• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kwaliteit multifocale glazen eyelove

Gegevens
Gemaakt door: 23.07.2019
Auteur: Wilco
Bekeken: 47

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarmee is Eyelove een van de goedkoopste brilaanbieders van Nederland. Dat zegt vakbond FNV die met een twintigtal ontevreden medewerkers een petitie heeft neergelegd bij de directie.

Zo heb je een leesbril voor 2 euro of kan je voor 49 euro een prima bril bij een goedkope keten als Eyelove bestellen.

Dat is een stuk geavanceerder dan veel opticiens met hun meetlatje. Of in de binnenzak van een jasje dat alweer in de kast hing — vindplaats van mijn vorige verloren bril. Vroon Arnhem. Alles moet kloppen: de afstelling, de sterktes en de kwaliteit van de glazen. Beste mensen van Eye Love, 11 jaar geleden heb ik me voor het eerst een nieuwe bril aangemeten…bij Specsavers.

Enkele weken geleden een zonnebril multivocaal op sterkte gekocht bij Eyelove in Helmond.

Goed dat er een afspraak is ingepland met de opticien. Alle merkjes zijn afgeplakt en ze krijgen merkloze brillenkokers thuis gestuurd. Locatie Nieuwegein vriendelijke mensen en een snelle en goede service en advies. Mister Spex stuurt na onze bestelling voor Daniel en Pieter meteen een mail: of we vanuit optische overwegingen niet willen kiezen voor dunnere glazen.

Met dit brilrecept bestellen we bij vijf aanbieders op basis van hun kwaliteit multifocale glazen eyelove een huismerk montuur van kunststof acetaat met standaard glazen en een normaal gezichtsveld:, kwaliteit multifocale glazen eyelove. Elise heeft in een Eyelove-filiaal zelf model Piccard uitgezocht en gepast.

Charlie Temple heeft onze drie testers een nieuwe bril aangeboden. En als consument worden we al genoeg besodemietert en opgelicht!!! Maar ik ga mijn bril nu ophalen,en hoop dat alles goed is.

Gevaarlijke situatie

Waar voor je geld? Daar krijg je dus schele hoofdpijn van , maar ''alleen als je er gevoelig voor bent'' volgens de DA mevrouw. Het gros zal echter nooit meer gedragen worden, omdat ze niet lekker zitten of omdat ze er niet goed mee konden kijken of lezen.

Klopt de sterkte met het brilrecept? Het laatste punt van kritiek betreft de aflevering van de bril door Eyelove. ZZP Freelancers die via platformen werken zijn daar tevreden over.

De oogmeting viel procent mee…zo gepiept… daar had ik in het verleden andere ervaringen mee. Uiteindelijk gingen we de winkel uit met een bril van ca euro met rhodenstock glazen. Bij een multifocale bril kan kwaliteit multifocale glazen eyelove sprake zijn van vertekening of onscherpte. Reactie door xmalinx op. De brilverkopers vermelden het volgende over de retourprocedure:.

229 • Goed

Ik heb later in nog een bril laten maken met dezelfde sterkte min 5 maar deze viel ontzettend tegen , want er zaten een soort Jampotbodemachtige - dikke glazen in. Zelfs met het meest geavanceerde apparaat is het onmogelijk oogziekten te herkennen zonder opleiding. Iedere avond komen de reclamespotjes voorbij op tv.

Waarom is een bril zo duur. De drie experts komen op basis van hun bevindingen tot een ander rijtje winnaars dan de consumenten: Winnaars volgens de drie experts Gillian van Charlie Temple krijgt het hoogste cijfer van de experts: een zes. Bovendien wil echt niet iedereen een vast contract, kwaliteit multifocale glazen eyelove. Op de site staan ook nog premium plus glazen die ,95 euro per paar extra kosten.

Ik ben naar Purmerend geweest.

Hoofdnavigatie

Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond, die 37 multivitamines voor kinderen tot 4 jaar onder de loep nam. Geachte mevrouw Hoekstra, Bedankt voor uw bericht. Verliezers volgens de consumenten Ons testpanel geeft een paar brillen een onvoldoende: Pieter geeft twee brillen een vier.

Was een kwestie van wennen volgens de verkoper.

 • Niet blij met mijn bril Niet blij met mijn bril, zet hem niet op omdat ik er niet mee kan lezen!!
 • Daniel Heynen en Pieter Pongs zijn met hun sterktes gemiddelde brildragers en Elise Uytdewilligen heeft vrij sterke glazen nodig.
 • Zit het centrum juist voor de pupil, zit het leesgedeelte op de goede hoogte en hoe zit het met eventuele vertekening?
 • Een bril dragen was voorheen een noodzaak… maar nu met zulke mooie brillen…ook een sieraad…net als een horloge.

Verliezers volgens de consumenten Ons testpanel geeft een paar brillen een onvoldoende: Pieter geeft twee brillen een vier, kwaliteit multifocale glazen eyelove. De kwaliteit van de brillen is buitengewoon goed en de modellen zijn superhip.

Reactie door marjolo op Is dat een goedkoop alternatief of een kat in de zak. Bij brillenketen GrandVision bekend van Pearle en EyeWish Groeneveld gaat 25 procent van de aanschafprijs op aan inkoopkosten voor montuur en glazen en ruim 50 procent gaat naar verkoop en marketingkosten. Met kwaliteit multifocale glazen eyelove kortingsbon zou de bril 39,00 kosten dus daar kon ik mij geen buil aan vallen!

Daar zal uw bril worden gecontroleerd, prijsafspraken in brillenland. Toch merkwaardig dat Kassa hier geen Quote aan pennant rosella te koop in hun TV programmaen indien nodige worden gekeken voor een passende oplossing.

Nieuwe brillen voor testers We vroegen de vijf brilbedrijven om een reactie op onze test. Is dat een goedkoop alternatief of een kat in de zak? Ik ben heel te vreden met mijn 2de bril… Ik ben heel te vreden met mijn 2de bril erbij deze heb ik erbij gekocht omdat ik dan gelijk n zonnebril heb,dat raad ik iedereen ook aan,want voor deze prijs is dat nog wel te doen,heb er heel veel plezier mee,jullie hebben ook hele mooie moderne montuuren en n hele goede service,ga zo door.

Mijn bril len bevallen prima Mijn bril len bevallen prima.

Ik heb echt kwaliteit multifocale glazen eyelove bericht gekregen van Eyelove. De Staat zal daarvoor fors moeten lenen op de kapitaalmarkt, maar vanwege de historisch lage rente hoeft dat amper iets te kosten.

Eyelove hanteert een eigen oogmeting en die wijkt licht af van de oogmeting van de optometrist.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.08.2019 08:11 Aswin:
   Spee te Rotterdam , [edit-redacte:.

  Ten anker

  Vond