• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bergen op zoom mcdonalds

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Chelly
Bekeken: 702

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 18 attracties in de buurt. Ons restaurant biedt plaats aan gasten, bovendien zijn er 30 plaatsen op het terras. Profiel Lid worden.

Datum van bezoek: augustus We zaten vooraan op het terras lekker in de zon Services in ons restaurant Baby change Onze toiletten zijn uitgerust met faciliteiten om de kleintjes te verschonen. Afhalen, Buiten zitten, Zitplaatsen, Parkeerplaatsen beschikbaar, Parkeren aan de straat, Kinderstoelen beschikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Reserveringen. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Terras Je kunt hier ook op het terras genieten van je maaltijd.

Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt. Dit keer de Mcnuggets. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen? Matig 1! JanBerk 11 punten.

Datum van bezoek: juni Sab 11 punten.

Datum van bezoek: februari Waardering van reizigers. Bedank Arie Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. McDrive Een maaltijd afhalen?

Is een super ligging. Bergen op zoom mcdonalds Christel D. Datum van bezoek: november. In de omgeving. Wie zijn wij. Speciaal voor de kinderen beschikt het restaurant over een Playland. Beoordeeld op 14 maart zoals McDonalds is maar wel gemoedelijk.

Zo klinkt de mars Helden van de Schelde ter ere van 75 jaar bevrijding

Waarderingen en beoordelingen 3,5  11 beoordelingen. Type reiziger. Telefoon Website www. MCDrive is belabberd.

Verder business as usual, constante Mac Donalds kwaliteit. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. MacDonalds is en blijft McDonald's natuurlijk! Heb gevoel dat je veel te veel betaald. Grand Hotel en Residence De Draak.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Alle restaurants in Bergen op Zoom weergeven. Zin om veilig te surfen op het net? PIN Contant afrekenen mag, maar hoeft niet.

 • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
 • Christel D.
 • Opzich prima prestatie van McDonald om het voorelkaar te krijgen om de hap overal het zelfde te laten smaken.
 • Je kan vandaar overal geraken en met de fiets een mooi rondje rond het meer rijden.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Datum van bezoek: juni Bedank sunnny Beoordeeld op 5 maart via mobiele applicatie Ongezellig. Vreselijk 0. Beoordeeld op 14 maart zoals McDonalds is maar wel gemoedelijk. Wie zijn wij. Land: Nederland Nederland Belgi Servi.

Snakken naar water bij Steenberg­se hardloop­wed­strijd

Bezorgrestaurants in de buurt van McDonald's Online eten bestellen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Ze geven 9 van de 10 keer een verkeerde bestelling als je langs de McDrive gaat.

In mijn top 5 van beste Mc Donald's over gans Europa. Wat mij betreft 1 van de schoonste, snelste en beste McDonald vestigingen in Nederland. Matig 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 01:04 Donatella:
   Ze geven 9 van de 10 keer een verkeerde bestelling als je langs de McDrive gaat.

   19.10.2019 22:31 Najat:
   Erg jammer en ik vind dat niet kunnen.

   24.10.2019 03:12 Channa:
   Inloggen Lid worden. Frietjes waren lauw.

  Ten anker

  Vond