• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hotel restaurant de boekanier netherlands

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Radwan
Bekeken: 172

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De badkamer van onze kamer is erg klein, echt wel behelpen. Erg lekkere koffie!

Kies een van de volgende opties om geheime prijzen te ontgrendelen en minder te betalen voor geselecteerde accommodaties. See More. Zeer goed 8,0 van zoveel beoordelingen: Een beoordeling schrijven. Lage score voor Vrouwenpolder.

E Nederland. Geselecteerde filters. Restaurant de Heksenketel. Jan J heeft een beoordeling geschreven apr. Uitzicht vanaf hotel.

Vul uw data in om te beginnen. Heel goed Gebaseerd op   beoordelingen.
  • Bedankt voor uw antwoord.
  • Erpe-Mere, België 1 bijdrage.

Kamergrootte

Voorzieningen van accommodatie. Hosts uitnodigen Registreer uw accommodatie. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes. Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen Hosts uitnodigen Nieuw. Carlens België.

  • Een haven bevindt zich in de buurt van het hotel. Het Arsenaal Het Arsenaal
  • Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties?

Familiekamer - Kamer. Openbaar vervoer. De kamer en het sanitair was ook goed. Luchthavens Woensdrecht. Goed gesitueerd en goede uitvalbasis om Zeeland te verkennen.

Kamers en beschikbaarheid

De koffie was lauw en vond ik niet lekker. Vrouwenpolder May 22 ·. Elke kamer heeft kabeltelevisie en een eigen badkamer.

Als u eerder wilt uitchecken, zodat de accommodatie een ontbijtpakket voor u kan bereiden, so that was great. Inloggen - er opent een dialoogvenster? Leeftijd bij aankomst: Kind 1:. Hotel Restaurant de Boekanier May 25. Hotel Restaurant De Boekanier ligt dichtbij het zandstrand.

Reservering

Van maandag tot zaterdag van Alle andere handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren. Toon beoordelingen in het:  Nederlands  Engels  Duits  Nederlands.

Vrouwenpolder is zo'n leuk dorp met een geweldig strand, nl Zakenreis. E Nederland. Wat een heerlijk zomers paasweekend hebben wij gehad. Te warme kamer. Kies uw voorkeurstaal. Uw beoordeling Verschrikkelijk Fantastisch 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Shirleyheerlijk om uit te waaien?

Beschikbaarheid

Double Kamer Uitzicht op de stad. Lunch- en diner Prijzen maaltijd. Een gratis ontbijt wordt 's ochtends geserveerd. Een haven bevindt zich in de buurt van het hotel.

Vul je vertrekpunt in en krijg routebeschrijving naar de accommodatie. Bent u genteresseerd om deel te nemen. Parkeren is wel een dingetje, het mag overal in de omgeving maar vaak even een stukje lopen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0