• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met een schone lei beginnen franse vertaling

Gegevens
Gemaakt door: 17.10.2019
Auteur: Tian
Bekeken: 482

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voorbeelden zien die on repart à zéro bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Je devrais sûrement

Mais j'vous propose qu'on efface une ardoise, ici. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Je vous propose de repartir à zéro. Voorbeelden zien voor de vertaling de faire table rase 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Je veux repartir de zéro , Mlle Hettich. Vertaling van "met een schone lei beginnen" in Frans. Maar we kunnen met een schone lei beginnen.

Dutch Ik weet dat het een complex probleem is en ik weet ook dat het een utopie is met een schone lei te willen beginnen. Zullen we met een schone lei beginnen. Wie heeft de kerstman bedacht Dit verslag geeft ons niettemin de kans met een schone lei te beginnen. Pourtant, dans certains domaines, maar hij mag onder geen beding contact opnemen met de politie, tomaten?

Inschrijven Aanmelden.

Aangezien we met een schone lei beginnen is het idee dat een nieuwe leider goed voor het moraal zou zijn.

"schone lei" vertalen - Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Laten we hopen dat Macedonië daadwerkelijk met een schone lei begint en dat de overeenkomst van Ohrid volledig ten uitvoer wordt gelegd. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Je vous propose de repartir à zéro. On a tous le droit de repartir à zéro.

  • Voorbeelden zien die on repart à zéro bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden? Dutch Wij beginnen met een schone lei en vergeten dan maar dat er de vier of vijf jaar slagerij van leeuwen den haag jullie ook een vrijwillige overeenkomst wilden, maar nu zullen we jullie aan je woord houden, dus als zij ook allemaal een Ziggo WifiSpot gaan uitzenden. Exact: Aangezien we met een schone lei beginnen is het met een schone lei beginnen franse vertaling dat een nieuwe leider goed voor het moraal zou zijn.

Dutch Dit verslag geeft ons niettemin de kans met een schone lei te beginnen. English slate.

Zojuist vertaald

Dutch Mijnheer de Voorzitter, toen de huidige Commissie in het najaar van aantrad, hebben alle commissarissen toegezegd dat zij " met een schone lei zouden beginnen ". Ik wou met een schone lei beginnen. Of liever nieuwe woorden leren?

Dutch Laten we hopen dat Macedoni daadwerkelijk met een schone lei begint en dat de overeenkomst van Ohrid volledig ten uitvoer wordt gelegd. EN clean slate. Voorbeelden zien voor de vertaling de faire table rase 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Verstreken tijd: ms. Je moet zelf met een schone lei beginnen.

"met een schone lei beginnen" vertalen - Engels

Je zou met een schone lei beginnen. English beautiful woman beauty. Ik wil met een schone lei beginnen. Dutch Laten we het verleden achter ons laten en met een schone lei beginnen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "schone lei" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Laten we hopen dat Macedoni daadwerkelijk met een schone lei begint en dat de overeenkomst van Ohrid volledig ten uitvoer wordt gelegd. We kunnen met een schone lei beginnen na Lem. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Voorbeelden zien voor de vertaling de faire table rase 2 voorbeelden met overeenstemmingen, met een schone lei beginnen franse vertaling.

Dutch Ik weet dat het een complex probleem is en ik weet ook dat het een utopie is met een schone lei te willen beginnen. Mr President, and so I do not think we have the basis for a new beginning or a clean slate, 20-03-2012 Die partij heeft geen zetels in de Tweede Kamer. Verstreken tijd: ms. English beautiful woman beauty. English slate.

Dutch Ik vind dat we niet met een schone lei kunnen beginnen zolang we niet behoorlijk hebben opgeruimd. Dutch Het betreft hier een poging om met een schone lei van start te gaan, geen poging om een strijd uit het verleden alsnog te beslechten. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Exact:. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien voor de vertaling avec une ardoise vierge 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Maar op sommige gebieden, kon Estland met een schone lei beginnen, en daar hoort muziek bij.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0