• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Milieustraat den haag binckhorst

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Edmund
Bekeken: 593

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze grond heeft een nieuwe bestemming gekregen en zal door de gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt worden voor de bouw van huizen. Kost de mannen veel tijd om alle straten in te moeten rijden om het dan maar weg te halen. Adrian Nannings 1 review.

Deze vestiging is nog 4 uur en 42 minuten open en sluit om uur. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring. Ik ben goed geholpen door de medewerkers, een dikke pluim voor ze. Den Haag — Grofvuil of tuinafval wegbrengen.

RvB ontwerpt en realiseert milieustraat Den Haag. Op meter afstand.

Grofvuil laten ophalen in Den Haag Voor het ophalen van grofvuil in de gemeente Den Haag kunt u hier een afspraak maken. Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag …, milieustraat den haag binckhorst. Gemeentelijke milieustraat informatie …. Sluiting milieustraat Voorburg - Avalex Sluiting milieustraat Voorburg De milieustraat aan de Nieuwe Havenstraat 3-B was zaterdag 2 juni voor het laatst geopend.

Goede service AG Zuid 1 review.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken. Boedelbak verhuurlocatie Maanweg 88 Den Haag Op 1,48 km afstand.
 • Snap mensen niet die het overal in de straat maar dumpen.
 • Snap mensen niet die het overal in de straat maar dumpen.

Onze bezoekers over Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Binckhorst

Aardig en behulpzame mensen werken bij het afvalbrengpunt. Sonja Gaag 1 review. John de Roode 1 review. Den Haag — Grofvuil of tuinafval wegbrengen.

Waar zoek je dit? Alles over huisvuil, huisvuilkalender, afvalpas, afval scheiden, grofvuil, tuinafval, meldingen en bedrijfsafval in Den Haag. Gerald van Manen 1 review.

 • Liesbeth Rutgrink 1 review.
 • Deze vestiging is nog 4 uur en 42 minuten open en sluit om uur. Goede service, de mensen daar geven je ook goed advies, en zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

Aardig en behulpzame mensen werken bij het afvalbrengpunt. Snap mensen niet die het overal in de straat maar dumpen.

Soerin Kalpoe 1 review. Gemiddelde score:. Sluiting milieustraat Voorburg De milieustraat aan de Nieuwe Havenstraat 3-B was zaterdag 2 juni voor het laatst geopend.

Onze bezoekers over Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Binckhorst in Den Haag

Den Haag — Grofvuil of tuinafval wegbrengen Grofvuil of tuinafval brengt u in Den Haag met uw afvalpas naar een afvalbrengstation. Sonja Gaag 1 review. Grofvuil laten ophalen in Den Haag Voor het ophalen van grofvuil in de gemeente Den Haag kunt u hier een afspraak maken.

Den Haag — Afval.

En met een zware aanhanger kom je niet eens boven op het plateau. Bellen voor een afspraak is toch niet zo veel moeite. Algemene indruk van dit bedrijf:. Slecht ingedeeld. Den Haag - Grofvuil of tuinafval wegbrengen. Boedelbak verhuurlocatie Binckhorstlaan Den Haag Op meter afstand.

Op deze pagina

En met een zware aanhanger kom je niet eens boven op het plateau. De vestiging van Boedelbak die het meest in de buurt ligt van de aan de Plutostraat 1 …. Op meter afstand.

Goede service en behulpzaam met lossen en vriendelijk. Gemiddelde score:.

De traditionele oplossing is f de goederen opstapelen in containers, zodat de bezoekers de goederen van bovenaf in de container kunnen deponeren, 55,7 73,3 waaronder: Algemeen Maatschappelijk Werk 3,1 1,6 AMK 3,2 6,1 Bureau jeugdzorg (exclusief AMK 6,3 3,2 Geestelijke Gezondheidszorg (jeugd en volwassenen 3,4 2,2 Huisarts 2,7 1,6 Jeugdgezondheidszorg 4,1 2,9 Jeugd Opvoedhulp Overige JHV-organisaties.

Gemiddelde score:, milieustraat den haag binckhorst. Gemeentelijke milieustraat informatie …. Rob van der Meer 1 review. Voor meer informatie en …. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten. De vestiging van Milieustraat den haag binckhorst die het meest in de buurt ligt van de aan de Plutostraat 1 ….

Reviews over Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Binckhorst in Den Haag

Boedelbak verhuurlocatie Maanweg 88 Den Haag Op 1,48 km afstand. Den Haag — Afval Alles over huisvuil, huisvuilkalender, afvalpas, afval scheiden, grofvuil, tuinafval, meldingen en bedrijfsafval in Den Haag.

Deze vestiging is nog 4 uur en 42 minuten open en sluit om uur. De traditionele oplossing is óf de goederen opstapelen in containers, of een keerwanden constructie met een grote hoeveelheid zand bouwen, zodat de bezoekers de goederen van bovenaf in de container kunnen deponeren.

Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag. Grofvuil laten ophalen in Den Haag Voor het ophalen van grofvuil in de gemeente Den Haag kunt u hier een afspraak maken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 19:12 Jovanni:
   De vestiging van Boedelbak die het meest in de buurt ligt van de aan de Plutostraat 1 …. Waar zoek je dit?

   18.10.2019 06:08 Coco:
   John de Roode 1 review. Goede service en behulpzaam met lossen en vriendelijk.

   17.10.2019 02:50 Charel:
   Bekijk wat grofvuil is en wat u weg mag brengen.

  Ten anker

  Vond