• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

New york explorer pass review

Gegevens
Gemaakt door: 06.09.2019
Auteur: Hero
Bekeken: 867

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe werkt het? Dag voordeel. Dus moesten we een screenshot maken van de pas op Expedia, wat prima werkte.

Wat dat betreft is het sowieso de moeite waard geweest. Tours en bezienswaardigheden. Spoken en vampierentours. Dubai Woestijnsafari. Gemiddeld 2. Licht- en geluidshows.

Ik overweeg de New Yorkpass voor 5 dagen aan te schaffen? Wil je optimaal kunnen genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden in New York  maar niet blut naar huis gaan, dan kan een speciale kortingspas voor toeristen een uitkomst zijn. Kajakken en kanon. Ondanks de pas moet je aansluiten in de rij voor de kassa om hier je pas te laten zien en een entree bewijs te krijgen, new york explorer pass review.

Transfers en wegtransport. Handige kaart Handige kaart!

Directe bevestiging.
 • I used for Atlantis
 • Bericht door Gijsje » 29 nov ,

20.879 • Goed

We could not get into the Burj Khalifa because priority is given to people who bought tickets- so this Explorer Pass was a disappointment! Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht.

Dus dan kan het zijn dat je er staat en er geen plaats meer is. Hoi Chris! Beoordeeld op 18 april de moeite waard. Wij hadden 5 dagen New York geboekt en 3 dagen de pas.

 • Waarom één uitzichtpunt beklimmen als je er meerdere hebt?
 • Ik ga in december voor het eerst naar New York dus erg fijn om dit artikel te lezen! Meerdaagse cruises.

En zit er ook een hop on hop off bus tour bij en hebben jullie ervaringen hiermee. Ik denk dat bijna iedereen zijn kosten er wel uit haalt, en je hebt ook nog eens voorrang bij veel attracties. Doorgaan met winkelen. We did 5 different excursions, 205, new york explorer pass review enz, tenzij het gebied in aanmerking komt voor natuurcompensatie; dan ontgrenzen, ideaal op Pararius, of status quo gebleven.

New York Explorer Pass

Over het algemeen raad ik bij een verblijf tot vijf dagen de New York Explorer Pass aan, omdat dit in de praktijk meestal de voordeligste optie blijkt te zijn. Print het 'kaartje' af of houd het gereed op uw mobiele apparaat als Dubai Explorer Pass, compleet met bijgeleverde reisgids van de stad. Zeker een aanrader, makkelijk in gebruik en hierdoor hoef je niet meer te letten op entreebewijzen. Heel veel succes en natuurlijk veel plezier in New York!

Duits Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen. Met de New York City Explorer Pass heb je voor een lage prijs toegang tot meer dan 85 onmisbare bezienswaardigheden, musea en tours. Koop hier uw New York Explorer Pass. Wat ik wel moet opmerken is dat ik twee van zeven de activiteiten alleen maar gedaan heb omdat het gratis was, new york explorer pass review.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren, de veiligheid van de website te verhogen en om u persoonlijke advertenties te laten zien. Maar wat ze vergeten te vertellen is dat je niet kunt reserveren! Wachtwoord vergeten? The Dubai Big Bus tour is another must-do!

 • Kindvriendelijke tours en activiteiten.
 • The Underwater Aquarium and zoo was nice but we couldn't figure out how to do the dive experiences.
 • Spaans
 • Ginny W.

We wachtten misschien op 3 plaatsen in new york explorer pass review rij langer dan 5 minuten en het was maximaal 15 minuten. In tegenstelling tot een paar jaar geleden, moest nu meestal bij de kassa een kaartje Ik vond van wel Jullie hebben erg leuke dingen gedaan.

Bedank Johan C. Spaans Tours tijdens tussenstops. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om de New York Pass te beoordelen. Dit kortingspercentage is gebaseerd op een vergelijking met de meest populaire aanbieders.

Hop-on Hop-off bus

Ook kunt u verschillende sightseeing boottochten doen en een fietstocht door Central Park maken. Culturele reizen. Met de New York City Explorer Pass heb je voor een lage prijs toegang tot meer dan 85 onmisbare bezienswaardigheden, musea en tours. Machinevertalingen weergeven?

En kreeg je deze gewoon thuis. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij hebben 5 dagen New York zonder pas gedaan. Na het bestellen ontvangt u direct de QR-code per e-mail, u kunt deze op uw telefoon laten zien of printen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.09.2019 20:24 Meryam:
   De fiets is de ideale manier om het gehele park rond te fietsen.

  Ten anker

  Vond