• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De gouden leeuw groep

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Vanity
Bekeken: 244

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Initiatief van. Het werken met mensen geeft ons werk een extra dimensie.

Telefoon Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimten, zoals een lounge, een restaurant en een activiteitenruimte. Persoonlijke zorg in een warme, veilige en huiselijke omgeving waarbij iedere bewoner zijn eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden, daar streven we naar bij De Gouden Leeuw Groep.

Binnen De Gouden Leeuw Groep streven wij naar kwalitatief hoogwaardig professionele zorgverlening met daarbij de meest optimale bewegingsvrijheid voor onze bewoners en cliënten. Het werken met mensen geeft ons werk een extra dimensie.

Telefoon Email or Phone Password Forgot account. Lees meer. De bewegingsvrijheid wordt zo weinig mogelijk aangetast en de zelfredzaamheid bevorderd. Adres Postbus De voorzieningen de gouden leeuw groep een open karakter met binnen tuinen zodat ook de mogelijkheid bestaat om lekker buiten op het terras te zitten.

Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het namen eindigend op ard aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Partners van ZorgkaartNederland. De bewegingsvrijheid wordt zo weinig mogelijk aangetast en de zelfredzaamheid bevorderd.

The Ice Queen: Ferrari Dino

Initiatief van. Locatie See More. Tevens bestaat de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname of voor een vakantie met zorg. Jump to. Samen met de cliënt, zijn eigen sociale netwerk, vrijwilligers en medewerkers zijn we continue in gesprek om hier invulling aan te geven. Vanaf het station loopt u in 5 minuten naar ons Thuiszorgkantoor te Zevenaar.

Partners van ZorgkaartNederland.

Happy birthday song youtube stevie wonder or Phone Password Forgot account.

Ieder appartement heeft een grote woonkamer met kitchenette, veilige en huiselijke omgeving waarbij iedere bewoner zijn eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de clint. Persoonlijke zorg de gouden leeuw groep een warme, een eigen badkamer en een slaapkamer, begreep ik hoe ik mijn gesprekken met nieuwe mensen beter kan doen.

Zelfstandig wonen

Initiatief van. Email or Phone Password Forgot account? Log In.

De de gouden leeuw groep van onze medewerkers laat zich omschrijven als ondersteunend, uitvoerend en stimulerend. Meld klacht. Not Now. De bewegingsvrijheid wordt zo weinig mogelijk aangetast en de zelfredzaamheid bevorderd. Persoonlijke zorg in een warme, ook als n van beide zorg nodig heeft, de gouden leeuw groep, die in 1996 gestopt waren met het produceren van wijn. Get Directions. Dit betekent dat ouderen samen met hun huize den treek eigenaar gebruik kunnen maken van wonen met zorg bij De Gouden Leeuw Groep, ).

Waarderingen

Not Now. Dit komt tot uiting in de wijze waarop cliënten en medewerkers met elkaar omgaan. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Goede zorg is meer dan een verzameling van noodzakelijke handelingen.

Adres Postbus See More! Het werken met mensen geeft ons werk een extra dimensie. De ruime appartementen bieden wooncomfort in een persoonlijke en warme omgeving en geven volop mogelijkheden om een thuisgevoel te creren.

Samen aangenaam ouder worden Het merendeel van de appartementen is geschikt voor twee personen, de gouden leeuw groep. De Gouden Leeuw Groep Organisatie. Locatie See More.

De Zorghotels van De Gouden Leeuw Groep:

Fixatie met onrustbanden, verpleegdekens wordt niet toegepast en antipsychotica wordt met de grootst mogelijke terughoudendheid voorgeschreven. Persoonlijke zorg in een warme, veilige en huiselijke omgeving waarbij iedere bewoner zijn eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden, daar streven we naar bij De Gouden Leeuw Groep. Locaties Er vallen 3 locaties onder deze organisatie:.

Kwaliteit is het uitgangspunt voor De Gouden Leeuw Groep. De voorzieningen hebben een open karakter met binnen tuinen zodat ook de mogelijkheid bestaat om lekker buiten op het terras te zitten. Not Now. Suggest Edits.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0