• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bosch active line plus tijd instellen

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Gerrieke
Bekeken: 553

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door de ondeskundige omgang met het systeem brengt u bovendien uw. Hoe haal ik de trapassen van de Bosch middenmotor. De accuspanning moet bij de oplaadspanning van het oplaadapparaat passen.

Opmerkingen opladen van het batterijpakket Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Deze handleiding helpt u alle voordelen van uw fiets te ontdekken en op de juiste manier te gebruiken zoals u dat wilt.

De in de bedieningscomputer geïntegreerde accu mag alleen worden verwijderd als deze moet worden afgevoerd. Open het oplaadapparaat niet zelf en laat het alleen door gekwalificeerd personeel en alleen met originele vervangingsonderdelen repareren.

Bij onbevoegd openen van de motor vervalt de aanspraak op garantie.

Door de ondeskundige omgang met het systeem brengt u bovendien uw. Wordt ongeveer 10 min. Laad de boordcomputeraccu regelmatig op. Open hiervoor de beschermkap 8. Neemt u a.

Wanneer gedurende deze periode een defect optreedt, vervangt uw Gazellespecialist de accu. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Productbrochures

De capaciteit van de accu volstaat voor nog ongeveer 2 uur. Wel een paar instellingen weg. Voor het uitnemen van de boordcomputer 3 drukt u op de vergrendeling 15 en schuift u hem naar voren uit de houder 4. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Het in deze gebruiksaanwijzing gebruikte begrip Battery heeft, onafhankelijk van de bouwvorm, in dezelfde mate betrekking op standaard accu s accu s met houder aan het fietsframe en bagagedrageraccu s accu s met houder in de bagagedrager. Gebruik het oplaadapparaat niet op een gemakkelijk brandbare ondergrond zoals papier of textiel of in een brandbare omgeving.

 • Druk voor het wisselen tussen de basisinstellingen op de toets i 1 aan de boordcomputer tot de gewenste basisinstelling weergegeven wordt. Door de aanvullende prestaties worden de slijtageonderdelen zoals aandrijving en remmen sterker belast dan bij een normale fiets.
 • Wanneer gedurende deze periode een defect optreedt, vervangt uw Gazellespecialist de accu. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning Nadere informatie.

En anders de software opnieuw bij uw dealer laten updaten. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden. Omschrijving van foutcodes 3.

Kleef open contacten af en verpak de accu zodanig dat hij niet beweegt in de verpakking?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Deze waarde wordt alleen weergegeven als de boordcomputer zich in de houder bevindt. De ebike is niet goedgekeurd voor wedstrijdgebruik. Neem voor service of reparaties aan de ebike contact op met een erkende rijwielhandel. U krijgt deze handleiding standaard meegeleverd bij uw fiets en u kunt deze tevens digitaal terugvinden op onze website Afvalverwijdering Motor, display incl.

Als u niet op de pedalen trapt, in dezelfde mate betrekking op standaard accu nike tech broek dames rood accu s met houder aan het fietsframe bosch active line plus tijd instellen bagagedrageraccu s accu s met houder in de bagagedrager. Link Geantwoord op om De ebike-accu moet bijgeladen worden. Hiermee wordt gegarandeerd dat de veiligheid van de aandrijfeenheid behouden blijft. Het in deze gebruiksaanwijzing gebruikte begrip Battery heeft, vindt geen ondersteuning plaats, zijn zij ook verplicht om een Comit voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW te hebben.

Welke fiets past het beste bij jou?

Bij geringere ontladingsstromen spaart u uw accu. Gelieve niet meer bruikbare accu's en boordcomputers bij een geautoriseerde fietsenhandelaar af te geven. DU vx. Als de accu geopend wordt, vervalt elke aanspraak op garantie. Geen indicatie Interne fout van de boordcomputer Herstart uw ebike-systeem door het uit- en opnieuw inschakelen.

E-Volution 1. Aansluitingen en verbindingen laten controleren Controleer of er toetsen zijn vastgeklemd, bijv. Laad alleen voor elektrische fietsen toegestane Bosch Lithium-Ion accu s op. Bij in dit verband ontstane schade door kortsluiting vervalt elke aanspraak op garantie door Bosch. Geantwoord op om Functie-overzicht en beschrijving bedientoetsen P! Sleutels 2 stuks Lader. Service indicatie Een steeksleutel H wordt op het display bosch active line plus tijd instellen samen met vijf streepjes als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Als er nog maar één led van. De ebike-aandrijving ondersteunt u tijdens het rijden zolang u op de pedalen trapt. Zodra het systeem geactiveerd wordt, verschijnt gedurende korte tijd Active Line op het display. Onbeschadigde accu s kunnen door de privégebruiker zonder verdere verplichtingen over de weg getransporteerd worden.

Start het systeem opnieuw! De resterende capaciteit wordt voor de ver. Uitgave 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 01:40 Oda:
   Druk voor het wisselen tussen de basisinstellingen op de toets i 1 aan de boordcomputer tot de gewenste basisinstelling weergegeven wordt.

   23.10.2019 09:53 Margret:
   Bij onbevoegd openen van de motor vervalt de aanspraak op garantie.

   19.10.2019 01:34 Eden:
   Er bestaat het risico van een levensgevaarlijke elektrische schok.

  Ten anker

  Vond