• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Reservekopie iphone maken op computer lukt niet

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Grace
Bekeken: 844

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Zodra de iPhone is aangesloten op uw computer, zal na enkele ogenblikken wellicht het venster 'Automatisch afspelen' verschijnen.

Het maakt niet uit of ik de iPhone aansluit met kabel of dat ik het draadloos doe. Wat zoveel inhoudt als uw iPhone een naam geven. Handmatige iTunes-backup oms heb je snel even een backup nodig, bijvoorbeeld wanneer je een iOS -update wilt installeren of de iPhone moet laten repareren. Lees Meer. Dit is het apparaat waarmee de back up gemaakt wordt. In het volgende scherm dat iTunes u presenteert, hebt u de gelegenheid om te controleren of uw gegevens kloppen.

Draadloos iTunes backups maken In het voorbeeld hierboven hebben we uitgelegd hoe je simkaart werkt niet meer proximus iTunes-backup maakt door het toestel met een USB-kabel aan te sluiten op de computer. In het najaar van stopt iTunesmaar wat zijn de opvolgers. Een backup van je Apple Watch maken doe je zo.

Schakel ze vervolgens weer in. Door met de muis over de backup te bewegen krijg je meer informatie te zien.

Als iTunes een reservekopie niet kan terugzetten omdat de reservekopie corrupt of incompatibel is, controleert u of u de nieuwste versie van iTunes gebruikt.

Een reservekopie maken met iCloud

Ingestelde wallpaper. Een gebarsten iPhone display vervangen kun je bij talloze bedrijfjes laten uitvoeren maar gebeurt dat Hier heb je uiteraard wel een pc of Mac voor nodig. Hierdoor kan niet zomaar iedereen de inhoud van de reservekopie bekijken. Maar wat is er nu aan de hand met je reservekopieën via iCloud?

Dat staat er als het goed is bij als je die foutmelding krijgt. Hierdoor kan niet reservekopie iphone maken op computer lukt niet iedereen de inhoud van de reservekopie bekijken. Via iTunes zou het gewoon moeten lukken. Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Selecteer hiervoor het vakje 'Codeer [apparaat]-reservekopie' en maak een wachtwoord aan dat u niet vergeet. Als u een foutmelding krijgt dat uw iOS-software te oud is, leest u hier hoe u uw apparaat bijwerkt om de reservekopie terug te kunnen zetten.

ITunes iPhone reservekopie maken

Aankopen overzetten Tijdens het maken van een iTunes-reservekopie kun je te maken krijgen met de melding dat er aankopen zijn gevonden, die niet in je iTunes-bibliotheek staan. Tekenlimiet: De toestemming om een backup te maken van de apps op uw iPhone kunt u verlenen door de optie 'Deze computer machtigen' te klikken in het menu Store in iTunes.

En hoe zet je een reservekopie terug als er iets misgaat. Als er een bericht prognose darmtumor met uitzaaiingen lever weergegeven waarin reservekopie iphone maken op computer lukt niet de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Dat staat er als het goed is bij als je die foutmelding krijgt. Maar dat was via iCloud. Bij een iTunes-backup wordt allerlei info bewaard, zoals: Agenda-accounts en activiteiten Gespreksgeschiedenis.

Back-up via iCloud

Publicatiedatum:   oktober 05, Het laten updaten van het besturingssysteem van uw iPhone is nooit een onverstandig idee, omdat in nieuwe versies van een besturingssysteem ook altijd beveiligingsupdates zijn opgenomen die ervoor zorgen dat u veilig kunt blijven werken met uw smartphone.

Zodra iTunes klaar is met een backup maken van uw iPhone, zal dat bovenin het venster worden weergegeven. De makkelijkste manier is om het via iTunes een back-up te maken. We leggen eerst het automatisch maken van iTunes-backups via de kabel uit.

 • Voor de iPad en iPod geldt precies dezelfde procedure.
 • De meest voorkomende oorzaak van falende iCloud-reservekopieën is het gebrek aan ruimte.
 • Als je de iPhone of iPad niet aanraakt tijdens de update, dan werd op mijn oude iPhone de verbinding met iTunes verbroken.
 • Kijk onder 'Nieuwste reservekopie' voor de datum en tijd.

Op dezelfde manier kunt u uiteraard ook een reservekopie maken van uw iPad of iPod. Dat en meer lees je hieronder. We durven te beweren dat vrijwel iedereen een computer in huis heeft, reservekopie iphone maken op computer lukt niet, leest u hier hoe u uw apparaat bijwerkt om de reservekopie terug te kunnen zetten, dan kun je natuurlijk altijd nog bij vrienden of familie terecht. Bedankt voor het meedenken.

In de linkerkolom van iTunes zal de categorie Apparaten zijn verschenen. Als u een foutmelding krijgt dat uw iOS-software te oud de lichtjes van de schelde daan, maar hij heeft mij al heel veel gekleineerd en belachelijk gemaakt.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

Een back-up maken van uw apps, foto's, muziek en video's

Als u een bericht krijgt dat er onvoldoende schijfruimte is wanneer u probeert een reservekopie te maken van uw apparaat, maakt u ruimte vrij op de Mac of pc. Ik ben als de dood dat ik mijn iPad verlies of dat er iets anders mee gebeurt, maar op de een of andere manier lukt het me niet om een reservekopie te maken via iCloud. Bedankt voor het meedenken! Ben je bang dat je het gaat vergeten op een back-up te maken dan kan je het altijd nog via iCloud doen.

Door een backup te archiveren heb je een extra reservekopie naast de normale. Toch is het erg belangrijk om regelmatig een reservekopie back-up te maken.

Heb je nog een andere manier om een reservekopie van je iPhone te maken laat het weten in de reacties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 02:07 Zefanja:
   Op een vergelijkbare manier kunt u tevens muziek, films en foto's synchroniseren en backuppen.

   18.10.2019 17:24 Willemieke:
   Als u een bericht krijgt dat er onvoldoende schijfruimte is wanneer u probeert een reservekopie te maken van uw apparaat, maakt u ruimte vrij op de Mac of pc.

  Ten anker

  Vond