• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Acryl garen action made by me

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Stéphane
Bekeken: 364

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Advertenties gerelateerd aan made by made. Glanzend, leuk voor een kussen te haken of breien.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Bovenstaande prijzen gelden voor een cupcakedoosje met venster 24x16x8 cm met interieur Aangeboden sinds Vandaag   0. Last but not least, dit mooie langzaam-verloopgaren van Wolcafé. De Action vernieuwt zeer regelmatig het garen en zo is ook al een tijdje geleden hun medium garen vernieuwd.

Je weet het maar nooit met de Action. Vandaag de review over dit garen. Je hebt 3 kleuren Julia nodig. Spring naar inhoud Zoals beloofd hierbij een update over mijn yarnstash… nou ja, een gedeelte dan. Je reageert onder je WordPress.

Genoeg om nog een klein project mee te maken. Fenna te koop bij Wibra heeft een prachtig kleurverloop en is ook nog best voordelig.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Wel bestaat de draad uit meerdere draadjes bij elkaar, zoals bijvoorbeeld ook bij Drops Cotton Light. Het is ook wat pluizig. Wat er bovenop de kast staat verschilt van tijd tot tijd. Spring naar inhoud Zoals beloofd hierbij een update over mijn yarnstash… nou ja, een gedeelte dan. Aangeboden sinds Vandaag   0. Dat waren er in totaal drie bollen en ik zou wel zien wat ik er mee kon. De vermelde prijs is inclusief btw exclusief verzending de cupcakedozen kunt u online bij ons bestellen.

  • Anyway hier is het konijntje van de week! Ook haakte ik er een lampion mee.
  • Zo vond ik daar laatst garen genaamd Andes en ik was meteen weg van de kleurencombinaties. De vermelde prijs is inclusief btw exclusief verzending de cupcakedozen kunt u online bij ons bestellen.

Laatst liet ik al zien dat ik ze gebruikte om een Tea House wrap mee te haken. Om niet mis te grijpen nam ik van de kleurencombinaties die ik het mooist vond de beschikbare kleuren mee, acryl garen action made by me.

Dit garen is prachtig als je iets meer diepte in je project wilt brengen. Ik moet alleen nog even verzinnen wat ik ga doen met die 12 bolletjes die hier nog liggen te lachen in de kast…. Plaatsen op Annuleren.

Inmiddels heet het garen Shiny cotton, maar de Action heeft het op dit moment wel weer. Van 1 van deze kleuren heb je twee bollen nodig en van de andere kleuren 1 bol. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

In onze winkel vindt u echt alles op gebied van…. En er komt nog meer leuks aan van dit garen. Naald: 4 - 5 mm Kleuren: diverse, blauw en verschillende grijs tinten, Messis Wife Traveled Russia to Be With Her Husband. Haken Haken   1. Naald: Kleuren: De Action heeft dit garen in een stuk of 6 kleuren!

Siets aan de haak – Over mijn haaksels en andere creatieve uitspattingen

Zie omschrijving. Al lacht dit garen nog zo lief naar je om zijn schattige prijsje, neem hem niet mee naar huis tenzij je graag open handen en pijnlijke vingers wilt! Naald: Kleuren: De Action heeft dit garen in een stuk of 6 kleuren.

Zo vond ik daar laatst garen genaamd Andes en ik was meteen weg van de kleurencombinaties. Maak een gratis website of blog op WordPress.

Vandaag de review over dit garen. Op het etiket staat dan ook een iets andere naam, acryl garen action made by me, net als vele glittergarens. Zachtheid: Het garen is, op deze staat alleen acryl, laat hem vaak uit, er zijn ook uitzonderingen. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Gelijkheid van de draad: De draad is niet heel erg gelijk en ik heb ook echt wel dikkere stukken uit de bol moeten knippen en opnieuw de draad moeten aanhechten. Boxes in Stock.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Handmade happiness!

Nu weet ik niet hoe het met jullie is, maar pompoms maken is nooit zo mijn hobby. Daarnaast bewaar ik hier de volgende garens. Anyway hier is het konijntje van de week!

En ja die kwam er, maar inmiddels maakte ik er nog veel meer ander leuks van. Ik schreef dat ik helemaal blij werd van de kleurtjes en dus een aantal bollen ontvoerde naar huis. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden   5.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0