• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stokke izi go modular

Gegevens
Gemaakt door: 30.07.2019
Auteur: Matthieu
Bekeken: 282

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maakt de kleine veranderingen in het leven veel gemakkelijker! Hoe het werkt. Stokke izi Go Besafe Er zitten wat gebruikssporen op de maxi cosi.

Productspecificaties Productspecificaties Kleur roze Autostoelcode Autostoelcode Welk autostoeltje je nodig hebt is afhankelijk van het gewicht van je kind. Ingelogd blijven. Gelukkig zijn er nu de prachtige hoezen van Ukje! Gelukkig zijn er nu de prachtige hoezen van Ukje! Ben je het design van je stoeltjes zat of heeft je kindje gemorst? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse? Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Dat kun je heel eenvoudig en snel regelen. Bought at euro. Gebruik je het autostoeltje in combinatie met de bijbehorende base, stokke izi go modular, dan voldoet het autostoeltje zelfs aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

Lingerie en nachtkleding. De autostoel past tevens op alle Stokke kinderwagens zonder dat je daar een adapter voor nodig hebt. Terug naar inlog scherm. Andere accessoires en sieraden. Log dan in met je e-mail adres en wachtwoord. Zie andere advertenties. Het betreft hier dan een combinatie van autostoelen uit groep 1 en 2 en soms ook uit groep 3.

Besafe izi go modular hoezen wat een superfijne stoeltjes zijn dit toch. Eigenschappen Het voldoet aan alle veiligheidsnormen en is onderdeel van het Modular concept voor je opgroeiende kindje. Te bestellen. Marktplaats App Verder kijken stokke izi go modular de Marktplaats app. Heb je vragen en wil je persoonlijk advies.

Productbeschrijving

Zet deze aan zodat je de website goed kunt bekijken. In a very good shape. Blue Georgio Armani Junior shirt. Luxe Design - A-Kwaliteit 69,

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Happy Horse. Daarom komt het voor dat er overlappingen zijn in de kenmerken van de autostoeltjes, bijvoorbeeld met betrekking tot het gewicht? Aangeboden sinds Vandaag   0. Trs bon prix. Bezig met laden .

Plus- en minpunten

Download de app. Heeft lichte beschadigingen op de draagbeugel zie foto , maar is verder in prima conditie. Coque Stokke servant de siège auto. Stokke en Joolz gebruiken dit stoeltje ook voor op hun kinderwagens. Verkoop nu.

Tambin poseo capazo y silla stokke izi go modular paseo. Facile utiliser avec la poussette Stokke sans aucun adaptateur.

Zoom Previous Next. Omdat het zitje maar tot een lichaamslengte van 75 cm gebruikt mag worden, is aansluitend nog een achterwaarts gericht zitje nodig. In a very good shape. Conditie Nieuw Nieuw   2. Bo Jungle? Bezig met laden !

Alle producten

Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Babykamer, kinderwagens, autostoeltjes en meer bij babywinkel Babypark. Deze autostoel heeft een ergonomische draagbeugel, een verstelbaar 5-punts veiligheidstuigje, een geïntegreerde zonnekap en zachte bekleding voor optimaal comfort en de best mogelijke veiligheid.

Ook izi go modular in het zwart erbij. Boeken en schoolspullen. Er zijn nog geen reviews Schrijf een review.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.08.2019 19:20 Sjimmie:
   Het katoen van de hoes voelt prettiger aan dan de originele bekleding en je stoeltje blijft schoon en netjes! Bezoek website.

   07.08.2019 03:26 Jada:
   Petit Juul.

  Ten anker

  Vond