je betaalt eenmalig 1 cent zodat de NS kan verifiëren wie je bent en je moet KidsVrij daarna activeren bij de NS-automaat.

Ook is het belangrijk om je legitimatiebewijs bij je te hebben is natuurlijk altijd verplicht. In de 1e klas reizen kinderen met een Railrunner onder begeleiding van een volwassene.

 • Kinderen die alleen reizen of nog niet het Kids Vrij abonnement hebben reizen voor 2,50 euro met het  Railrunner-treinkaartje.
 • Print sluiten.
 • Ik zou denken dat ze in Belgie gewoon moeten betalen.
 • Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer.

Ook is het nicki minaj meek mill om je legitimatiebewijs bij je te hebben is natuurlijk altijd verplicht. Ik kan wel de railrunner op de automaat vinden, railrunner op ov chipkaart zetten, maar alleen contact of met pin of creditkaart betalen. U kunt een Railrunner als e-ticket kopen. Puberteit. Yvonne schreef:. Zwanger worden Je moet met een KidsVrij altijd in- en uitchecken.

Ja maar.

Tot 4 jaar gratis met de trein

Via de website van de NS kan je makkelijk een treinkaartje of e-ticket online kopen. Afbeelding uploaden. Type reis Vertrek Aankomst. Het betreffende kind kan dan niet meer zelfstandig met de trein reizen.

Puberteit Let op: sinds voorjaar is KidsVrij beschikbaar. Naast Kidsvrij mag op zijn kaart er gewoon een railrunner opstaan als hij alleen reist, dan is een railrunnerkaartje ook nodig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 05:42 Dominic:
   Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

   25.10.2019 19:16 Thierry:
   Kids Vrij aanvragen Check of er andere interessante treinkaartjes zijn?

   21.10.2019 00:12 Claudia:
   Thom, ik heb het bericht van Timeke even wat zichtbaarder gemaakt.

  Ten anker

  Vond