• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De vrije teugel uden klimmen

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2019
Auteur: Yiğit
Bekeken: 553

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Indien u met minder kinderen bent dan minimaal is aangegeven, raden we u aan om te vragen naar de voorwaarden zodat we samen tot een leuk programma kunnen komen. Schrijf een review. Privacy Statement Vacatures.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours. Groen: 1 tot 2 meter hoogte, 8 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter Blauw: 3 tot 5 meter hoogte, 12 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter Rood: 14 meter hoge en meter lange tokkelbaan en 8 elementen op 7 meter hoogte Zwart: 14 meter hoge en meter lange tokkelbaan en 13 elementen op 7 meter hoogte   Ervaren instructeurs Het klimprogramma start altijd met een uitgebreide instructie.

Gemiddelde score van 8,3. Kinderfeestje Uden met eten Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u met het hele gezelschap ook gebruikmaken van onze arrangementen inclusief eten. Direct een kinderfeestje boeken?

Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours! Direct een kinderfeestje boeken. Kinderfeestje Uden met eten Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u met het hele gezelschap ook gebruikmaken van onze arrangementen inclusief eten. Vereisten zijn echter wel dat kinderen minimaal 1. Hoe hoog durf jij, de vrije teugel uden klimmen.

Geschikt voor alle leeftijden.

Klimpark Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours. Breng dan een bezoek aan het leukste klimpark van Brabant bij Teugel Resort Uden.

Vanaf minimaal vier kinderen kunnen de kids in teams tegen elkaar strijden tijdens een potje Arrow Battle. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans op een diner voor twee!

Geschikt voor alle leeftijden.

Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor marketing doeleinden. Gemiddelde score van 8,3. Afhankelijk van je eigen durf en lef kun je hoge of mindere hoge routes volgen. Green Key Gold? Vanaf 8 kinderen.

Teugel Resort, Uden (gemeente).

Kinderfeestje in Uden. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart. Het is mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren om het kinderfeestje in Uden tot een gegarandeerd succes te maken! De groene route is het laagst op 1 tot 2 meter hoogte, de blauwe route gaat op 3 meter rond, de rode en zwarte route op 7 meter hoogte.

Het eten kan zowel voor als na de activiteit gepland worden. Uw bericht:. Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours! Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart. Voor de kleintjes is er een speciaal mini klimpark aanwezig, en het is ook niet de vrije teugel uden klimmen als er een kapot gaat.

Een kinderfeestje in Uden en omgeving organiseren? Vereisten zijn echter wel dat kinderen minimaal 1. Vanaf minimaal vier kinderen kunt u een uur komen bowlen in onze bowlingkelder. Bowlen Vanaf minimaal vier kinderen kunt u een uur komen bowlen in onze bowlingkelder.

Een sessie duurt vanaf de uitleg de vrije teugel uden klimmen het eind van de routes maximaal 2 uur. Kies voor een kindersnackmenu met frietjes of een kinderpannenkoek. Gelegen in de natuur! Kinderfeestje in Uden. Laat ze klimmen in het klimpark, een GPS tocht lopen door het bos of ga gezellig bowlen op een van onze 10 bowlingbanen. Gelegen in de natuur. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart.

Deze activiteit kan eenvoudig gecombineerd worden met All You Can Friet.

Hoe hoog durf jij te gaan? Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u met het hele gezelschap ook gebruikmaken van onze arrangementen inclusief eten.

U combineert een bezoek aan Teugel Resort Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Uw bericht:. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart. Iedereen van jong tot oud kan zich uitleven in het klimpark. Voor ieder kind een klein presentje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0