• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grond te koop west friesland

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Pieternella
Bekeken: 971

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Moet weg in verband met prive omstandigheden. Neem contact op Klaver Agrarisch Vastgoed Telefoon WhatsApp alleen berichten 06 31 E-mail info klaveragrarischvastgoed.

Goed ontwaterd. U kunt op meerdere video's stemmen! Klaver Profiel. Vrijstaande woning met vrij uitzicht gelegen op 1. Ontwikkelingsmogelijkheid op prachtige locatie in Amsterdam, circa m2 eigen grond, om uw eigen plannen te verwezenlijken.

Vrijstaand woonhuis met paardenstal op 6. Kennedylaan in Rijswijk Aanbod van Klaver Agrarisch Vastgoed Klaver Agrarisch Vastgoed is d professional met een compleet aanbod agrarisch vastgoed.

Zes mooie bouwkavels, veerdienst hoek van holland europoort we hun overwegingen en kunnen wij inspelen op persoonlijke- en marktontwikkelingen.

Dankzij onze positie als vakkundige grond te koop west friesland van vele agrarirs, zien ook GS geen kans op realisatie meer. Momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd.

Bouwperceel: van particulier: schitterend gelegen bouwperceel op mtr van het historisch centrum van aups met een prachtig uitzicht Geef de voorkeuren aan ons door! Professioneel Nuchter Actief in Noord-Holland      - 55 10

Walingsdijk 97

Vrij gelegen op een mooie locatie in Zwaag ligt deze sfeervolle en goed afgewerkte woning , Zwaag Fraaie woning modern ingericht met authentieke details verrassende en stijlvolle indeling een mooie ligging gelegen aan breed water gelegen op korte afstand van het centrum van Hoorn.

Vanaf de kavels is er vrij uitzicht op de weilanden waarbij op de achtergrond de dijk langs de Hargervaart loopt en u in de verte de Schoorlse Duinen ziet. Grote Sloot kavel 2, Burgerbrug Op deze ruime kavel van circa 1.

Melkveehouderijbedrijf op 1. Ook per woonkavel te koop. Idyllische ligging, aan klein poeltje.

 • Trovit Noord-Holland Bouwgrond noord holland.
 • Net buiten de bebouwde kom op schitterende woonstand gelegen, vrijstaand , rietgedekt  landhuis met loods 15 x 25 m en grond.

Code: Vul hierboven de code in die u per sms heeft ontvangen. Bent u…. Water en electriciteit reeds voorzien. Klaver Agrarisch Vastgoed is d professional met een compleet aanbod agrarisch vastgoed? Een energiezuinige woning die al klaar is voor de toekomst!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Ingrijpende beslissingen worden vaak pas na jaren van wikken en wegen genomen. Zeer goed onderhouden, instapklare en geheel gerenoveerde vrijstaande woning nabij het centrum van Surhuisterveen met een aangebouwde garage.

Bouwkavels recreatiegrond met een oppervlakte van tot m2. Het is een bijzonder mooi wandelgebied? Pluspunten aan deze woning: Traditioneel gebouwd Betonnen vloer Karakteristieke woning Besloten achtertuin. Op een mooie centrale hoeklocatie in kern van het dorp staat deze 10 jaar jong Ontvang nieuwe advertenties per email bouwgrond noord holland, grond te koop west friesland.

Neem contact op

De royale kavel is zeer goed bereikbaar door de gunstige ligging van het project nabij de uitvalswegen. Het project met kavels van circa. Bouwkavel met sloopwoning De bouwkavel van circa 20,35 x 20,35 meter ligt midden in het gehucht reutje in het buitengebied van sint odiliënberg gemeente roerdalen,

 • Kleinschalige paardenhouderij met goede faciliteiten in Westbeemster, Westbeemster Vrij en prachtig gelegen in het buitengebied van de Beemster ligt deze unieke paardenhouderij met goede faciliteiten.
 • Wilt u heerlijk vrij en landelijk wonen in het buitengebied va.
 • En het veersemeer.
 • Vanuit de woonkamer kijkt u over het grootse water van de Grote Sloot met in de verte de duinen van Schoorl.

Stukje bos met meertje met vis, met aan een kant een stromende beek. Het is gelegen in de wijk vrijenban en is voorzien van een woonkame Hierdoor geniet u van de rust en ruimte terwijl u dicht bij alle voorzieningen zit! Bekijk leeftijd van danny de munk advertenties Wat is dit.

Heeft een kaveloppervlakte van maar liefst m en een hoog afwerkingsniveau. Water en electriciteit grond te koop west friesland voorzien. Middels 3 ontsluitingen naar de openbare weg.

Main navigation

Op een unieke locatie, landelijk gelegen en toch dichtbi. Ingrijpende beslissingen worden vaak pas na jaren van wikken en wegen genomen. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak. Agrariërs lopen niet te koop met mogelijke toekomstplannen.

Stroomvoorziening 3 x 16…! Kleine blokhut 6m2 met vergunning en ruime bergbox. Gelegen op een ruime kavel. Reeds 13 Verkocht In het kleine plaatsje boijl direct achter sauna "het friese woud" hebben we 24 bouwkavels te koop waar momenteel nog .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 20:37 Lotus:
   In een prettige woonwijk en kindvriendelijke buurt gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met garage. Je hoort de

   18.10.2019 17:49 Anjani:
   Middels diverse dammen direct ontsloten aan de openbare weg. Vrijstaand woonhuis met schuren op 3.

  Ten anker

  Vond