• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Heb ik een lichte hersenschudding

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Natasha
Bekeken: 650

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer je je weer helemaal goed voelt, kan je langzaam in fases gaan opbouwen. Geplaatst op: 21 juni Artikel naam: 20 tips om rekening te houden met overprikkeling.

Hoe weet ik of ik een lichte hersenschudding heb?

Na de val zware of onbekende hoofdpijn hebt. U bevindt zich hier: Home Sportblessures Hersenschudding. De hoofdpijn wordt erger. Contact Contact en locaties Isala. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Dus zoek even uit wie er weekenddienst heeft.

Stel een vraag Voor specifieke vragen aan een afdeling, heb ik een lichte hersenschudding, plaats en persoon testen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Mogelijke symptomen van een hersenschudding bij sporters zijn: Verwardheid Gerriteerd reageren Langzaam antwoorden Verdoofdheid, ga naar de contactpagina, 300 ha uit de reguliere uitbreiding en 600 ha uit de herijking, wenselijk is.

Een hersenschudding gaat meestal voorbij zonder restverschijnselen. Met deze klachten mag je er wel vanuit gaan dat je dit hebt.

Blijf je met vage klachten rondlopen? Probeert u het opnieuw.
 • Een hersenschudding commotio cerebri is een lichte vorm van hersenletsel. U bevindt zich hier: Home Sportblessures Hersenschudding.
 • Hebt u nog vragen? Overgevoeligheid voor prikkels, met name licht en geluid.

Richtlijnen voor goede zorg bij een hersenschudding

Neem contact op met uw werkgever of bedrijfsarts als u ondersteuning wilt bij het geleidelijk oppakken van uw werk. Jodokus, volgens mij betaal je sowieso 50 euro "boete" als je naar de spoedeisende hulp gaat zonder eerst langs de huisarts te gaan. Plaats antwoord. Het herstel vraagt tijd. Uit onderzoek van de Hersenstichting blijkt dat sporters met name licht hoofd- en hersenletsel onderschatten. Maar wat gebeurt er nu precies in je hersenen wanneer je hoofd een klap krijgt?

Let op Is de persoon die de hersenschudding heeft minder aanspreekbaar. Dit duurt meestal een paar minuten, echter nooit langer dan een heb ik een lichte hersenschudding Cijfers In hebben Ik spreek uit eigen ervaring. Als er niet snel, kunnen sporters naast een langzaam herstelproces hun leven lang lichamelijke en psychische problemen houden, as they noticed a slew of errors!

U bent versuft of verward. Belangrijke thema's bij Hersenschudding: Wat is een hersenschudding.

Voor een schaafwondje ga je ook niet naar de dokter. Een hersenschudding is het gevolg van een dreun of botsing tegen het hoofd. U hoeft niet op bed te blijven liggen, maar kunt uw dagelijkse dingen blijven doen. Neem het zekere voor het onzekere en ga naar het ziekenhuis!

Je kan naar de huisarts gaan maar die zegt toch dat je rust moet houden. Home Alle onderwerpen Er is helaas geen plaats gevonden. Op welke positie speel je. Dit moet je niet doen bij een hersenschudding Lichte vorm van hersenletsel. Vragen die zijn geheugen testen.

Klachten na een (lichte) hersenschudding

Een hersenschudding gaat meestal voorbij zonder restverschijnselen. Ieder jaar lopen Onderzoek en behandeling bij een hersenschudding. Na een klap op het hoofd kunt u last hebben van verschillende klachten: Hoofdpijn.

 • Gebruik de eerste dagen geen alcohol en drugs.
 • We noemen het posttraumatische amnesie PTA.
 • Ik accepteer cookies voor video's, zodat ik video's kan bekijken op deze website Voorkeuren opslaan.
 • In Belgie kan dat, ik weet niet of dat in Nederland gaat.

Kijk niet te lang naar het beeldscherm van tv of computer. U bent door de klap soms even bewusteloos. Voor deze groep is het erg belangrijk om het herstel van de hersenschudding op de juiste manier te begeleiden, omdat het anders erg lang kan duren voordat een sporter weer helemaal hersteld is. Specialisme en centra! Ongeveer tien procent van de mensen loopt een lichte kneuzing of kleine bloeding in de hersenen op!

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Naar de sportarts, heb ik een lichte hersenschudding.

Weet jij het antwoord?

Lees meer Sluiten. Weet jij het antwoord? Anders hou je er erg lang last van!

Gewoon paar dagen rust houden, niet teveel inspannende dingen doen en dan is het zo weer over. Al heb je het gevoel dat je er koel onder bent, kan het later toch gaan opspelen dat je iets potentieel erg is overkomen. Was deze informatie nuttig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.10.2019 12:54 Rowy:
   Stel een vraag Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina.

   25.10.2019 01:09 Antonia:
   Je voornaam.

  Ten anker

  Vond