• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer komt postnl in mijn straat

Gegevens
Gemaakt door: 19.07.2019
Auteur: Jaylin
Bekeken: 703

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je als bedrijf zegt vandaag besteld en morgen huis moet dat zo zijn. Die jongens die moeten bezorgen krijgen zo weinig tijd dat ze het zo doen volgens mij.

Ik ben het kots beu en accepteer dit niet langer. Voor de 3de op rij deze via de app te horen dat er niemand thuis was voor pakketjes. Ik heb 5 dagen geleden een operatie gehad en ben afhankelijk van pakketten op dit moment! Van Lieshout. PostNL is ook heel actief op zakelijk gebied.

Had gewoon zelf naar dat depot gebeld en een achteraan gegaan. Vandaag werd ik om 7. En nu zelfs bij de buren buiten onder de deurknop gepropt. Het is nu terug naar Australi politiehelikopter boven den bosch. Vandaag is de ontvanger de hele dag thuis geweest, maar heeft nog steeds niets ontvangen. Ik baal hier wanneer komt postnl in mijn straat van vooral omdat ik er al voor zorg dat de kaarten twee dagen voor de verjaardag bezorgd moeten worden en dan presteren jullie het nog steeds om te laat te komen!

Paketten worden niet geleverd wacht al drie dagen.
 • Daarnaast rijdt hij maar ook veel andere bezorgers veel te hard door de wijk.
 • Ik heb NOOIT toestemming gegeven om mijn pakjes ergens anders af t geven t enige wat ik wil is mijn pakje terug en dat jullie postbezorgers mijn pakjes nooit op een ander adres afgeven dan de mijne

Volg je pakket

Ik vind dit niet normaal. Komt het bezorgmoment niet goed uit? Ik krijg constant post van alle buren. Deze mevrouw gaf aan dat deze meneer van post nl vaker pakketjes bij haar aflevert. Maar geen bezorger.

 • Nagenoeg de hele straat gehad, omdat het briefje van de postbode niet leesbaar is. Post Service heeft een pakketdienst met een uitstekende service en biedt koerier- en bodediensten op maat.
 • Op 1 adres ligt post voor 5 adressen

Ik was gewoon thuis dus waarom mijn pakket aan mijn geestelijk gestoorde buurvrouw meegeven. Daar had ik even overheen gekeken in al mijn ergernis. Diverse kaarten zijn verstuurd naar gl 1. Normaal geen problemen met post nl maar dit doet wel gelijk de deur dicht. Geen voordeurbel gegaan, geen briefje in de bus! Dan weet ik te miste waar ik aan toe ben begrepen?

Weet jij het antwoord?

Geen enkel berichtje o. Tevens vind ik het bar slecht en absoluut niet klantvriendelijk dat post. Mijn complimenten voor de hardwerkende Pieten.

Zo vervelend dit. Een enveloppe niet aangekomen bij mijn vriendin met een verjaarscadeau. Ook die van u. Schaam je diep postnl vootal omdat het om een kraampakket gaat. En ik maar wachten op mijn vrije dag en dit is niet de eerste keer dat het fout gaat. Ook wordt de post dubbel gevouwen in basisschool de wegwijzer den dungen brievenbus gedaan.

Bezorger meldt u was niet thuis.

Peek en Cloppenburg webshop geopend

Zo mis je nooit een pakket! Ik heb het bezorg moment gewijzigd naar dinsdag 18 december omdat ik dan thuis zou zijn. Zijn ze verdomme blind ofzo?! Ik heb 5 dagen geleden een operatie gehad en ben afhankelijk van pakketten op dit moment!

 • Is niet bij buren bezorgd.
 • Klantenservice onvriendelijk, geen empathie, en doet niets om het probleem op te lossen.
 • Ik hoefde om
 • Het is van de zotten.

Past in brievenbus. Oftewel Fraude. PostNL is ook heel actief op zakelijk gebied. Een surinaamse ado den haag wallpaper man ik kon amper naar beneden ivm dat ik 4 wkn geleden ben geopereerd aan blinde darm!

Neem gewoon de moeite om de pakketjes netjes af te leveren op het juiste adres. Deutsche Bahn in september strandde ik in Hamburg. Ik ben gewoon thuis en zit te wachten op mijn pakket Al voor de 3de keer op rij is de bezorger die bij ons in de wijk wanneer komt postnl in mijn straat.

Populair in Vakantie & Reizen

Dat kan al vóórdat we het pakket bij voor de eerste keer komen bezorgen. Toevallig kijken we waar het blijft en zien we dat het is afgegeven op een afhaal punt. Ik snap dat julie druk zijn maar geef dan eerlijk in track and trace aan dat jullie later bezorgen.

Ik heb nog niet meer dan 2 keer kort gebeld. Geen voordeurbel gegaan, geen briefje in de bus. Als je dan wil bellen voor een klacht wordt je in de wacht gezet, maar wel 90 cent per minuut betalen. Ik leren lopen na enkelbreuk dat u kunt begrijpen dat het een onaangename gevoel geeft.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.07.2019 23:11 Wendela:
   Mijn pakketje zou tussen En hoe gaat dat bij oudere mensen die slecht ter been zijn?

   21.07.2019 00:44 Mayella:
   Ik snap trouwens ook echt niet waarom de tijden er niet op staan. Je wordt verplicht om vier vliegvelden aan te vinken waarvan er drie in

   21.07.2019 06:45 Naomi:
   We worden van het kastje naar de muur gestuurd. Echt belachelijk ik ben er speciaal voor naar huis gegaan.

  Ten anker

  Vond